Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK BuggsterTedy koukám jak je levný. Já kupovala ojetý za 3300 a to byl jeden z levnějších. Tak přeji šťastné cestování
V tomto obchodě mají i za zajímavé ceny ten Buggster S. Nejdřív jsem tento typ kočárku vyřadila kvůli vyšší ceně, ale za 4000 to jde. Pak se mi líbí ještě z těch dražších Cybex Calisto je krásně elegantní, ale ten už je hodně městský a to dítě je tam moc zapadlé, malá by se zbláznila, kdyby z kočáru nemohla koukat ven. Už se těším až kočárek dorazí
Ahoj, možná hloupý dotaz, ale koupila jsem si Tfk buggstera na bazaru, jsem moc spokojená, ale teď se mi naskytla příležitost koupit výhodně samostatně ta nafukovací kola, mám ty nenafukovací a docela mě to hodně láká, ale nejsem si jistá, zda to jde na všechyn typy, tedy respektive rok výroby, kde poznám na kočárku, jestli mám ten „S“, na to by to mělo jít určitě… díky za radu ![]()
Zajímalo by mě to polohování nohou, někdo tady psal, že na mmb se dá koupit nějaká měkká deka já to nenašla pomůže mi někdo prosím
jinak s těmi nafukovacími koly napište do malvíka dotaz oni je tam prodávají. Já se tam také ptala jestli pasují na můj buggster a odpověděli ![]()
Ahojte. prosim neviete poradit? dnes nami prisiel novy buggster cierny s nafukovacimi kolesami. mam pocit, ze taha do strany… skusit rozobrat ho cely a zlozit nepomoze? stretol sa niekto s podobnym problemom?
Mě taky trochu táhne do strany ale jen když chci řídit jednou rukou třeba a není zaaretované kolo. Mám buggster s air. MÁTE NOVÝ NEBO POUŽITÝ?
Uplne novy preto mi je to divne. Nie moc- ale asi to je len o zvyku… Ale pre istotu sa radsej pytam ci je nato nejaky grif alebo si nepomozem
Inak je uuuuzasny. Som milo prekvapena
Já ho nemám nový tak netuším, jestli se to dá brát jako vada ale myslím, že ně dělala mi to i Teutonia Spirit a záleží spíš na terénu.. ale je to super kočárek koupila jsem si k němu i korbičku te%d na druhý mičo. Mám už třetí měla jsemi s obyč. pěnovýma kolečkama ten byl taky dobrej ale nafukovací jsou prostě luxusnější.. ![]()
Na vanicku myslim aj ja- necakane sme „zase“ tehu…;) tak ho planujem urcite vyuzit ako travel system na autosedacku a na vanicku moze byt tiez fajn
http://www.modrykonik.sk/…gster-s-air/ tak nas buggster ide do sveta… chcem stokke xplory predsalen…bude aj pre baby. na cene sa da dohodnut
Mě se holky tenhle kočárek vůbec nelíbí! Je strašný tvarově ![]()
To je věc názoru..mě se líbí moc a zase se mi totálně nelíbí ty golfky, co mají 4 kola a uprostřed dvojitá kola..to je jak kočárek pro panenku a jak v tom jsou děti jak skrčenci je mi jich úplně líto když je v tom vidím.. Buggster je maximálně pohodlný pro dítě i pro maminku..každá mamča má jiné požadavky proto je těch kočárků tolik a každému vyhovuje jiný a to mám již 12.tý!
Zahada buggsteru tahajuceho do strany vyriesena- stacilo dofukat kolesa a ide ako ma.. ![]()