Jizda na eskalatorech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
24.6.10 21:15

Jizda na eskalatorech

Ahojky, chtela bych se vas zeptat, jak jezdite s golfkami co maji berany na eskalatorech. S hlubokym kocarem jsem jezdila dolu pozadu a slo to i popredu, ale pokazde jsem se jednou rukou drzela jezdiciho madla a druhou drzela kocar. Ted mam obavy, jak to udelam, kdyz mam ty berany, jestli pujdou drzet jednou rukou a nebo existuje jiny zpusob?A jak je to s cestou nahoru?DIky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
24.6.10 21:35

S kocarem jezdim vzdycky popredu od dob, kdy jsem to jednou zkusila pozadu, kocar se koleckem zasekl dole a ja pomalu odjizdela… 8-o S golfkama jezdim normalne…najedu, kdyz je to dolu, tak kocar drzim v rovine, kdyz nahoru, je to v poho, proste jen drzim. Sama se nedrzim ani s kocarem ani bez. Jsi dobra, ze udrzis hlubokac jednou rukou, to bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.6.10 21:42

Diky! No abych rekla pravdu, vzdycky mi naskakovaly pupinky, kdyz jsme mela jet na schody. Bydlim u Andela a tam jsou hodne dlouhe a rychle. Ten hlubokac jsme zvedla za madlo a oprela si ho o rameno, celkem to slo. Takze s golfkama drzet obe madla a sama se nedrzet a jet popredu. Tak jen doufam, ze se schody nezastavi a jestli jo, tak bude prede mnou hodne lidi, abych mi zbrzdili ditko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
24.6.10 21:47

S golfkama to jde popředu docela dobře, jsou lehké.

Ale já jsem to řešila tak, že jsem před eskalátory vyndala dcerku, drapla ji za ruku, golfky sešlápla, složila do druhé ruky a jely jsme tak. Dělala jsem to okamžitě, jak začala být úplně jistá v chůzi, tj. od nějakého půldruhého roku… Ona z toho měla legraci a já lepší pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
24.6.10 21:56

S golfáčema jezdím vždy popředu (tj. mám je před sebou, já nastupuji hned za nima).
Když jedu nahoru, tak najedu golfkama, jednou rukou držím trochu nahoře, případně to jedno madlo opřu o rameno a držím se druhou rukou eskalátorového madla.
Když jedu dolů, tak najedu, golfky jakoby sklopím na sebe tak, aby malý seděl v rovině (tj. přední kolečka jsou ve vzduchu a on si komíhá nohama a já vždycky doufám, že si nezačne sundavat botičku :twisted: ), držím za jedno madlo a tlačím dolů a druhou se opět držím eskalátorového madla.
Dá se to a bez držení jsem silně nervní … Fakt mám děsný strach, že to nějaký debil jen tak ze srandy vypne a já i s kočárem poletím.. Ne vždycky jsou schody plné, jezdím za menšího provozu. A vaz bysme si se synem oba klidně zlámat mohli … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.6.10 22:01

Holky, diky moc, tak uz se bojim min a zitra to urcite zvladnu. Maly bude teprve pristi tyden rok. Uz chodi, ale rozhodne to zatim neni nic jisteho, spis jak to peti pivech :-) takze musi zustat v kocare.Prave nejezdim moc casto, ale obcas clovek proste musi. Asi je to taky o cviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.6.10 22:23

Je to o cviku, za chvili ti to uz neprijde. Maximalne az budes vozit druhy a prvni budes drzet za ruku jak o zivot, to je teprve adrenalin :D
Jinak myslim, ze i kdyz se eskalator zastavi, tak to neni tak prudky, aby nekdo slitnul. Chce to vymakat postoj, trochu se jistit, asi jako pri jizde v MHD bez drzeni (nekdy to holt jinak nejde). A musim rict, ze za tech 6 a pul roku, co jezdim s kocarama se mi to nestalo ani jednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
24.6.10 22:42

tak já když jezdim (mám též na golfkách berany), tak jezdim také tak, že mám kočárek před sebou, dolů jezdim, že kočárek je o schod níž a já výš, a nahoru jedu jakoby pozadu… Kočárek zase o schod níž a já výš a zvládám to, že se nemusim ani držet … Určitě je to jen o cviku, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.6.10 16:24

Tak jsem to uspesne zvladla, je to celkem hracka.Teda ale pri jizde dolu drzim jenom kocar, vic nezvladam. Akorat na Vysocansky nesel vytah a jezdici schody jen nahoru, tak to me trochu dostalo. Nastesti tam stal mestsky policajt, tak mi pomohl. Asi bych to zvladla sama, ale jsem tehotna, tak se mi tech x kilo nechtelo tahat.Tak jeste jednou dik za radu. Uz se tesim, az takhle budu jezdit se dvema. Verim, ze to teprve zacne to prave vzruso, ale jsme holky sikovny, tak to vsechno zvladnem.....ono nam take nic jineho nezbyva, ze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí