Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mijunkaa píše:MPavla píše:Střídáme Babylove, Tesco zelené, Pampers activ baby nebo PC a Huggies premium. Malej má úzká stehýnka (asi) a mu ty Bella jsou prostě kolem té nožičky volné i když hodně utáhnu, tak mu to tama protíkáMijunkaa píše:Můžu se zeptat, čím jste je nahradili? Já jsem z nich původně taky nebyla nadšená, vyzkoušeli jsme Babylove, fialové Tesco, taky jsme dostali Pampers Sleep and Play a nakonec jsme stejně zůstali u Happy.
Nám vyhovovali 1 i 2, ale 3 nee. Mám doma dva balíky po 82ks, z jednoho jsem vzala asi 5kousků. Kdyby jsi měla zájem nebo i někdo jiný, tak bych je za 200,– prodala. Ale nevím kolik by bylo poštovné za tak velký balík.. I když jinak jsou fajn.
To bude možná ono. U nás je naopak problém, že se malé většina plenek vřezává do stehýnek (a to není žádný cvalík). U Happy se to nestává. Dřív nosila kvůli kyčlím široké balení, teď už nemusí, ale i tak jí radši dávám široké Happy než úzké Pampers (ty se mi teda nelíbí i z jiných důvodů).
Ještěže je na trhu tolik různých výrobků ![]()
Tak nám se taky po 1 a 2 3 vůbec nelíbili, ale odzkoušeli jsme Pampers active baby a Huggies a vrátili se k Happynkám a jsme spokojení.
Terrad píše:
Tak nám se taky po 1 a 2 3 vůbec nelíbili, ale odzkoušeli jsme Pampers active baby a Huggies a vrátili se k Happynkám a jsme spokojení.
To ráda slyším, skoro už jsem chtěla Pampers active baby zkoušet - když tak pořád inzerují, jak skvěle sají. Ještě v těhotenství jsem koupila 3 balíky Huggies New born (vel. 1,2), Pampers Premium Care (1, 2 jsme dostali), dostali jsme 2 balíky Pampers Sleep and Play a teď to tak akorát všechno rozdávám. Je nahouby, že člověk musí koupit balík cca za dvě stovky, aby zjistil, že plenky jsou nahouby.
Nám Huggiesky strašně protékaly a Pampers hned nabobtnaly, takže za hodinku měla malá zadeček jak melounek. Hodně lidí si stěžuje na Happynky, protože jsou tvrdé a velké, ale zase nás za ně pochválili na kyčlích. Navíc naše Theuška je trošku větší miminko, takže nám sedí větší plínky.
Souhlasím, u nás se Huggies hrozně vřezávaly do stehýnek a u Pampers Premium Care se jí lepila síťka na zadeček. Navíc jsme zkoušeli vel. 1 ještě před kontrolou kyčlí, tušila jsem, že to nebude úplně v pořádku, tak jsem byla ráda za širokou plenku. No prostě Pampers mi vůbec nebyly sympatické a pak jsme ještě dostali ty Sleep and Play a ty mi hrozně smrdí. A jsem ráda, že na tento názor nejsem sama, protože kam člověk přijde, kde se přebaluje, tam mají všichni Pampers. Mám dojem, že kopa lidí snad ani žádné jiné nezkouší. Nedávno mi jedna paní popisovala, jak používá látkovku + pampersku. Říkala jsem jí, že používám jednorázovky, ale Pampersky se mi nelíbí a ona na to, že to je přece to samé. Nebyla první, u koho jsem se setkala, že jednorázovka = pamperska.
A právě kvůli těm kyčlím mi přijde divné, kolik lidí používá úzké plenky.
Taaak
Jsem si ulevila. Třeba mě nikdo nevymaže za antireklamu ![]()
U nás to jde s věkem. Když se narodil (předčasně, malinkatý), tak nám seděli Pampers PC, Huggies jsem vůbec nemohli mít ani ty nejmenší. Potom jsme dlouho používali Happy. Jak jsme přešli na č.3, tak už je nemůžem jak už jsem psala. Tak to tak střídáme, ale s žádnýma nejsem na 100% spokojená, potřebovala bych je nějak zkřížit. A souhlasím s tím, že většina lidí si myslí, že jsou jen Pampersky a Huggiesky. Brácha se švagrovou kupují jen Pampers a nic jiného jim „prý“ nevyhovuje
.
Jojo, když jsem řekla, že chci jen Happynky, tak mi bylo řečeno, že jsou moc obyčejné a srovnatelné se všemi levnými plenkami. Prý nad Pampers není a proč prý chci ušetřit
.
Terrad píše:
Jojo, když jsem řekla, že chci jen Happynky, tak mi bylo řečeno, že jsou moc obyčejné a srovnatelné se všemi levnými plenkami. Prý nad Pampers není a proč prý chci ušetřit.
Jenže i levné plenky můžou být daleko lepší než ty profláknuté. A já si nemyslím, že jsou obyčejné. Stejně jsou všechny jen na to „jedno“ a pak letí do koše. Hlavní je, že vyhovují nám a našim prckům
.
Já je dneska koupila a nadšená z nich nejsem protože nemají pružný pásek.No uvidíme ![]()
Věřím, že kdo je zvyklý na Pampers, nebo Huggies a vyhovují mu, tomu se Happy líbit nebudou.
Obrázky na plenkách jsou různé, povětšinou zvířátka (jestli byl dotaz myšlen takto).
dadyna.84 píše:
Mají na sobě ty Happy nějaký obrázek?
Mají tam třeba žirafy, zebry, želvy, klokany, auta, ufony, děti, ...... . U Huggies se mi obrázky vůbec nelíbily, nějak nejsem zastánce vy…tého medvídka PÚ. I když hlavně, že to splňuje svojí funkci
.
Ahoj, byl jste někdo v Globusu pro Happynky. Ta akce končí dneska a balík po 72 kusech vycházel na 200Kč. Zajímá mě to, protože manželovo rodiče tvrdí, že nic takového tam nebylo a koupili balík po 42 kusech za 200Kč. Tak váhám jestli se tam jet dneska podívat, protože Globus máme 30 km od domova.
Terrad píše:
Ahoj, byl jste někdo v Globusu pro Happynky. Ta akce končí dneska a balík po 72 kusech vycházel na 200Kč. Zajímá mě to, protože manželovo rodiče tvrdí, že nic takového tam nebylo a koupili balík po 42 kusech za 200Kč. Tak váhám jestli se tam jet dneska podívat, protože Globus máme 30 km od domova.
Ahoj, já kupovala 4 a jsou po 70 kusech ![]()
Ahoj. Já jsem s děsem zjistila, že nám plenky taky pomalu ale jistě dochází a v Hypernově jsou teď za 400 a nejsou ani v novém slevovém letáku. Tak jsem vyslala ségru do Globusu v Brně a koupila nám trojky i čtverky(malá má teď 7 kg), raději rovnou 6 balíků. Naštěstí byl taťka včena na autosalonu, tak už je máme i doma - autobusem by se asi dobře nevezly ![]()
Takže v akci jsou a moc díky za tuto diskuzi, protože slevy v Globusu rozhodně nesleduju, tak by se nám ty plenky pořádně prodražily.