Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, omlouvám se, že opět zakládám druhé téma na kočárky, ale už jsem opravdu zoufalá a nedokážu si vybrat
čas mám jen do pátku, tak bych vás tímto chtěla poprosit o radu, jaký kočárek je lepší:
• BabyDesigne Sprint
• Coneco Solar nebo Juupi
• Zopa Fusion
• Peg Pérego Pliko P3
• Babypoint Fortuna
Kočár by byl do města, na nákupy atd. Hlavně bych chtěla, aby nebyl moc těžký. Pokud vás napadá i jiný kočárek, co splňuje tyhle požadavky, tak sem s ním. ![]()
Nenabízejte mi prosím Chicco. Děkuji vám moc předem za pomoc ![]()
Mám pliko mini a jsem s ním naprosto spokojená.. Hlavně se s ním všude vejdu a je prostě super. také jsem dlouho vybírala…
Já vybrala Maclaren Techno XT - superlehký, váží jen 6,9 kg přitom poměrně stabilní, opdpružený, jde do úplného lehu a lůžko je opravdu velké - malý v něm spal po obědě na balkóně třeba dvě hodiny až do svých 2,5 roku. A je také velmi kvalitně zpracovaný. Po dvou letech denodenního ježdění vypadá jako nový
Cena je sice vyšší, ale ta kvalita tomu odpovídá a prodala jsem ho po dvou letech za 4000 korun, takže mi v něm zůstalo jen 3870 korun
Moc doporučuji.
Mám PP pliko mini, váží 5,7 kg a jsem spokojená. Na nákupy super. Jen jsem k němu dokupovala madlo.
Holky jde pliko mini vést jednou rukou, když je potřeba vzít druhý dítě za ruku? Uz jsem byla rozhodnutá, ale ted mě zas jedna diskuze nahlodla, jestli nechtít spíš spojenou rukojeť
i když se mi moc nelíbí ![]()
@Blešík no jednou rukou s dítětem uvnitř nic moc, ještě tak na hladkém povrchu, ale jinak je pak kočár samozřejmě hůř ovladatelný.
Ach jo, tak já zas nevím, ještě se mi líbí peg perego aria, ale nevím zda by klukovi nevadilo, že nemá polohovací nohy. V kočáru mi ještě chrápe ![]()