Prosím o radu s výběrem golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12272
4.7.10 23:49

Prosím o radu s výběrem golfek

Prosím o radu s výběrem golfek. Mám Mutsy 4rider a Quinny Zapp. Zapp jsem používala i jako podvozek pod autosedačku. Teď už jen jako kočár, ale zrovna dnes se mi stalo, že byla malá po spaní, tak jsme vzali jen Zapp a jen jsme vyjeli s kočárem, tak usnula, takže bych chtěla koupit ještě jedny golfáče, ale aby šly polohovat - záda i nohy, aby byla spojená rukojeť, aby byl velký nákupní koš, cena do třech tisíc, kola trochu větší, aby se dalo přejet i přes nějakou tu děravou cestu. No a přečetla jsem tu už spoustu diskusí o golfkách, ale výsledek je akorát ten, že mi z toho jde hlava kolem :mrgreen: Už jsem myslela, že mám vybráno - Chicco Simplicity, ale až tady jsem se dočetla, že nemá polohování nohou, což by mi hodně vadilo. Takže prosím ty, které mají přehled, aby mi poradily, co koupit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21488
5.7.10 06:32

mám doma po Klárce Hoco monterio. splňuje vše kromě ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
5.7.10 08:39

Jóó tak to jsem zvědavá, kdo ti co poradí :mrgreen:
Hrabu se v tom taky pěkně dlouho..požadavky máme úplně stejné :mrgreen:
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.7.10 22:54

mno, jediné co mě napadlo, je babydesign tiny. nemá teda větší kolečka, ale recenze jsou dobré, cena nízká, koš veký, polohování všeho..
hoco monteiro je i dost těžké, co vím, ale zase uveze dvě děti ( a to ne malé.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.7.10 10:22

Díky za tipy. Já už koukala po starších Hoco a našla jsem, ale když píše Nataša, že je těžký, to by se mi taky nehodilo, ale psali všude, že má kolem 8 kg, ten Babydesign píšou 7, to mi zase tolik rozdíl nepřijde. Taky jsem si tady na něj přečetla jen chválu, ale popravdě se mi nelíbí vzhledově, tedy hlavně ty barvy. Zaujal mě Babypoint fortuna, ale ten zase uvádějí všude, že má 10 kg, tak to je asi blbost, takový golfky. A co Jané Carrera, ten je jaký? Případně bych koupila i nějaký dražší, ale z druhé ruky. Nevím totiž, jak kočár teď využijeme a na zimu mi přijdou golfky blbý, zvlášť jestli bude jako ta minulá. Nebo se dá zima odjezdit v goflkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21488
6.7.10 10:29

v hocu se klárka vezla ještě ve svých 3,5 letech a 15 kg a úplně v pohodě. těžký mi nepřijde, v pohodě jsem s ním chodila po schodech s dítětem a nákupem.
jinak zima se dá zvládnout, pokud jsou chodníky uklizené od sněhu. jinak se s golfkami sněhem fakt neprojede. my letos v zimě jezdili na bobech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.7.10 13:00

to hoco mi přišlo těžké na golfky, … nevím… kamarádka ho má, vozila jsem ho po zoo a vezla jsem ho s těma dvěma dětmi, tehdy měl Vojta 2roky a 13kg, její holčička o 5m míň, a je drobnější.. i s touhle náloží byl ještě ovladatelný.. ale porostě mi to přijde už jako bytelný kočár, jako náhrada sporťáku (pro ní to tak bylo, vzdala se bedny na složení mutsy UR u vchodu do domu kvůli novému mimi v domě..).. v porovnání se zappem je těžší výrazně.. podle mého tak přes 9kg..

no, on někdo unese i s dítětem 9kg kočár, někdo má problémy i s 6kg.. :wink:

carrera není špatná,.. dobře se skládá.. ale je to už takový bytelný kočár.. asi mám jiné požadavky na golfky k dobrému, poměrně lehkému sporťáku.. asi bych si spíš pořídila něco jako cybex onyx, jané energy, něco takového víc lehkého.. ale to je fakt jen moje volba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.7.10 14:04

nozu, aha, tak to jsem si myslela, že v zimě se s golfkama nechytám :mrgreen: Takže velkej kočár ještě nechávám. Teď ještě vymyslet ty golfky

Natašo, 4rider má po složení 100 cm a musím mít už naučený grif, abych ho do kufru našeho auta dostala a Cybex Onyx a Jané Energy mají ke 110 cm, takže bych je ani do auta nedostala 8-o Tak to jsem zvědavá, co tedy nakonec koupíme… Je fakt, že bych chtěla něco lehčího, když už kupuju kočár s plasaťákama :wink: Možná nakonec budu muset koupit spíš něco jako je Espiro. Jenže tam mi to zase není jasný s tím polohováním nohou. Prý je to tam nějak podivně vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.7.10 22:35

aha, tak to mění situaci.. tímpádem to chce něco skladného do menšího balíku..
carrera nebo solo mají mít 90cm, tak to by šlo..
u solo je ale udávaná váha 8.6kg holé konstrukce, předpokládám, že carrera (je to vlastně to samé) váží stejně.. takže reálná váha tak lehce přes 10kg.. :( a to už je docela dost..

ono těch se spojenou zas tak moc není.. a většinou vůbec nejsou lehké.. :(

pak je samozřejmě další variantou něco s rozpojenou rukojetí, něco na tzpůsob pliko/sí nebo tak.. také jsou skladné..

no a pak existují ABC designy, rookie, mobile, moving. spojená rukojeť, příznivá cena, obr koš.. ale viděla jsem je (v babystaru na čerňáku) v reálu a přijdou mi hrozně malinké - jako pro dítě..

pak jsem ještě narazila na pierre cardin babypoint
polohování nohou je, ale vypadá trochu divně..

pak jsem myslela na Jané touring, ale ten má taky skoro těch 100cm po složení.. :(

no a už mě nic nenapadá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.7.10 17:33

Natašo díky moc, máš fakt přehled. Já dnes zašla do krámu a zamilovala se do X-lander XS a mám ho už zamluvený. Je nádhernej, polohují se záda i nohy a lůžko je fakt dost dlouhé. Paní prodavačka byla moc hodná a zašla se mnou k autu a zkusili jsme ho tam narvat a když vyndám bordel z těch bočních výklenků v kufru, tak se mi tam krásně vleze. No je to nakonec něco úplně jiného, než jsem původně chtěla, ale máš pravdu v tom, že ty se spojenou rukojetí jsou těžký a na co mít dva těžké kočáry. Tento je úžasně lehoučký :srdce: Snad bude i trochu kvalitní, když jsou na X-lanedery samé dobré recenze. A barvička taky super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.7.10 21:45

to je super, jsem ráda, že jsi si našla svého favorita… :potlesk: XS jsou krásný.. podobají se dost mým oblíbencům, cybexu :D
ale hlavně je super, že ti ho dali vyzkoušet do auta, to je dneska totiž veliký nadstandard!!
myslím, že kvalitní bude a bude dobře sloužit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.7.10 23:00

Cybexy jsou na mě moc elegantní a taky se mi moc nelíbí ta plná kolečka. XS jsou víc sportovní a budu se s nim cítit lépe. No ale taky jsem Cybexy nikde nepotkala v reálu v obchodě, takže jak jsme dostala do ruky ty XS, tak to bylo jasné :dance: My už když jsme vybírali velký kočár, tak s námi byla prodovačka zkusit, jestli se nám vleze do auta. Byl to zase jiný obchod. Ale nejlepší na tom je, že jsme kočár vybírali jak dlouho, ale na tohle jsme nějak pozapomněli a už jsme řekli, že si ho vezeme a pak nás napadlo ho zkusit do kufru. Vleze se tam na milimetry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.7.10 09:21

mně cybexy zas tak elegantní nepřijdou.. :wink: ale je fakt, že ty plný kolečka někomu vadí..
ten XS je fakt hezký..

a myslím, že jsi měla štěstí na obchody.. já to vyzkoušela jednou, dkyž jsem si kupovala multiway a to jsem vyloženě prodavačce řekla, že když mi to nedovolí vyzkoušet, nekoupím si ho… protože podle cm se neměl vejít asi o 1cm a to jsem nehodlala risknout.. pak teprve povolila.. asi chodím do blbých obchodů… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.7.10 23:58

Tak první zkoušení proběhlo v Babyparku na Zličíně a druhé v Krtečkovi v Holešovicích. Prodavačky byly moc ochotné a vůbec se netvářily otráveně :-) To se to pak utrácí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí