Poraďte s golfkama :)

15
28.6.10 22:01

Poraďte s golfkama :)

Ahoj holky.
Chci se zeptat máte doma golfky, u kterých si nemůžete na nic stěžovat?? :lol:
Jsem z toho už zmagořená (jistě to znáte) .
Jedny jsem si pořídila, ale nebyla jsem spokojená..
Teď mám tyto požadavky: spojená rukojeť
velký nákupní košík
aby se mi v něm dítko nemačkalo (cvalík :-P )
cena max. 6000,–
a čtyřkolku

máte nějaká tip?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.6.10 22:10

je to velký problém se podívat na tu miliardu dotazů typu jaké golfky, poraddte golfky atd, stačí udělát pár kliků, a odpověd určitě najdeš :palec:

• Citovat
  • Upravit
4181
28.6.10 22:16

Ahoj, ja mam Cybex Callisto. Jen ten kosik - z Tvych pozadavku - neni z nejvetsich … (ale zase uplne pidi taky neni, musi to tam clovek holt trochu rovnat, nejde tam soupnout celou tasku s nakupem jako pod sportak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.6.10 22:21

Na ten cybex jsem koukala, košík by byl ok, jen ta sedací plocha se mi zdá krátká a pod nožkama se to nějak prohybá a co jsem koukala na diskuze, tak to madlo na držení není moc pevné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
28.6.10 22:22

Anonymní,vidíš,že je tady nováček,tak asi neví všechno že…
ani to,že se dá schovat za anonym :roll:
Taky chci „větší“golfky,mám taky cvalíka a zatím pátrám a pátrám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.6.10 22:27

Nechtěla jsem nikoho naštvat..
Petra Z děkuji za zastání.
Jen jsem nechtěla řešit miliony druhů. Já jsem prostě chtěla slyšet názory maminek, které jsou opravdu spokojené.
Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
28.6.10 22:29

Já můžu doporučit Hoco Monterio, ale ve předu jsou teda kolečka zdvojená, tudíž je to šestikolka :wink: …jinak super velký košík, spojená rukojeť a prostorná sedačka - široká i dlouhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.6.10 22:34

anonymní, tohle mě fakt baví… vyskakovat si na nováčka a ještě se ani nepodepsat!!! to fakt miluju!! :pocitac:

mno, co Jané solo/carrera (starší verze) - pokud nechceš otočný sedák, není to špatná volba.. (2009 a níže)
solo
cenově by se muselo trochu pohledat, tenhle odkaz je provní,co mi vykliklo z googlu..

s košíkama je to u golfek mizerný vždycky.. jediný velký má ABC desing, jenže to jsou zase malé lehací plohchy.. a pak Inglesina expresso/PP Aria/chicco simplicity/- jenže zase nemají polohovací nohy,.. :(
a pak Graco, ale to uže je zase dost tíha..

někdo si místo golfek pořizuje i PP Uno - je to ale spíš sporťák, docela těžší, velký.. ale koš má mega..

no a kamarádka má Hoco monteiro. není nejlehčí, skládá se naplacku, ale koš velký, spojená rukojeť a i jsme vezli dvě děti, tehdy 2 roky a 1.5 roku.. najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.6.10 22:42

docela pěkný jsou tyhle:http://www.spuntik.cz/…olfove-hole/
Ty cybex se mi moc líbí, jen se bojím, že ten náš špunt v něm nebude mít moc místa…že je to spíš pro drobnější děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
28.6.10 23:19

Ahojky, také se teď „trápím“ výběrem golfek :think:
Sporťák máme x-lander XA 2009 - váží cca 14kg, který si chci nechat ještě na zimu (prckovi byl teď rok), a tak vybírám lehčí a hlavně dobře skladné golfky.

Dnes sem koukala na Mark Q, Hauck Malibu, PP Sí Completo a Cybex Callisto…vyzkoušeli jsme tam prcka posadit, ale rozhodnutá nejsem ??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.6.10 23:25

Gvili, jj, solo nejsou špatný (dávala jsem na ně odkaz, to je to modré slovo „solo“ v mém minulém příspěvku..), nejsou malý.. ale v tý variantě klasický.. (2009, 2010) hlavně ne 2010 reverse, neviděla jsem konkrétně solo, ale stačil mi pohled na slaloma reverse a to fakt není pro velký děti.. 28cm šířka sedáku.. :roll:

callisto miluju, koupím si je až přijde čas.. :wink: ale myslím, že solo jsou prostornější.. od pohledu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.6.10 23:35

Baby Design Tiny - spojená rukojeť polohovací, velký nákupní košík, polohovací nožičky, lehký, nízká cena …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.6.10 07:18

Tiny jsem viděla a zdá se mi jak na panenku.
Mě osobně se moc líbí mark q- ale nevím jak měl ten košík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.6.10 07:46

Gvili: já mám callisto,a moje dcera není žádný hubenourek,a je to v pohodě. Toho bych se v případě Callista nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
29.6.10 08:03

Holky a co říkáte na toto???
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
vypadají velké a bytelné…
ale vůbec je neznám…
A pak co chipolino pooky???
asi nataška poradí že :lol:

• načítám...