Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky nemate nektera zkusenost s touto novinkou?
Dobrý den. Přidávám dotaz na tento kočárek. Máte ho někdo? Jste s nim spokojené? Velice se mi líbí, ale bohužel ho ani nikde nemají vystavený. Nechce se mi ho kupovat aniž bych o něm věděla nějaký názor. Děkuji
Holky, podařilo se vám k tomuto kočárku něco zjistit? Taky se mi líbí. Díky.
Mám kočárek objednaný. Tento týden má přijít do obchodu. Hned se na něj pojedu podívat a napíšu sem, jestli jsem si ho koupila a jaký je. Snad bude stát za to:-).
No vypadá krásně a splňuje všechny moje požadavky. Budu se těšit na tvůj komentář z osobní zkušenosti ![]()
Jee tak to jsem rada, ze ne nekdo vyzkousi.My jedte zadne nekoupili, aktualni budou az pred dovolenou. Tak prosim taky pak o vas nazor na golfky. Diky.
Tak uz jedeme s kocarkem domu:). Az prijedem hned sem pridam fotky. Moc se mi líbi, ale nevyhoda je, ze ma maly kos a nema okenko ve strisce. Jinak mi prijde prijemny, dobre se ovlada, ale zatim jsme s nim jely jen po obchodu. Rukojet ma vysoko (pro me plus, jsem vysoka). Do lehu se dava pomoci pasky jako u jinych golfek, nanoznik se dava nahoru pomoci pasky na suchy zip, ktery se pripne k madlu. Striska je dost dlouha, nemelo by diteti svitit do oci. Dobre se sklada a je z nej „placka“. Prostoru je v kocarku dost i zadova operka je dlouha. No mne prijde super. Je teda pravda, ze kdybych ho porovnala s Valcem tak nevim ktery bych si vybrala. Valco je lehci, ma okenko a velky kosik. Ale zase nema ten polohovatelny nanoznik. Bohuzel byl vyprodany a budou ho mit az za dva tydny a to se mi uz nechtelo cekat. Tak mam tento a doufam, ze budem obe spokojene.
Vypadá moc hezky! Moc děkuji za vaši ochotu podělit se. Četla jsem recenze na Valco a údajně se po krátké době rozhrkají kolečka a nedrží všehna čtyři pevně na zemi. Tento kočár je o něco těžší, takže by měl být i celkově pevnější a stabilnější. Škoda jen, že nemá to okýnko. A výška rukojeti je nastavitelná, nebo pevně daná?
Aha to jsem nevedela. No uvidime snad to vydrzi. Bohužel je rukojet pevne dana. Je zruba 103 cm vysoko.
Prosím moc kdo máte Be cool attic jak vypadá nánožník? Nikde to nejde dohledat.Taky by mě zajímalo jak jste spokojené s kočárkem, chtěla bych aby mi vydržel i na druhé dítko
díky ![]()