Golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
curly
2.9.07 19:44

Golfky

Prosím o radu

chci koupit k sportovnímu kočárku golfky.Bydlíme na vesnici a potřebovala bych něco lehčího do autobusu a taky aby se dali líp složit.Protože se nám do auta společně se psem vejde kočár jen tip top.Takže aby byli lehké,skladné a ne moc drahé :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.9.07 21:03

ABC Design Amigo

Dobrý večer
chtěla bych Vás varovat před kočárkem-golfkami ABC Design-Amigo. Koupila jsem si je v Olomouci v Koko baby shopu. Po dvou měsících se za jízdy složily!!! A už nešly zaaretovat. Reklamace mi nebyla uznána a prodejce také odmítl kočárek opravit, že by nebyl 100 procentní. Bylo mi řečeno, že jsem si na ně musela sednout!!! A ať se obrátím na soud! Určitě je nikomu nemohu doporučit!!!

• Citovat
  • Upravit
25182
2.9.07 21:17

Dobrý večer, já přidám svoji trošku do mlýna. My máme ABC Desing, úplně ty nejobyčejnější. Aretovaná kolečka máme jen přední, ale to je tak vše. Polohovací záda, ani 5-ti bodový pás ani stříšku nemáme. Koupili jsme je už starší za 250kč. Jezdíme s nima i po vsi a nevadí nám to. Jsou lehké, dobře se skládají. Jsme s nima spokojeni. Asi záleží na tipu, kvalitě.

mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.9.07 08:17

ahoj!
my mame tyhle http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
ksou to chicco ct 0.5… vaha asi 6 kg, cena 2500,– mame je od ledna a jsme s nima maximalne spokojeni… jsou lehoucke, slozim je jednou rukou, terka je v nich spokojena… maji 5 bodove pasy, polohovaci zadicka i nozicky … a perfektne se cisti kdyz ho terka zprasi (jen ho otru houbickou s jarem a je jako novy…) od roka jezdime jen s nim.. velky tezky kocar cceka na sourozence (nechce se mi s nim tahat ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.9.07 12:05

Mi máme od ledna tyhle, taky jsou dobrý, jsme spokojeni, ale už skoro nepoužíváme
 http://www.baby-eshop.cz/…original.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
curly
13.9.07 09:31

Ahoj,

diky vsem za typy i varovani.Uvazuji o Hauck golfky Speed Sun Plus

• Citovat
  • Upravit
5
4.2.15 21:12

SUPER GOLFKY

AHOJ VŠEM, KDO SCHÁNÍ SKVĚLÉ POHODLNÉ GOLFKY, PRODÁVÁM…JSOU PO JEDNOM DÍTĚTI, POUŽÍTÉ ASI PŮL ROKU…ZACHOVANÉ, ZKRÁTKA JAKO NOVÉ!!!KOUPILA JSEM JE NA DOPORUČENÍ, HODNĚ JSEM HLEDALA ABY BYLY POHODLNÉ, LEHKÉ..PROSTĚ SKVĚLÉ:-)
ZNAČKA McLaren…původní cena 9000,–kč prodávám je za 4800,–kč mají nánožník, slídu,3 polohy, Nutno vidět, i někam přivezu…zkrátka po dohodě…jsou fakt super…písni na mokalo@seznam.cz tel 724958758 mějte se ahoj Kamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí