Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den.
Poradí prosím někdo. Syn má 1,5 roku.
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco Multiway@zuzka6 tak jestli chceš z téhle dvou golfku, tak ty multiway. Oboje jsem zkoušela s dcerou 14m a v tech liteway, neměla moc místa a to je mala a drobná. Ty druhý maj víc místa i fesak se tam vejde.
Určitě Multiway
Vejde se tam i dvouletá 95 cm 15 kg a vejde se i s fusakem. Projedou i sníh.
Za mě Chicco nebrat!!! měla jsem oboje a absolutní nespokojenost
Tak multiway jsou větší, a mají velký kola, zvládnou i lehčí terén. liteway jsou spíš takový lehký městký golfky
M měli Liteway a spokojenost, ale jsou to golfky spíš do města, Multiwax jsou lepší do térénu, ale mě se Liteway líbily vzhledově
Mám liteway a vejde se mi do nich 27 měsíční 17kg v zimním..mám je kvůli jednokolu vpředu..Nikdy už bych nechtěla u gofáčů dvoukola.
Ale jako nevybírala jsem je, koupila jsem je za 600 na aukru..ale vypadaly jak nepoužitý, někdo byl hodně nespokojenej:)
Já mám liteway a jsem maximálně spokojená… ale mám je v autě a vytahuju když jdeme do obchodu nebo tak. taky MHD do města, jinak mam bugaboo donkey a ten je velikej. taky je beru s sebou na dovolenou, protože i kdyby se zničily v letadle, tak to není taková pálka. do terénu nejsou, kočičí hlavy taky nic moc
Máme Multiway a můžu jen chválit
Kočár je stabilní, prostorný a na chatě jsme vyjeli i do terénu a bez větších problémů. Jen jsou celkem větší při skládání, ale máme větší auto, takže nemáme problém… ![]()
Děkuji moc za rady, ale rozhodnutá tedy nejsem. Nemůžeme a nechceme do golfek moc investovat. Liteway se mi libí víc a taky nejsem moc pro dvojité kola, ale občas se dostaneme i někde do lehkého terénu no tak nevím. Ach jo.
Tak za mě golfky už nikdy, prodala jsem a koupila si sporťák se spojenou rukojetí, větší kolečka, lehoučkej a i do malého auta velice skladnej a to Fortunu od babypointu na detskryraj.cz cena 2400,–. 100% spokojenost, doporučuju a recenze na kočárek také super. Malá má 14kg a 88cm a vejde se i s fusakem.