Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Na začátku února jsem zjistila těhotenství
14.2 jsem v 5+1 byla na první kontrole, vím že je to brzo ale chtěla jsem jít dřív kvůli předešlému SP cca v 6tt. No doktorka viděla jen zvětšenou sliznici a řekla že se tam asi rýsuje gestační váček. Na další kontrolu za 14 dní - tj. 28.2. Včera jsem měla od odpoledne výtok spíš do hněda, bez bolestí. Až večer mě trochu pobolívalo a ráno jsem zjistila, že výtok mám pořád. Tak jsem dnes radši zajela na pohotovost. Paní doktorka našla již už gestační váček a řekla že je tam asi náznak žloutkového - 5+6tt. Jen mi řekla, že se jí nezdá, že je uprostřed, že většinou bývá víc vlevo nebo vpravo. Nesetkal se s tím někdo a co to znamená?
v té chvíli mě vůbec nenapadlo se na to zeptat. Žádnou starou ani novou krev nenašla, čípek uzavřený, pro můj klid mi napsala progesteron. Takže to asi způsobil pohlavní styk. Dle ní obraz na 5+6 sedí, takže prozatím asi vše v pořádku. Jsem zvědavá co bude 28.2 na kontrole, to bych měla být 7+1.
Těhotenství odpovídá a umístění gestacnihobvacku bych neřešila. Proste se to chytlo v děloze ![]()
Vůbec bych se nestresovala, vše vypadá v pořádku.
Jsem na tom stejně, na kontrole jsem byla sotva 5+2 a jen videl umístění v děloze. Další kontrola 1.3. tak jsem napnutá jak kšandy ![]()