Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ladko, já jsem verve koupila přímo v Anglii a tam mají spoustu barevných provedení, takže ho mám ve světle modré. Na ovládání jsou asi oba stejní, ale zappky jsou skladnější. Verve skládáš tak, že ho přehneš na půl, kdežto zappky složíš do obdelníku. Na cestování, hlavně do letadla jsou bezkonkurenční. Jo, ještě verve mají tu tyč(zábranu, aby dítě nevylezlo, doufám, že jsi mě pochopila) a Davídek se toho rád drží. Já jsem maniak na kočárky, mám už 6. kočár ![]()
Derida Jééé, ty barvičky jsem viděla na netu a dokonce to sem i nějaká paní vozí. Jenže nevím, jak rychle by se vyřizovala případná reklamace. Kdyby byla u nás v prodeji ta modrá (ta se mi taky nejvíc líbí), tak neváhám. No zitra dem na živo omrknout zappa, tak se rozhodne. Doufám, že už to kočárové šílenství u nás skončí ![]()
Se zappem budete určitě spokojení, já kdybych se nezamilovala do britaxu, tak s nima jezdíme pořád. I zappky mají takovu modrou barvu, sice né tak světlou jak verve, ale taky je hezká. To polohování taky normálně nevyužíváme, ale v letě, když jsme na dovolené, tak malej večer usíná v kočárku. Jen doufám, že ho nebudu muset reklamovat, do Anglie bych určitě zpátky nejela.
Jo a ještě jedna věc. O kolik jsou zappky vyšší? Su drobnější a aj ten britax už je tak akorát. Je to velký rozdíl?Dík
no, trošku vyšší jsou, ale myslím, že s tím nebudeš mít problém. Lepší, když si to ošaháš v obchodě. Tak přeju dobrý výběr. Já pokud na trh nepřijde žádná „horká novinka“, tak asi dojezdíme s britaxem. Malej stejně raději chodí po svých.
Pro Derida : Podle mě je Verve opravdu velmi malý kočárek a že je pro děti do 2 let píší přímo v jeho popisu.
Mě se taky líbil a moc, ale na můj dotaz prodejci, zda je vhodný i pro větší dítě, mi odpověděli, že určitě ne, že je to spíš předražený podvozek pro autosedačku
! No to byla solidní paní, jedna z mála, která se nesnaží prodat za každou cenu. Pak jsem viděla fotky (na mmb) Verve i s holčičkou, mohla mít tak 2 r. možná přes, a seděla s hlavou zabořenou v boudě - neboli stříška jí čapěla na hlavě, no vypadalo to děsně
..a ta opěrka zad je hrozně krátká!
Jinak Zapp a Verve se přece nedá srovnávat, ani velikostně - Zapp je spíš už pro větší nespící děti i s větší hmotností. Já Zapp nechci, mě malý ještě spává, mám v merku novinku od Gesslein, bude na trhu po veletrhu…
Pro Amynku : A jaké Centro má ta kamarádka? Jestli už má letošní kolekci, tak se třeba polepšili a tu konstrukci vylepšili…? Já měla loňské, kupované v srpnu. Já je prostě doporučit nemůžu, ale nejen já, najdeš více stejně negat. názorů maminek, třeba na Rodině atd…I někteří prodejci je už do obchodu neberou… Mě taky prodejce tvrdil, že je to nejprodávanější 6ti kolka, možná ano, díky poměru cena - výbava, ale už vím na úkor čeho. Já si je v obchodě zkoušela…jenže problémy se ukázaly až v praxi venku. Jinak to byly ideální golfky pro nás, ale nedala jsem to, nešlo to, byla jsem z nich nešťastná
a musela jsem je prodat. Manžel na ně nadával
, i moji rodiče, nikomu se s nima dobře nejezdilo. ..
Teď mám mnohem obyč. golfky, ale jízda super, úplná úleva ![]()
Sisi
Pro sisinka dneska sme byli omrknout zappika na živo, malý v něm seděl a zas tak veliký rozdíl oproti tomu britaxu to nebyl. Nakonec ale mám objednaného zappa, protože u nás rozhodly barvičky. A taky to, že je o něco menší. Původně jsem myslela, že je vyšší (psali to v popisu, ale nevím, co měřili), ale naopak se mi zdál menší. Má dorazit v úterý, už se na něho moooocinky těším… ![]()
sisinko: mezi zappem a verve opravdu není zas takový rozdíl. Zappky jsou o trochu vyšší, do šířky je to stejné. Na anglických stránkách píší, že verve je do 3 let.
Mně osobně verve vyhovují.
Derida : nemáš někde fotku malýho ve Vervu, jen pro představu jak je to asi velký kočárek. Pořád váhám mezi Vervem a Zappkama, zatím jsme je ještě nikde nevyzkoušeli, ale chystáme se na ně, původně veškeré mé požadavky splňoval Verve, malá zatím venku většinou usne, takže bych byla raději kdyby měl polohovací záda, ikdyž než bude jaro a léto, tak malá už spát venku ani nemusí. Mrzí mě jen, že slyším, že je to malý kočárek
a taky ty barvy, ale třeba se dají sehnat i tady.
Ty parádní barvičky jsou k dostání na mimibazaru. Vozí je z anglie paní Šárka. Původně sem chtěla ty modré, jsou fakt nádherné, ale nakonec jsem nechala mezi zappkama a verve vybrat manžu (ať se taky účastní
) a ten vybral zappky. Navíc jsem si říkala, že kdybych verve třeba musela reklamovat, tak by to možná dlouho trvalo (pokud by se to muselo posílat do anglie), ale nevím, tak daleko jsem se nedostala. Ale stačí poslat té paní mailik, byla docela ochotná a odpověděla mně snad do deseti minut (a bylo to myslim o víkendu). Laďka
fotku malého nemám, ale než se rozhodneš, tak nejlepší bude si ho vyzkoušet popřípadě dítko do něj po:,–(it. Mně opravdu zas tak malý nepřijde. A to Davídek je docela vysoký. Snad ho do CR vozí nějaká paní, tak by neměl být problém domluvit se na barvě.
Sama se těším, až do nějakého obchodu, kde mají oba kočáry zajedeme a vyzkoušíme. Díky za rady, už jsem se mrkla na mimibazaru a opravdu je tam nějaká paní, co má Verve ve více barvách, líbí se mi Gold. Bude to ještě boj, manžel je totiž beznadějně zamilovaný do Zappek
a já stále váhám…
zappky jsou taky super, každý má svoji výhodu. Verve polohování a zappky jsou skladnější. Ale designově u mě vyhrál verve ![]()
Holky, taky jsem dlouho bojovala zda zapp nebo britax, protože jsem ale golfky potřebovala a britax nebyl nikde k vidění šla jsem do zappa a jsem moc spokojená. Polohování už řešit nemusím malá v kočárku spává málo, v zapkách 2× usla není to dobré pro dítě spát v sedu ale dalo se, kočárek jsem nakolonila a jela po zadních, pod sedátko jsem si nechala ušít kapsu do které se toho dost vleze. Jsem zkrátka spokojená a taky je to už můj 7 kočárek ![]()
Holky přeju dobrý výběr ![]()