Moon buggy kiss 4 nebo espiro mark 4

17.6.10 10:23

moon buggy kiss 4 nebo espiro mark 4

poraďte prosím, které z těchto golfek jsou lepší. myslím tím pevnější, odolnější, lépe manipulovatelné atd. u moonyho se mi líbí ten nánožník se zipem uprostřed, nevíte jak ho má espiro? je u obou pláštěnka? Díky za radu H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
17.6.10 10:53

Ahooj,
tak já mám moona i s tim nánožníkem :mrgreen: ! Nevim jaký je mezi kočárky rozdíl, já bych napohled řekla, že žádný. Každopádně moona jsem si kupovala, protože je skladný, ale neni to na ježdění v terénu, nebo nedej bože ve sněhu, to uvízneš jedna radost :roll:. Má své pro i proti jako všechny kočárky… :wink: Každopádně ani neporadim jaký má ten druhý nánožník. Jen u moona dokupuješ zvlášt, já ho dokupovala za 500kč asi před rokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
17.6.10 11:19

MY máme taky MOONY 4wheels, a nemůžu si stěžovat. Já ho kupovala jetej za 600,– i s tim nánožníkem, takže nějaký mušky má, ale na ty nákupy a přemistování se někde po městě jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
17.6.10 14:31

Taky máme Moon bugy fit,trojkolku,nánožník byl v ceně,a je dobrý ho mít,byla jsem z něj unešená,malej tam i spal,ale nejdou polohovat nohy,to je škoda,a taky jsem dokupovala podložku,není to moc pevný a taky blbej materiál,v létě se v tom potil,pláštěnku si musíš dokoupit,ale to maj skoro všude,na kočárek s nepřehazovací rukojetí,píšou na něm do 18kg,nám jsou dva a užili jsme ho dost,kromě zimy,do sněhu není,dobrej je na cestování,dobře skladnej.Takže můžu doporučit jako doplńkový vozítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
18.6.10 12:27

havraní kde jsi prosím koupila tu podložku pod záda? a kolik stála? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
19.6.10 09:45

Podložku mám casualplay,koupila jsem ji v Hradci Králové,v Chiccu,stála docela dost,699,– to jsem se teda kroutila,ale je super,měkoučká,měli i levnější,ale to bylo jen takový froté,myslím že v obchodech s kočárkama by je měli mít vždycky,i jiný značky,měj se :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
19.6.10 23:29

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 22:33

holky nějak mi uniká funkce té podložky. Proč ji dokupujete? aby bylo sezení měkčí, nebo proti ušpinění, proti pocení? Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.6.10 08:36

Já nejdřív jezdila bez ní,ale ten materiál uvnitř kočárku je stejný,jako zvrchu,takže v létě se na tom dítě potí a v zimě je to zas nezateplené,ta podložka to i změkčí,nám malej v kočárku vždycky usnul,tak mi přišlo,že s podložkou je to pro něj mnohem pohodlnější :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí