Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
poraďte prosím, které z těchto golfek jsou lepší. myslím tím pevnější, odolnější, lépe manipulovatelné atd. u moonyho se mi líbí ten nánožník se zipem uprostřed, nevíte jak ho má espiro? je u obou pláštěnka? Díky za radu H.
Ahooj,
tak já mám moona i s tim nánožníkem
! Nevim jaký je mezi kočárky rozdíl, já bych napohled řekla, že žádný. Každopádně moona jsem si kupovala, protože je skladný, ale neni to na ježdění v terénu, nebo nedej bože ve sněhu, to uvízneš jedna radost
. Má své pro i proti jako všechny kočárky…
Každopádně ani neporadim jaký má ten druhý nánožník. Jen u moona dokupuješ zvlášt, já ho dokupovala za 500kč asi před rokem…
MY máme taky MOONY 4wheels, a nemůžu si stěžovat. Já ho kupovala jetej za 600,– i s tim nánožníkem, takže nějaký mušky má, ale na ty nákupy a přemistování se někde po městě jsou super ![]()
Taky máme Moon bugy fit,trojkolku,nánožník byl v ceně,a je dobrý ho mít,byla jsem z něj unešená,malej tam i spal,ale nejdou polohovat nohy,to je škoda,a taky jsem dokupovala podložku,není to moc pevný a taky blbej materiál,v létě se v tom potil,pláštěnku si musíš dokoupit,ale to maj skoro všude,na kočárek s nepřehazovací rukojetí,píšou na něm do 18kg,nám jsou dva a užili jsme ho dost,kromě zimy,do sněhu není,dobrej je na cestování,dobře skladnej.Takže můžu doporučit jako doplńkový vozítko ![]()
havraní kde jsi prosím koupila tu podložku pod záda? a kolik stála? díky
Podložku mám casualplay,koupila jsem ji v Hradci Králové,v Chiccu,stála docela dost,699,– to jsem se teda kroutila,ale je super,měkoučká,měli i levnější,ale to bylo jen takový froté,myslím že v obchodech s kočárkama by je měli mít vždycky,i jiný značky,měj se ![]()
holky nějak mi uniká funkce té podložky. Proč ji dokupujete? aby bylo sezení měkčí, nebo proti ušpinění, proti pocení? Díky za odpověd
Já nejdřív jezdila bez ní,ale ten materiál uvnitř kočárku je stejný,jako zvrchu,takže v létě se na tom dítě potí a v zimě je to zas nezateplené,ta podložka to i změkčí,nám malej v kočárku vždycky usnul,tak mi přišlo,že s podložkou je to pro něj mnohem pohodlnější ![]()