Co vy na to holky...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
9.3.14 21:11

Hančo, já jsem s touhle divnou paní byla jeden čas kamarádka…jsem blbá…myslela jsem si, totiž že ona se mnou taky…
Než jsem zjistila, že mě jen využívá a pak mě všude jen pomlouvá.
Bohužel tady u nás na vesnici je to jedna obrovská faleš, přetvářka a závist…
Máme se dobře…nechodím do práce… :D
Takže mě tady hodně lidí nemusí… :D
Ale jí sem věřila… :,(
Dávala jí všechno možné, záclony, nábytek…nádobí a pod.
Než jsem zjistila, že mě všude jen pomlouvá…
Takže od té doby jí jen pozdravím, ale víc nic…a ona je natolik debilní, že když k ní pak příjde můj syn na návštěvu…když jde pro jejího syna, tak na něj z okna huláká jaká jsem…ať jdu do pr…e, abych se neposrala a pod.
Vyřizovat si spory přes dítě, které ti pak domů příjde ubrečené a s očima na vrch hlavy je hnus. Já jsem nikdy jejímu synovi neřekla nic špatného…naopak, ale ona je jen kráva…a něco jí vzkazovat je pod mojí úroveň…ona by to stejně nepochopila a ještě by to zase odnesl můj kluk…Ale je to špína… :D To máš pravdu… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
9.3.14 21:23

@Sanina no jo závist, to znám. Je ale fakt síla jak se vyjadruje před detma. krupanka jedna špinavá. chudák její syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.14 21:25

AniNevím…díky moc :-)
Myslím si, že kdybych je poslala domů, aby se převlékli, tak buď ani nepůjdou a nebo, když půjdou tak je jejich „maminky“ zase šupem vyženou ven s tím, že jsem magor…a oni čisťoučcí… :D
Víš pozoruji to na tom, že můj syn má v létě denně nové, čisté oblečení, šortky, tričko…denně je totiž jako prasátko… :D Určitě to známe všichni… :)
Ale oni chodí v jednom oblečení celý týden i víc… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.14 21:34

Hanča 74
Máš svatou pravdu…jeho maminka…je hovádko, vesnická, primitivní a strašně sprostá nána a on je chudinka. Když ti řeknu, že se ještě v 8 letech pokakával…do kalhot. U nás se mu to povedlo asi třikrát…
A asi se ještě i do teď počurává.
Můj syn mi říká jak to u něj v pokoji smrdí močí… :(
Je mi ho moc líto…a tu jeho krávu „maminku“ bych s chutí profackovala.
Pořád na něj řve…sprostě mu nadává…někdy mi říkal, teto, až budu velkej tak od ní uteču pryč… :,( Víš vždycky jsem se k němu snažila chovat dobře a jako k synovi, takže o to víc mě to všechno mrzí. Ale on za to nemůže…věřím, že to slyší doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
9.3.14 21:42

@Sanina jen mimo téma. když chceš někomu konkrétnímu odepsat tak pod tím příspěvkem klikni na zmínit a ta dotyčná dostane upozornění že odepisujes konkrétně na její příspěvek. A přečtou si ho i tak všichni. to jen abys nemusela pokazdy opisovat jméno. jinak to co pises je snad uz na socialku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.14 21:45

Dabera
Ano, ručičky to je základ… :D
Ale tady asi ne… ;)
Jinak to děláš jako já… :D
V létě když je syn pořád jako čuně, svléknu ho na chodbě a šup s ním do vany…až potom se může doma volně pohybovat. :D :lol: :)
To samé pes…jorkšíráček…hned za dveřmi popadnout a šup s ním do vany.
Tohle tady bohužel místní neznají…většinou přilítnou domů a šup na koberec a na sedačku… :lol:
Jak říkáš…budu prostě tvrdá a nezájem, buď budou dělat to, co chci já…usmrkanci… :D A nebo sem prostě nepůjdou…a že mě budou jejich „maminky“ zase pomlouvat…žádná změna.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.14 21:52

@hanča74
Jééé díky moc, jsem pitomá… :D
Je to sice horor, ale hlaš to někde.
Pak bude mít kluk ze života ještě větší horor něž má… :,(
A jak říkám znám ho, už od dvou let…a mám ho ráda.
Jen se bojím, aby se z něj časem nestala jeho maminka…dneska mě to tedy vzalo.
Je to smutné… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
9.3.14 22:10

@Sanina jako mi stačí jak třepnu s teplákama a všude lítá písek - no to pustit domů, tak nedělám nic jiného než uklízím.
Malému oblečení na ven taky měním po jednom dni, dokáže se neskutečně zprasit :lol: Ale měnila jsem tak i pyžamka a oblečení na doma, ale to jsem si pak řekla, že to už asi fakt přeháním :)
Máme tež yorka a packy jí sprchuju taky (pokud mi nezdrhne)
Na ty maminy se vyprdni, jako ještě aby ses jim omlouvala, že nejsi dobytek :roll: Jediné, co by štvalo mě, tak to, že to musí poslouchat syn a že si z něho utahovali, ale nějaké pomluvy by mě nerozhodily.
Je smutné, že to má ten klučina doma takové, je mi ho líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
9.3.14 22:47

Celkem jsem chápala tvoji situaci, trochu mě vadilo, že vesničané ti nejsou vhod, no ale budiž. Ale věta, máme se dobře, nechodím do práce, oni mě nemusí. Promiň, ale toto je řeč vesnické nány. Tímto se omlouvám všem žijícím na vesnici, taky jsem tam žila ale zakladatelka takto rozlišuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.14 23:44

@jenika1
Milá Jeniko, asi jsi to špatně pochopila.. :-)
Ano, nejsem sice z vesnice jsem z města, ale vesničani mě nikdy nevadili…Naopak a to říkám upřímně.
Když jsem se sem nastěhovala, přišli mi hned všichni super, milý, přátelští, hodní a ochotní…Bohužel ale jen do té doby, než jsem zjistila, že tohle všechno byla od nich pouze přetvářka, pokrytectví a faleš… :roll:
Nevím jak to chodí u Vás..?? Ale u nás se mezi sebou, snad pomlouvají všichni.. :-) I nejlepší kamarádky… :roll: A ani to nijak neskrývají!!!
A ano, máš pravdu toto jsou jen řeči všech místních vesnických nán!!!…Máme se dobře…nechodím do práce…...kterých se ty, tak zastáváš… :? :,(
Ale ne moje!!! Takže si laskavě nechej mojí charakteristiku…
Protože tohle tady řeší celé dny ONY!!! Místní vesnické drbny…nány!!!
Nepsala jsem to proto, abych se pochlubila…nejsem na jejich úrovni, ale napsala jsem pouze jejich slova, to co tady o mě všichni říkají… :D
Moje bylo jen to konstatování, že mě díky tomu moc nemusí.
Takže se nediv, že po 8 letech strávených tady, už mi opravdu někteří nejsou vhod. A jestli někdo rozlišuje a je zaujatý, tak promiň, ale já to nejsem.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.14 00:21

@Dabera
Tak syn už je veliký, ale taky se dokáže pěkně zaprasit.. :-)
No, chlap… :-D
Ale dokud mám pračku…tak to neřeším. :-D
Věř, že mě to taky moc mrzí, hlavně kvůli klukovi.
Tady, ale bohužel nikdy nevíš na čem jsi…všichni s na tebe usmívají a tváří jako že nic…všechno v pořádku a pak ti najednou ani neodpoví na pozdrav…A ty ani nevíš proč.
Takže ty jejich pomluvy a intriky, už neřeším.
Mají tady asi jinou mentalitu… :D
Měj se hezky a díky za milé psaní. Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.14 00:44

@jenika1
P. S. Jen jsem ti chtěla ještě říct, že můj dotaz, který jsi při té své patriotistické obhajobě vesničanů, které ani neznáš asi úplně zapomněla…nebyl o tom, jak mám milovat vesničany a jestli mi můžou být vhod, či nikoliv, ale co mám dělat s malými ušmudlánky… :D
A pokud se tě to, co tady píšu…nikoliv tobě…tak bytostně dotýká, že mi nejsou vhod, místní závistivé drbny, falešné kamarádky a nepořádné primitivní sousedky, protože ty jsi na to asi jako vesničanka zvyklá…
Tak to nečti…a neřeš, to…
Nebo jsi snad z téhle vesnice??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.14 01:15

Jinak všem normálním, myslícím a nezaujatým maminkám moc díky za podporu a rady. :)
Mějte se hezky, krásné jaro a hodně sluníčka… :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
10.3.14 10:33

@Sanina snad si to syn nebude moc brát k srdci a ty se na všechny rýpaly vykašli, když mají potřebu pomlovat… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí