Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neumím si představit, jaká ženská by ho využila…dyť sbalit chlapa jen na sex je tááááák jednoduché
![]()
Pohled na ně mám neutrální, nijak mě nezajímají. Ale moc si nedokážu představit, jaká žena by využívala jejich služby. Myslím, že každá žena, pokud není vyloženě šereda (a žádnou takovou jsem ještě neviděla), si chlapa na sex dokáže najít zadarmo.
Za mě v pořádku. já si třeba myslím, že spousta žen by tuto službu rádo využilo. nechápu v tom nevážení si sebe atd. jasně, chlap na sex se sbalit dá jednoduše. ale ne každá žena má čas ho někde hledat a ani třeba nechce. takhle zavolá, zaplatí a má. nic víc, nic míň.
Já s tím nemám problém. I když jsem konzervativní dívka, tak jsem dostatečně egoistická na to, abych se starala hlavně o sebe a lidi, kteří do mého života vstupují a nesoudila co neznám.
Každopádně hlavně Gigolo je asi spíše pro nežádoucí ženy, řekla bych. Tím myslím neudržované, bez charakteru, ošklivé (bohužel ne každý má štěstí) apod.
Protože když já vidím ten zájem kluků a jací jsou to úchyláci, tak si myslím, kdybych chtěla, nemusím platit za… ![]()
Je mi jedno kdo a jak se čím živí, nezajímá mě to.Na nikoho neukazuju prstem. Starám se hlavně o sebe a žiju tak, abych se za sebe nemusela stydět.
@catherine100 píše:
Neumím si představit, jaká ženská by ho využila…dyť sbalit chlapa jen na sex je tááááák jednoduché![]()
![]()
I když je ti třeba 55+?
@Mango_Lassi no tak to záleží…znám starší ženské co jsou šik a nemají problém sehnat chlapa a pak jsou ty druhé no…a těm moc nevěřím, že by se někdy odhodlaly objednat gigola ![]()
Když balíš chlapa v baru nebo kamaráda, vždy riskuješ že se to rozkecá. Zvažuju využít služby gigola, protože by měl být diskrétní. A taky si myslím, že si bude víc hlídat pohlavní nemoci než náhodnej úchylák v baru. Mám partnera a jsem s ním spokojená, ale chci zkusit něco nového. Ne že bych nebyla při troše snahy schopná někoho sbalit, ale ta diskrétnost a profesionalita je to co mě láká.
Dobrý večer děvčata, mě by reálně zajímalo kolik z vás to vyzkoušelo? 😅
@136 píše: Více
Proc ne? Byt rentierka a byt bez partnera, tak vyuziju sluzeb fesaka, co dobre vypada, ma vydrz v sexu, umi se chovat a nedela si naroky. Jit s nim do spolecnosti, na dovcu. Neresit jeho nenalady atd. a pritom se bavit..