Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtela sem se zeptat jestli nevite neco o giovani boccacio-ronaldo, jako treba jake tam sou jazykove prostredky, kompozice atd.moc dekuji
Prave ze jsem koukala, ale nic sem nemohla primo o tomhle dilu najit, konkretne ty jaz. prostredky atd..viz.vyse ![]()
A ten „rinaldo“ má být co? Jako dílo mi to ani nic nevyhledalo… ![]()
edit: aha dílo, už to čtu
Nevím že by napsal nějaké dilo rinaldo nebo ronaldo, myslim, že v Dekameronu byla nějaká postava kněze podobneho jména ale už si to moc nepamatuji- takže nemyslela jsi Dekamaron?
Ano myslela, o tom soudu kvuli te nevere…atd. nevis ty moje otazky viz nahore ![]()
Já myslím, že v knihovně najdeš zevrubnější a důvěryhodnější odpověď než na diskuzním foru o miminech. ![]()
@fanourek píše:
Ano myslela, o tom soudu kvuli te nevere…atd. nevis ty moje otazky viz nahore
Tak mužeš to pojmout obecně boccacio psal spiš tragično společně s humorem, satiricky pohlížel na šlechtu, přiběh to byl spíše milostný s lehkých nadechem ironie, dílo se odklánělo od středověku ale určitě najdeš na internetu nakej lepší rozbor ale zkus se spíš poohližet po obecném rozboru boccaciových děl nebo Dekameronu.
@fanourek pokud bys to hledala tak v Dekameronu myslím že je to druhý den, jinak na všechny otázky najdeš odpověď když si toto dílo rozebereš, to už na netu určo najdeš, kdyby ne, tak Ti to vypracuji