Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, moc prosim o recenzie, resp. nazod na tieto dva kocarky, do ktoreho by ste sli?
Moc diky vsem!!
http://kocarky.heureka.cz/…quest-sport/
http://www.myspulinek.cz/detail.php?…
Hladame skladny, lahucky kocar, syncek je v 10 mes dost velky, vazime 10,15kg a meriame 78cm, tak mam strach, aby sa sa tam vobec vosli, ked budeme sediet, to totiz este stale nesedime. Dakujem este raz!!
Ju a holky PP 2010 vs 2009 je okrem ceny rozdiel iny?
Máte zkušenost s Maclaren Quest?
Přidejte zkušenost s Maclaren Questahojky zuzi, dakujem, asi do toho i tak pojdeme. Este sa mi celkom paci Skyline od casual play, sice nema polohovanie noziciek, ale zase dizajnovo …hm??? ju, preco je kupit golfky taky problem
??
mě se hrozně líbí golfky od casualplay, downtown, ale jsou hrozně drahý, ale úžasný viděla jsem je i na živo a vážně supr
http://www.nej-kocarky.cz/…olfove-hole/
tak to nevím, to víš na trhu je milion golfek, a člověk neví co by vybral nejlepšího, tak je určitě lepší se poptat na osobní zkušenosti, když popátráš ve starších diskuzích určitě tam najdeš dobré tipy na spolehlivé golfky
Zuzko- prosim tě- mě se právě taky líbí ten Casualplay Downtown- jen nevím,tady mi všichni říkají,že je hrozně těžký- ty si ho viděla,co si myslíš???Díky ![]()
holky, ten downtown som prave videla a je skutocne tazky, taky robustny, takze pre mna nic moc - hladam nieco skutocne lahke, max 7kg.
Ahoj, zalezi na tom, na jak dlouho a k jakym prilezitostem golfky potrebujes..
MacLaren je klasika, drzak a kvalitni kocarek, ktery vydrzi opravd dlouho. Quest je fakt extremne lehoucky, jdou polohovat zadicka i nozicky a pro mimi je pohodlny.
PP Si jsou tezsi, ale maji jakoby vic vlastnosti sportaku.
Pokud potrebujes golfky jen jako druhy kocarek a napriklad na caste cestovani, pak jednoznacne Quest a pokud je budes vyuzivat jako hlavni a jediny kocarek, tak bych sla do PP Si…ale rozhodne ti Sicko nevydrzi tak dlouho a takovou zatez, jako Maclaren ![]()
Downtown jsou hodne prostorne, ale dost tezke, je to kocarek uzpusobeny i na hlubokou korbicku, proto ta vaha a to, ze je takovy jakoby masivni…
A co treba Bebe Confort Mila, nebo Silver Cross Pop, Cybex Onyx…je toho docela hodne
![]()
jayjay píše:
holky, ten downtown som prave videla a je skutocne tazky, taky robustny, takze pre mna nic moc - hladam nieco skutocne lahke, max 7kg.
koukala jsem na ten downtown, a údajně má 7,5 kg to mi nepřijde tak hrozné ![]()
Ve skutecnosti ma urcite vic, vyrobci vetsinou uvadi vahu jen za samotnou kostru s kolecky..
Treba u Zappika take nekde uvadeji vahu 6 kg a ve skutecnotsi ma okolo 8 kg…
Presne tak, ja som ho skusila zdvihnut a nie je lahky, urcite je hodne tazsi ako prave PP Si, alebo Quest.
Madame, dakujem za radu, kocarik potrebujem prave na cestovanie mestom, do OC, alebo len tak k lekarovi. Doma mame jane nomad, co je hodne lahky sportak, takze… s tou vahou preto hladam nieco uplne lahke a sikovne. PP Si som prave skusala na predajne /tam ale nemali maclaren/tak nemam zrovnanie. Je od maclarenu az tak tazsi? mne prisiel lahky, v porovnani s Callisto napriklad.
A co ten Skyline od casualplay, nepride mi spatny?
já mám právě mc mura, a ta má 17 kg, takže nějakých 7,5 kg cca je pro mě jako pohádka ![]()
… no tak to urcite, ono 7.5kg je tiez nie zle, ale vacsinou pisu na nete vahu, tak ja pisou holky, bez pridavnych elementov a ked niekto povazuje za pridavny element striesku, madlo…
, potom je to neporovnatelne. Firmy si tak prihrievaju polievocku… aby sme casom namli vahu bez koliesok. ![]()
Tak pokud opravdu potrebujes kocarek jen tak do mesta a k lekarovi, tak bych urcite doporucila Quest
![]()
Já nad ním stále uvažuji a několikrát jsem ho byla omrknout a je fakt božíí ![]()
Posilam na ukazku fotku Julinky v Questu
![]()
Tak já mohu rovněž doporučit Maclaren Quest. Vlastním přesně ten, jak v něm na obrázku sedí výše zmíněná Julinka. Jsou to lehké, skladné, výborně ovladatelné golfky i jednou rukou. S PP sí nemám zkušenost. Pouze s PP pliko a to je opak Maclarenu - těžké, zbytečně veliké, špatně ovladatelné - alespoň ty moje.