Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky.
Chci se zeptat máte doma golfky, u kterých si nemůžete na nic stěžovat?? ![]()
Jsem z toho už zmagořená (jistě to znáte) .
Jedny jsem si pořídila, ale nebyla jsem spokojená..
Teď mám tyto požadavky: spojená rukojeť
velký nákupní košík
aby se mi v něm dítko nemačkalo (cvalík
)
cena max. 6000,–
a čtyřkolku
máte nějaká tip?
Děkuji
je to velký problém se podívat na tu miliardu dotazů typu jaké golfky, poraddte golfky atd, stačí udělát pár kliků, a odpověd určitě najdeš ![]()
Ahoj, ja mam Cybex Callisto. Jen ten kosik - z Tvych pozadavku - neni z nejvetsich … (ale zase uplne pidi taky neni, musi to tam clovek holt trochu rovnat, nejde tam soupnout celou tasku s nakupem jako pod sportak).
Na ten cybex jsem koukala, košík by byl ok, jen ta sedací plocha se mi zdá krátká a pod nožkama se to nějak prohybá a co jsem koukala na diskuze, tak to madlo na držení není moc pevné??
Anonymní,vidíš,že je tady nováček,tak asi neví všechno že…
ani to,že se dá schovat za anonym ![]()
Taky chci „větší“golfky,mám taky cvalíka a zatím pátrám a pátrám…
Nechtěla jsem nikoho naštvat..
Petra Z děkuji za zastání.
Jen jsem nechtěla řešit miliony druhů. Já jsem prostě chtěla slyšet názory maminek, které jsou opravdu spokojené.
Toť vše.
Já můžu doporučit Hoco Monterio, ale ve předu jsou teda kolečka zdvojená, tudíž je to šestikolka
…jinak super velký košík, spojená rukojeť a prostorná sedačka - široká i dlouhá ![]()
anonymní, tohle mě fakt baví… vyskakovat si na nováčka a ještě se ani nepodepsat!!! to fakt miluju!! ![]()
mno, co Jané solo/carrera (starší verze) - pokud nechceš otočný sedák, není to špatná volba.. (2009 a níže)
solo
cenově by se muselo trochu pohledat, tenhle odkaz je provní,co mi vykliklo z googlu..
s košíkama je to u golfek mizerný vždycky.. jediný velký má ABC desing, jenže to jsou zase malé lehací plohchy.. a pak Inglesina expresso/PP Aria/chicco simplicity/- jenže zase nemají polohovací nohy,.. ![]()
a pak Graco, ale to uže je zase dost tíha..
někdo si místo golfek pořizuje i PP Uno - je to ale spíš sporťák, docela těžší, velký.. ale koš má mega..
no a kamarádka má Hoco monteiro. není nejlehčí, skládá se naplacku, ale koš velký, spojená rukojeť a i jsme vezli dvě děti, tehdy 2 roky a 1.5 roku.. najednou..
docela pěkný jsou tyhle:http://www.spuntik.cz/…olfove-hole/
Ty cybex se mi moc líbí, jen se bojím, že ten náš špunt v něm nebude mít moc místa…že je to spíš pro drobnější děti ![]()
Ahojky, také se teď „trápím“ výběrem golfek ![]()
Sporťák máme x-lander XA 2009 - váží cca 14kg, který si chci nechat ještě na zimu (prckovi byl teď rok), a tak vybírám lehčí a hlavně dobře skladné golfky.
Dnes sem koukala na Mark Q, Hauck Malibu, PP Sí Completo a Cybex Callisto…vyzkoušeli jsme tam prcka posadit, ale rozhodnutá nejsem ??????
Gvili, jj, solo nejsou špatný (dávala jsem na ně odkaz, to je to modré slovo „solo“ v mém minulém příspěvku..), nejsou malý.. ale v tý variantě klasický.. (2009, 2010) hlavně ne 2010 reverse, neviděla jsem konkrétně solo, ale stačil mi pohled na slaloma reverse a to fakt není pro velký děti.. 28cm šířka sedáku.. ![]()
callisto miluju, koupím si je až přijde čas..
ale myslím, že solo jsou prostornější.. od pohledu..
Baby Design Tiny - spojená rukojeť polohovací, velký nákupní košík, polohovací nožičky, lehký, nízká cena …
Martina
Tiny jsem viděla a zdá se mi jak na panenku.
Mě osobně se moc líbí mark q- ale nevím jak měl ten košík.
Gvili: já mám callisto,a moje dcera není žádný hubenourek,a je to v pohodě. Toho bych se v případě Callista nebála.
Holky a co říkáte na toto???
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
vypadají velké a bytelné…
ale vůbec je neznám…
A pak co chipolino pooky???
asi nataška poradí že ![]()