Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžete mě prosím poradit dobrý golfáček? Brouzdám na netu, ale je toho tu spoustu a nerada bych vybrala špatný. Chtěla jsem Britax verde, ale tam skoro vůbec nejdou položit zádíčka.Potřebuji aby kočárka byl lehký, skladný, měl polohovací záda a nejlépe i nožičky a asi aby měl raději i mandlo před dítě. Všimla jsem si že hodně chálíte glfky od Jane, ale já mám Jane nomad a i když jsem moc spokojená, ráda bych zkusila jinou značku.
ahojky,ja mela tri golface,Demu,Sprinta a TFK,ale musim rict,ze az Nomad,ktereho mame nyni,je pro nas ten nej.....Nemenila bych.
Ahojky, my máme ABC design Moving Light a spokojenost největší ![]()
já jsem se dívala na mimi bazaru na golfky esprit, moc se mě líbí, ale nevím. Na co se mám vlastně hlavně dívat?
Ahojky, každý od kočáru očekává a vyžaduje něco jiného, pro mne bylo důležité následující: spojená rukojeť, váha (čím nižši tím lepší), madlo před prckem, polohování zad do lehu, polohování nohou a „volné“ přední kolečko či kolečka a jednoduché skládání, to všechno se mi splnilo ![]()
KTrollliku, nám Moving dorazil v pátek, tak díky za pozitivní reference
Ještě jsme ho v terénu netestovali…
ktrollik: prosím tě kolik váží tvé Abcéčko, nikde to nemohu najít. Ještě se tě chci zeptat na kolečka. Zkoušela si jet i do terénu? A ještě asi blbá otázka: nepřevrhne se ta trojkolka. (Víš slyšela jsem, že levnější trojkolky nemají dobré těžiště a pokud se dítko vykloní na jednu stranu tak se převrátí).
Děkuji, jinak vypadají dobře.
Monana: Váží 7,3kg a je to váha se vším všudy, protořže jsem to ještě kontrolovala a na krabici ve které to přišlo byla od pošty uvedená váha 8kg, což sedí s těma balícíma nesmyslama. Kočárek máme zatím chvilku, takže terén nevím, ale bydlíme v horách, chodníky stojí za prd a kočár v pohodě. Zatím mi připadají stabilní, ale je fakt, že Marťas je spokojenej, že může koukat, tak moc blbostí nevymýšlí a navíc je to muší váha ![]()
Pato…mrkni na buggstera od TFK, má všechno, co píšeš až na polohovací nožky, ale ne každému se líbí ![]()
Ahoj,
my máme Natou a naprostá spokojenost, je skoro stejný ja Esprite, nás vyšel na 2300,– v chicu.
Markéta
Ahojky,
my máme Inglesina Zippy. Je stabilní, polohovací záda i nohy, dobře ovladatelný, váží 8 kg (což není úplně málo, jsou i lehčí), má dobře řešenou boudičku (nepromokavou a překlápěcí) i nánožník. Když na madla zavěsím těžkou tašku, stabilitu to neohrožuje. Taky jsou fajn větší kolečka např. při přejíždění tramvajových kolejí apod. Super se skládá a nezabere v autě moc místa. Cestoval s námi i do Řecka, kde jezdil v písku po pláži a bez problémů. Ale obecně musím konstatovat, že nafukovací kola jsou nafukovací kola
Se zippy bych třeba na in-line brusle nejela
To vytáhnu radši velký Magnum ![]()