Tfk buggster

13
15.6.10 23:06

tfk buggster

holky prosím je lepší buggster nebo buggster S s odpružením?v té nové kolekci, a kolik opravdu váží sevším všudy? jaké máte zkušenosti?já o něm přemýšlím ale nevím zda je lehčí než bugaboo cameleon moc díky vyplatí se koupit i ten nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s TFK Buggster?

Přidejte zkušenost s TFK Buggster
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
15.6.10 23:17

Ahoj.Mám s odpr. k.Je opravdu lehoučký že i já malá a hubená unesu do auta v jedné ruce jako nic :wink: .Maty ale v kočáru jezdit nechce tak jsem jela tak 10× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.6.10 10:12

Mně ten odpružený právě veze PPL :-D , moc se na něj těším. :-D Co jsem tak na netu poptávala, tak se prý dobře jezdí i s neodpruženým. S váhou neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.10 13:27

Ahojky já mám neodpružený a neměnila bych je super prostorný-lehký a bez odpružení v pohodě i v terénu.Kamarádka měla odpružení a měla s tím problémy tak nevím je to asi kus od kusu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.10 14:54

My měli bez odpružení kvůli materiálu sedačky. Ty s odpružením měly takové slaboučké látky. My měli krásnou pevnou látku. Měli jsme TFK Buggster Quax. Jezdilo se s ním super, je prostorný a lehký.
Koupili jsme s nánožníkem kvůli tomu, že byl v akci, ale nepoužili jsme ho. Kupovali jsme ho, když bylo malému 1,5 roku a to byl už na ten nánožník malý.
Jinak je skutečně hodně lehký, mám pocit kolem 6,5kg, dobře se skládá a manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.12 20:30

netočí se kolečko!

Ahoj.Chtěla sem připravit golfky že je pujčim a zjistila sem že mi nejde pravé zadní kolečko,prostě se netočí.Ted nevim jestli tam není jen potřeba něco zmáčknout tak než pojedu do prodejny tak se ptám -nevíte někdo co s tím??? :mrgreen:
Já už sem 3 roky na něj nešáhla tak abych v krámu nebyla za blbce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.4.12 21:11

nevím mě v něm pořád nějak řachtá tak koupíme nové nafukovací protože mám taky pocit že brzo odejde vypadá to na ložisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.12 21:49

tAK díky už sem na to přišla,stačilo jen povolit šroubek na brzdičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.4.12 10:57
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.4.12 21:56

ahoj holky co máte buggstera......jak jste s ním spokojené? a co byste mi poradily při výběru? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.4.12 22:08

já jsem spokojená mám velkou dceru :mrgreen: v roce měla 15 kilo teď jsou ji 2,5 sice už nejezdí ale vleze se stále mám ještě neodpružený tfk buggster quiax nebo jak se to píše a je v pohodě teď čekáme další dokoupila jsem jen adaptéry na autosedačku a mám v plánu nafukovací kolečka ty tehdá nebyli takže to už bude uplně skvělá jízda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13866
10.4.12 15:31

Já jsem taky spokojená, vybrala jsem ho jako městský lehký kočárek, měla jsem i hlubokou korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.4.12 21:35

taky o něm uvažuju. jen se nějak nemůžu dočíst, jestli má polohovatelnou i opěrku na nohy. pokud ne, dítě vlastně i ve spánku má nohy dolů?
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
28.4.12 15:44

u těch nových mám pocit se ta lítka jakoby vydula tak jako u quinny zapp xtra a plnolo to tenučel každopádně u mého to nešlomáme ho 2 roky stary a malá když usla tak si ty nohy stejně rozvalila všude možně spala i nq boku jak chtěla prostor to dovoloval nebo si nožky vykopla na to madlo proti vypadnuti děcka takže stím jsme my problém neměli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.4.12 19:48

díky za odpověď. řekla jsem si, že golfky koupím rychle a nebudu z toho dělat vědu, alu už su do toho zase zamotaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí