Má někdo tyto golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3627
30.6.10 20:58

Má někdo tyto golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
30.6.10 21:01

Ahoj, já je teda nemám, ale viděla jsem jich u nás ve městě jezdit dost, takže asi nebudou špatné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
30.6.10 22:26

Ahoj, tak přesně tyto golfky v červené barvě mám.Sice jsou trochu menší a do 15kg ale jsem s nima fakt spokojená. Malý bude mít teď v srpnu 2 roky a nikdy nebyl žádné tintítko a myslím, že i on si v nich lebedí. :palec: Doporučuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.7.10 08:59

Pajulík: náš Mareček má v 8měs. téměř 10kg, ale snad teď už tak rychle neporoste.
Skládají se pěkně a jsou lehké? A můžeš se mi prosím podívat, od jakého jsou výrobce? A předpokládám, že kolečka jsou plastová? Díky moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.7.10 09:31

možná bych volila radši druhou variantu od stejné snačky - babydesign tiny . recenze jsou na něj moc dobré.. mini mi přijde, že zas tolik nejsou..

výrobce je polský a kolečka jsou plastová.
babydesign pokud vím je jedna firma s Espirem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.7.10 10:28

Toho jsem se celkem bála, že je to z Polska, s tím nemám dobré zkušenosti, máme kočár z Polska, cestovní postýlku taky a oboje je nekvalitní :o( Ale to je hold asi tím, že je to tak levné, co můžu čekat, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
1.7.10 12:39

Ahoj Ewule, já jsem s těmito golfkami, jak už jsem psala spokojená, váží 8kg a dobře se skládají a když se složí, tak jsou skladné.Kolečka mi nepřijdou vyloženě plastové ale taková pevná guma.A myslím, že jsou polské, ale nejsem si jistá.Každopádně jediné na co bych tě chtěla upozornit, že rukojeť není polohovatelná, mě osobně to nevadí, měřím 168 cm, ale moje vyšší kamarádka si stěžovala, že je to pro ni nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.7.10 15:35

pajuli tak to jsem ráda, že to vím, já měřím 176cm, takže to budu muset asi v obchodě vyzkoušet, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.7.10 18:18

Polské jsou stoprocentně.. ale podle všeho patří babydesign k těm výkonově lepším.. vím, že obecná spokojenost je právě s tiny a sprint. konkrétně mini nevím, moc recenze nejsou..

záleží, co člověk očekává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.7.10 20:01

Mám „sestřičku“ - babydesign tiny a jsem moc spokojená. Je fakt lehounký(oproti našim golfkám), dobře ovladatelný s velkým košíkem a polohovací rukojeť je pro mě nutnost(175cm). Jako mínus bych uvedla, že namá sundávací potah(aspoň mě se to teda nepovedlo) a má celkem mělkou stříšku(ale to řešíme přídavným stínítkem. Takže za mě spokojenost.
Za ty prachy nemůžeš chtít rols-royce,že. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4