Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bella Happy jsem dnes viděla v Albertu se slevou 25%, ale nevím za kolik byli. Měli u nich jen slevu 25%.
Terrad píše:
Ahoj,
prosím ty, kteří chodí do Globusu, nevíte jestli jsou nyní plenky Happy v akci? Díky
ahoj, od pátku 3.6. bude mít globus v akci happy plenky, při koupy 2ks balení cena 399kč
V Albertovi jsou v nějaké akci, koupila jsem dnes 1 balení newborn za 189 kaček. Žádná sláva, ta sleva, ale i pár kaček potěší ![]()
Nám vyhovovali 1 i 2, ale 3 nee. Mám doma dva balíky po 82ks, z jednoho jsem vzala asi 5kousků. Kdyby jsi měla zájem nebo i někdo jiný, tak bych je za 200,– prodala. Ale nevím kolik by bylo poštovné za tak velký balík.
Já bych o ně měla zájem. A kolik by stálo poštovné? Nevím totiž kolik ty 2 mega balíky asi váží?
Od zítra, 399Kč za balení, ale druhé dostaneš gratis… taky se tam poženu ![]()
Ahoj, my tady Globus nemáme, zato máme Albert Hypermarket a tam bývají Happy vel. 3 82 ks často za asi 220 Kč (ani to není v letáku). Jednu dobu byly i za 190 Kč.
Mijunkaa píše:
Nám vyhovovali 1 i 2, ale 3 nee. Mám doma dva balíky po 82ks, z jednoho jsem vzala asi 5kousků. Kdyby jsi měla zájem nebo i někdo jiný, tak bych je za 200,– prodala. Ale nevím kolik by bylo poštovné za tak velký balík.
Můžu se zeptat, čím jste je nahradili? Já jsem z nich původně taky nebyla nadšená, vyzkoušeli jsme Babylove, fialové Tesco, taky jsme dostali Pampers Sleep and Play a nakonec jsme stejně zůstali u Happy.
MPavla píše:Mijunkaa píše:Můžu se zeptat, čím jste je nahradili? Já jsem z nich původně taky nebyla nadšená, vyzkoušeli jsme Babylove, fialové Tesco, taky jsme dostali Pampers Sleep and Play a nakonec jsme stejně zůstali u Happy.
Střídáme Babylove, Tesco zelené, Pampers activ baby nebo PC a Huggies premium. Malej má úzká stehýnka (asi) a mu ty Bella jsou prostě kolem té nožičky volné i když hodně utáhnu, tak mu to tama protíká
. I když jinak jsou fajn.