Maclaren Quest vs. PP Si Completo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
24.6.10 21:07

Maclaren quest vs. PP Si Completo

Ahoj holky, moc prosim o recenzie, resp. nazod na tieto dva kocarky, do ktoreho by ste sli?
Moc diky vsem!!

http://kocarky.heureka.cz/…quest-sport/
http://www.myspulinek.cz/detail.php?…

Hladame skladny, lahucky kocar, syncek je v 10 mes dost velky, vazime 10,15kg a meriame 78cm, tak mam strach, aby sa sa tam vobec vosli, ked budeme sediet, to totiz este stale nesedime. Dakujem este raz!!

Ju a holky PP 2010 vs 2009 je okrem ceny rozdiel iny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maclaren Quest?

Přidejte zkušenost s Maclaren Quest
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
24.6.10 22:33

peg perego :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.6.10 22:57

ahojky zuzi, dakujem, asi do toho i tak pojdeme. Este sa mi celkom paci Skyline od casual play, sice nema polohovanie noziciek, ale zase dizajnovo …hm??? ju, preco je kupit golfky taky problem :))??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.6.10 23:59

mě se hrozně líbí golfky od casualplay, downtown, ale jsou hrozně drahý, ale úžasný viděla jsem je i na živo a vážně supr

http://www.nej-kocarky.cz/…olfove-hole/

tak to nevím, to víš na trhu je milion golfek, a člověk neví co by vybral nejlepšího, tak je určitě lepší se poptat na osobní zkušenosti, když popátráš ve starších diskuzích určitě tam najdeš dobré tipy na spolehlivé golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.6.10 08:02

Zuzko- prosim tě- mě se právě taky líbí ten Casualplay Downtown- jen nevím,tady mi všichni říkají,že je hrozně těžký- ty si ho viděla,co si myslíš???Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.6.10 11:01

holky, ten downtown som prave videla a je skutocne tazky, taky robustny, takze pre mna nic moc - hladam nieco skutocne lahke, max 7kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.6.10 11:46

Ahoj, zalezi na tom, na jak dlouho a k jakym prilezitostem golfky potrebujes..
MacLaren je klasika, drzak a kvalitni kocarek, ktery vydrzi opravd dlouho. Quest je fakt extremne lehoucky, jdou polohovat zadicka i nozicky a pro mimi je pohodlny.
PP Si jsou tezsi, ale maji jakoby vic vlastnosti sportaku.
Pokud potrebujes golfky jen jako druhy kocarek a napriklad na caste cestovani, pak jednoznacne Quest a pokud je budes vyuzivat jako hlavni a jediny kocarek, tak bych sla do PP Si…ale rozhodne ti Sicko nevydrzi tak dlouho a takovou zatez, jako Maclaren :palec:
Downtown jsou hodne prostorne, ale dost tezke, je to kocarek uzpusobeny i na hlubokou korbicku, proto ta vaha a to, ze je takovy jakoby masivni…
A co treba Bebe Confort Mila, nebo Silver Cross Pop, Cybex Onyx…je toho docela hodne :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 11:55
jayjay píše:
holky, ten downtown som prave videla a je skutocne tazky, taky robustny, takze pre mna nic moc - hladam nieco skutocne lahke, max 7kg.

koukala jsem na ten downtown, a údajně má 7,5 kg to mi nepřijde tak hrozné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.6.10 12:42

Ve skutecnosti ma urcite vic, vyrobci vetsinou uvadi vahu jen za samotnou kostru s kolecky..
Treba u Zappika take nekde uvadeji vahu 6 kg a ve skutecnotsi ma okolo 8 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.6.10 15:21

Presne tak, ja som ho skusila zdvihnut a nie je lahky, urcite je hodne tazsi ako prave PP Si, alebo Quest.

Madame, dakujem za radu, kocarik potrebujem prave na cestovanie mestom, do OC, alebo len tak k lekarovi. Doma mame jane nomad, co je hodne lahky sportak, takze… s tou vahou preto hladam nieco uplne lahke a sikovne. PP Si som prave skusala na predajne /tam ale nemali maclaren/tak nemam zrovnanie. Je od maclarenu az tak tazsi? mne prisiel lahky, v porovnani s Callisto napriklad.

A co ten Skyline od casualplay, nepride mi spatny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 15:35

já mám právě mc mura, a ta má 17 kg, takže nějakých 7,5 kg cca je pro mě jako pohádka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.6.10 16:29

… no tak to urcite, ono 7.5kg je tiez nie zle, ale vacsinou pisu na nete vahu, tak ja pisou holky, bez pridavnych elementov a ked niekto povazuje za pridavny element striesku, madlo… :((, potom je to neporovnatelne. Firmy si tak prihrievaju polievocku… aby sme casom namli vahu bez koliesok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.6.10 17:04

Tak pokud opravdu potrebujes kocarek jen tak do mesta a k lekarovi, tak bych urcite doporucila Quest :palec: :palec: :palec:
Já nad ním stále uvažuji a několikrát jsem ho byla omrknout a je fakt božíí ;)
Posilam na ukazku fotku Julinky v Questu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.6.10 09:59

Tak já mohu rovněž doporučit Maclaren Quest. Vlastním přesně ten, jak v něm na obrázku sedí výše zmíněná Julinka. Jsou to lehké, skladné, výborně ovladatelné golfky i jednou rukou. S PP sí nemám zkušenost. Pouze s PP pliko a to je opak Maclarenu - těžké, zbytečně veliké, špatně ovladatelné - alespoň ty moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí