Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti kočárků Jané a Bébé
Nedokážu se vůbec rozhodnout, tak by se mi hodily právě vaše zkušenosti. Děkuji moc ![]()
Máte zkušenost s BéBé Confort Loola?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort LoolaLooly nebrat
měla jsem na druhého prcka a byla ráda, že jsem se jich po krátké době zbavila. Jsou hodně rozviklané, neb se skládají sesouváním konstrukce. Byly krásné, ale nedalo se s nima jezdit, já ke všemu měla nespojenou rukojeť. Těžké jak sv…
. Druhé neznám, ale z obrázku vypadají dobře, už jen to, že mají spojenou rukojeť a jednoduchá kolečka, madlo před dítkem.
@1024 Fakt jo? No to je teda na houby kočár
vzhledově vypadá hezky právě a proto mě zajímají i zkušenosti
@Kelly3 Manžel nechápal, všichni se nad ním rozplývali a já jej nenáviděla. Naštěstí se mi ho podařilo prodat s 1000Kč ztrátou, byl jak nový. Na golfky budou asi těžké oba, pokud chceš lehčí sporťáček, těch je na trhu určitě více. Já nakonec místo Looly koupila Sola od Mamas papas a vydržela na něm až do skoro tří let. Teď mám Babyhome na popojížďky pro 3,5letého když jedeme k doktorce a nebo delší trasu, je neřízená střela, tak aby byl klid. je lehoučký, kolem 6kg
,ale je hodně uzoučký, fakt pro starší dítko
@1024 Už jsem z těch kočárků zmatená
Ještě mám nějaký vybraný, ale furt nevím. Jediný, co vím, tak nechci ty nízky Chicco. ![]()
Ale zase se mi třeba líbí tyhle golfky Chicco Simplicity
Příspěvek upraven 07.02.14 v 13:10
@Kelly3 Jo já taky byla, furt jsem v tom ležela. Tyto poleldní golfky mne zaujaly už když měl malej 2 roky, ale neměli madlo před dítko, tak jsem ho koupila až za další rok, kdy už páni inženýři udělali i madlo. Jako je to těžké něco najít. Někdo říká chodit se dívat, ale já třeba žádný kočár živě před koupí neviděla a litovala jsem jen těch Lool.
@Kelly3 píše:
Ale zase se mi třeba líbí tyhle golfky Chicco Simplicity
a můžeš napsat typ.
jo už to vidím ![]()
@1024 No, já se byla dívat jen, když jsem hledala trojkombinaci a teď přemýšlím, že bych si nechala kočár zaslat poštou, ale zase je to risk.