Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím všechny co mají golfky Aveo Coletto jestli by mohli napsat názor na ně. Výhody i nevýhody. Chtěla bych je koupit, ale tady u nás nejsou k sehnání takže si je nemůžu ani vyzkoušet. Proto bych ráda vaše názory. Díky moc.
My je máme a jsme s nimi spokojení. Samozřejmě to není jako hluboký odpružený kočár, ale jezdí se s nimi dobře. Bydlíme na vesnici a zvládnou i horší terén. Lůžko není nic moc dlouhé, ale když už malá v kočárku spí (je jí rok), tak se tam ještě vejde, ale rezervu už nemá. Mají polohovací záda i nohy. Košík nám odvozí celý nákup (a že je někdy dost těžký
. Zimu jsme s ním ještě nejezdili, tak nevím, jak na sněhu. Napiš, co by tě konkrétně zajímalo, když budu vědět, ráda pomůžu ![]()
Jo ale je to spíš sporťáček než golfky. 10 kilo váží určitě.
tou váhou jsem docela překvapená, všude píší 8,5kg a údajně jsou dost lehké. Ta plocha lůžka, toho jsem se právě bála. Malé je 16 měsíců a má 81cm, v kočárku sice už nespává, ale ráda v kočárku odpočívá. Tak nevim. Jinak se mi právě moc líbí, že má jen 4 kolečka a to odpružení všech kol a celkově vypadá moc dobře.
ta váha 8,5 kg určitě neni nebo třeba teď je nějaká nová, lehčí kolekce
, to lůžku je fakt fest, ale jinak zase to odprožení není nejhorší a jsme s ním fakt spokojení.
proto bych ho ráda vyzkoušela, abych ho nekoupila přes internet a zjistila, že se mi tam malá v zimě nevejde. Jenže když ho tu nemají tak nenadělám nic. ![]()
Zkoušela jsem tam dávat dvouletýho kloučka, no spíš chlapáka, je hodně velkej
a vešel se, ale musím říct, že nevím, jestli bych příště nešla do většího. Tohle pro nás byl fakt takovej kompromis, protože je odpružený, má spojenou rukojeť a nemá zdvojená kola, ale zase je menší… Uvidíme v zimě, jak budeme jezdit ![]()
Přesně vše co píšeš se mi na tom kočáru líbí, včetně ceny, až na tu plochu lůžka.
Ale děkuji za názor, doma to nějak probereme a uvidíme.
Ahoj, můžu se zeptat, jestli si nějak řešila nánožník? Mě přijde strašně krátkej, tak jestli si Ti stačil nebo sis koupila nějaký jiný. Děkuji Mili