Levné golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
844
17.6.10 11:26

levné golfky

Nevíte náhodou někdo, jestli teď není v nějakém obchoďáku akce na úplně obyčejné a hlavně levné golfky? Sháním je fakt jen na minimální cestování, takže mi stačí úplně ty obyč. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
17.6.10 11:55

U nás v Tescu vždycky jedny jsou (tak okolo 2 tis - samosebou s cedulkou zlevněno z 5 999 :mrgreen:) ale je to opravdu shit, jak jsem na to koukala - malé, nízké, košík naprd, nepolohovatelné a celkem těžké. Nevím jak v jiných Tescách - tady je prostě jeden exemplář u dětského oblečení a když ho prodají, dají tam zas úplně jinou noname značku. Obhlídni to a uvidíš. Možná by bylo lepší koupit nějaké z druhé ruky za pár kaček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.6.10 12:15

asi kouknu na nějaký inzerát nebo do bazaru. občas se v mobelixu nebo někde objeví golfky okolo 500 Kč, ale už jsem na ně dlouho nenarazila. děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7834
17.6.10 12:49
smahulinka píše:
asi kouknu na nějaký inzerát nebo do bazaru. občas se v mobelixu nebo někde objeví golfky okolo 500 Kč, ale už jsem na ně dlouho nenarazila. děkuju!!!

Teď jsem ze schránky vyndala letáček Mobelixu a byly tam přesně tyhle golfky za 499,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.6.10 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
17.6.10 14:14

Já pořídila takový na Bazoši,za 400,–jen na takový popojíždění stačí,+teda poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.6.10 17:10

ja taky shanim nejake jednoduche a nejlevnejsi golfky moc na netu tyhle bazose neznam nemate nejaky typ prosim? co jsem totis do bazosu koukla zdesila jsem se:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí