Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK Buggster@ver0n1ka píše:
Holky, nebudete některá Buggstera prodávat?
Ja mam buggsa tu na bazare, par krat pouzity, nafukovacie kola. Syn sa nevozi a musim kupit kocik pre mimco hlboky
@zajo79 a za kolik ho prodáváte? A posíláte asi ze Slovenska, že? A můžu se zeptat, kolik s těmi nafukovacími koly cca váží? Já totiž chci, aby byl co nejlehčí, potřebuji ho na převážení do auta.
@ver0n1ka Myslim ze nema cez sedem kilov.ja s tehu bruchom a bolavym chrbtom uplne v pohode. znizila som na 150€.posielam zo slovenska
@ver0n1ka co som pozerala kurz, tak to je do 4000 ceskych korun..
@ver0n1ka ok, chapem. co stoja u Vas buggster kociky? na nafukovacich kolesach?
@zajo79 nevím, jak s těma nafukovacíma, ale dívala jsem se s obyč. kolečkama a našla jsem v e-shopu za 5.000,– kč
5600 som nasla najlacnejsi, a 7700 s kolesami vzduchovymi… @ver0n1ka
ale jasne, nemozem nikoho nutit ![]()
@zajo79 asi jsem trošku lepší pátračka
http://www.eshopbaby.cz/…kocarek-tfk/?…
Jinak, pro mě hraje roli i to, že pokud mám platit víc s tím, že kočárek je v relativně nový a v záruce, tak není moc výhodně nechat si ho posílat ze Slovenska (kdyby se s ním časem příp. něco stalo a musela jsem ho posílat na reklamaci). Jinak bazarové samozřejmě seženu v dobrém stavu i kolem 3000 - 4000 tis.
Já jen, že mám větší důvěru k maminkám na e-mimi, tak jsem zkusila hodit dotaz na prodej ![]()
Ale i tak, vám moc děkuji za nabídku.
Holky, mám buggstera S, ale není k němu to stupátko na nožičky. Nevíte, zda se dá někde dokoupit a popř. kde? Děkuji kdyžtak za info.
Zdravím, chtěla jsem si na zimu dokoupit nafukovací kolečka, ale nikde ani stopy po nich. Stačily by bazarové, nové jsou šíleně drahé. Ale nikdo nemá… A to jich před půl rokem bylo tolik. Nevíte někdo kde sehnat?
@zajo79 píše:
@ver0n1ka co som pozerala kurz, tak to je do 4000 ceskych korun..
@zajo79 mate stale na prodej prosim?