Golfky Be Cool Attic

44
15.4.14 22:05

golfky be cool attic

Maminky nemate nektera zkusenost s touto novinkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
23.5.14 13:58

Dobrý den. Přidávám dotaz na tento kočárek. Máte ho někdo? Jste s nim spokojené? Velice se mi líbí, ale bohužel ho ani nikde nemají vystavený. Nechce se mi ho kupovat aniž bych o něm věděla nějaký názor. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 19:25

Holky, podařilo se vám k tomuto kočárku něco zjistit? Taky se mi líbí. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.6.14 10:13

Mám kočárek objednaný. Tento týden má přijít do obchodu. Hned se na něj pojedu podívat a napíšu sem, jestli jsem si ho koupila a jaký je. Snad bude stát za to:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 10:22

No vypadá krásně a splňuje všechny moje požadavky. Budu se těšit na tvůj komentář z osobní zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.6.14 22:10

Jee tak to jsem rada, ze ne nekdo vyzkousi.My jedte zadne nekoupili, aktualni budou az pred dovolenou. Tak prosim taky pak o vas nazor na golfky. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 15:40

Tak uz jedeme s kocarkem domu:). Az prijedem hned sem pridam fotky. Moc se mi líbi, ale nevyhoda je, ze ma maly kos a nema okenko ve strisce. Jinak mi prijde prijemny, dobre se ovlada, ale zatim jsme s nim jely jen po obchodu. Rukojet ma vysoko (pro me plus, jsem vysoka). Do lehu se dava pomoci pasky jako u jinych golfek, nanoznik se dava nahoru pomoci pasky na suchy zip, ktery se pripne k madlu. Striska je dost dlouha, nemelo by diteti svitit do oci. Dobre se sklada a je z nej „placka“. Prostoru je v kocarku dost i zadova operka je dlouha. No mne prijde super. Je teda pravda, ze kdybych ho porovnala s Valcem tak nevim ktery bych si vybrala. Valco je lehci, ma okenko a velky kosik. Ale zase nema ten polohovatelny nanoznik. Bohuzel byl vyprodany a budou ho mit az za dva tydny a to se mi uz nechtelo cekat. Tak mam tento a doufam, ze budem obe spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 21:10

Tak tady je jeste v obchode:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 21:11

Slozeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 21:12

A s dcerkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 21:14

Se striskou, ale jde jeste prodlouzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.14 07:49

Vypadá moc hezky! Moc děkuji za vaši ochotu podělit se. Četla jsem recenze na Valco a údajně se po krátké době rozhrkají kolečka a nedrží všehna čtyři pevně na zemi. Tento kočár je o něco těžší, takže by měl být i celkově pevnější a stabilnější. Škoda jen, že nemá to okýnko. A výška rukojeti je nastavitelná, nebo pevně daná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.6.14 10:40

Aha to jsem nevedela. No uvidime snad to vydrzi. Bohužel je rukojet pevne dana. Je zruba 103 cm vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.4.15 13:09

prosím foto nánožníku

Prosím moc kdo máte Be cool attic jak vypadá nánožník? Nikde to nejde dohledat.Taky by mě zajímalo jak jste spokojené s kočárkem, chtěla bych aby mi vydržel i na druhé dítko :mrgreen: díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí