Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky prosím je lepší buggster nebo buggster S s odpružením?v té nové kolekci, a kolik opravdu váží sevším všudy? jaké máte zkušenosti?já o něm přemýšlím ale nevím zda je lehčí než bugaboo cameleon moc díky vyplatí se koupit i ten nánožník?
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK BuggsterAhoj.Mám s odpr. k.Je opravdu lehoučký že i já malá a hubená unesu do auta v jedné ruce jako nic
.Maty ale v kočáru jezdit nechce tak jsem jela tak 10× ![]()
Mně ten odpružený právě veze PPL
, moc se na něj těším.
Co jsem tak na netu poptávala, tak se prý dobře jezdí i s neodpruženým. S váhou neporadím.
Ahojky já mám neodpružený a neměnila bych je super prostorný-lehký a bez odpružení v pohodě i v terénu.Kamarádka měla odpružení a měla s tím problémy tak nevím je to asi kus od kusu. ![]()
My měli bez odpružení kvůli materiálu sedačky. Ty s odpružením měly takové slaboučké látky. My měli krásnou pevnou látku. Měli jsme TFK Buggster Quax. Jezdilo se s ním super, je prostorný a lehký.
Koupili jsme s nánožníkem kvůli tomu, že byl v akci, ale nepoužili jsme ho. Kupovali jsme ho, když bylo malému 1,5 roku a to byl už na ten nánožník malý.
Jinak je skutečně hodně lehký, mám pocit kolem 6,5kg, dobře se skládá a manipuluje.
Ahoj.Chtěla sem připravit golfky že je pujčim a zjistila sem že mi nejde pravé zadní kolečko,prostě se netočí.Ted nevim jestli tam není jen potřeba něco zmáčknout tak než pojedu do prodejny tak se ptám -nevíte někdo co s tím??? ![]()
Já už sem 3 roky na něj nešáhla tak abych v krámu nebyla za blbce ![]()
nevím mě v něm pořád nějak řachtá tak koupíme nové nafukovací protože mám taky pocit že brzo odejde vypadá to na ložisko.
tAK díky už sem na to přišla,stačilo jen povolit šroubek na brzdičce ![]()
ahoj holky co máte buggstera......jak jste s ním spokojené? a co byste mi poradily při výběru? díky moc
já jsem spokojená mám velkou dceru
v roce měla 15 kilo teď jsou ji 2,5 sice už nejezdí ale vleze se stále mám ještě neodpružený tfk buggster quiax nebo jak se to píše a je v pohodě teď čekáme další dokoupila jsem jen adaptéry na autosedačku a mám v plánu nafukovací kolečka ty tehdá nebyli takže to už bude uplně skvělá jízda
Já jsem taky spokojená, vybrala jsem ho jako městský lehký kočárek, měla jsem i hlubokou korbičku.
taky o něm uvažuju. jen se nějak nemůžu dočíst, jestli má polohovatelnou i opěrku na nohy. pokud ne, dítě vlastně i ve spánku má nohy dolů?
Díky za odpověď.
u těch nových mám pocit se ta lítka jakoby vydula tak jako u quinny zapp xtra a plnolo to tenučel každopádně u mého to nešlomáme ho 2 roky stary a malá když usla tak si ty nohy stejně rozvalila všude možně spala i nq boku jak chtěla prostor to dovoloval nebo si nožky vykopla na to madlo proti vypadnuti děcka takže stím jsme my problém neměli. ![]()
díky za odpověď. řekla jsem si, že golfky koupím rychle a nebudu z toho dělat vědu, alu už su do toho zase zamotaná ![]()