Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jaké golfky na léto byste doporučili??Poohlížím se po nové kočárku, mám Jané a na léto je takový těžký a neskladný na cestování..Kloučkovi budou v létě už 2 roky. Mám vyhlídnutý Nuna Pepp, ale zdá se mi, poradíte ještě nějakou alternativu?? Cena tak do 5000Kč, aby se dal lehce složit, byl lehký a alespoň do pololehu..Dám i na design
Děkuji
Moc neporadim, protoze osobne bych sla do Nuny - jako golfky jsou asi nejlepsi co sem mela v ruce.
Taky přemýšlím nad Nunou, zrovna jsem chtěla založit diskuzi ![]()
Zdá se mi být dobrý, ale ještě jsem ho neviděla na živo. Chtěla bych se zeptat, jestli v něm může dítě sedět úplně vzpřímeně, protože na fotkách se mi zdá být mírně naklopené opěradlo. Máme to tak teď ve sporťáku a malého to strašně rozčiluje. A co v zimě? Dá se s tím vyjet? Nebo na zimu spíš pořídit něco jiného?
Baby Jogger City Mini. Taky v něm vozím dvouleťáka, je pohodlnej a vejde se tam i velké dítě, což se o Nuně říct nedá…
Mam podobnej jako ty, city elite s rucni brzdou, na leto velkej a tezkej, takze jsme poridili snap 4 a velka spokojenost, ma jen 6kg.. A prostorny. Cena 4,5.
Nuna je maličká. Pokud máš větší nebo ramenatější dítě, nebude to pro něj zrovna super posezení. Jestli chceš spojenou rukojeť, tak b-agile, snap, trošku dražší je City Mini nebo Cybex Callisto. Kdybys chtěla klasické golfky, tak tam dítko nacpeš do skoro všech jenom trošku značkových, ale nejsou to stylovky ![]()
Tak my mame golfy TFK dot a nedala jsem na ne dopustit.byla jsem s nema moc spokojena, jsou lehke skladne…
Ale uz je mame schovany protoze synovi budou 3 roky. A od 2 let chodi teda sam pesky. Takze v kocaru uz nejezdil. Prijde me to zbytecny davat 2 leteho do kocarku a jeste pozirovat novy.
Já před nedávnem řešila podobný problém a nakonec jsem vybrala Navington Scooner a jsem úplné nadšena. Je veeelmi prostorný takže i nás obrik nabalenej tam ma porad místo. Krasne skladnej, vc super dlouhého k nanozniku, madla apod. Lehkej, supr ovladatelnej. Videla jsem Nunu ale v tom by se nemohl hnout. Navíc navington ma i polohování nozicek a samozřejmé opěrky takže se tam i hezky prospí. Novy za 5tis. No nic koncim reklamu:)
@werousek To záleží na tom, co si představuješ pod zimou. Po Praze v pohodě.
@Akrobatka jj a jeho kamarád Izzy, oba jsou kopie Valco Zee, který je ještě o chloupek větší, ale u nás už nesehnatelný.
@kotyk bydlíme ve městě. Cesty jsou většinou v pohodě. Jako do žádných hor s ním nepojedeme
ale přece jen je někdy třeba projet horším terénem.
Pro dvouleťáka je nuna taktak, za mě babyjogger city mini, jané energy, nebo quinny senzz, valco snap.