Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
koukala jsem, že tento rok se tu ještě golfky neřešily
.
Potřebovala bych od vás radu. Četla jsem další diskuze a z nich jsem pobrala, že nejlepší jsou pro každého jiné golfky…
.
Každý rok jsou jiné typy v prodeji..
Byla jsem se podívat v obchodě, ale měli jich tam málo.
Podívala jsem se na Inglesina Trip a Chicco (asi Multiway). Mají tam i novinku Mountain Buggy, golfky, co se dají složit do tašky, mají i kšíry, že se dají nosit přes rameno, ale prodavačce se nedařilo dát opěradlo dolů, aby dítě mohlo ležet.
Potřebovala bych golfky do 6 tis Kč, lehké, prostorné, polohovatelné do lehu, složitelné do deštníku. Čekáme druhé mimino, potřebuji snížit váhu, sporťák už je na mě moc těžký.
Zatím jsem pro Inglesina Trip.
Kupovaly jste letos golfky a jaké?
@RebeLinsidE Ahoj,já minulý týden bjednávala Silver Cross Micro, ale ty nejdou složit do deštníku. Líbila se mi u nich ale hmotnost. Dodavatel uvádí 5,5 kg (na některých e-shopech mají psáno sice 7,5,ale říkala jsem si, že dodavatel to ma přesnější).Také čekáme druhé dítě, takže jsem na hmotnost hodně koukala, ale nepotřebuji ho tolik skládat, šlo mi hlavně o snadné nakládání do auta. Dorazí teď v týdnu, tak potom napíšu dojmy
.
@RebeLinsidE píše:
Kupovaly jste letos golfky a jaké?
Asi 14dní jezdím s Peg pérego pliko mini. Rozhodovala jsem se právě mezi Inglesinou trip a plikem. Zatím jsem spokojená. Hlavní požadavek byla váha
@Nika9 Super, tak budu očekávat info
. Díky. Ps uvažujeme, že pojedeme k moři, v druhém trimestru to dělá dobře jak mamince tak miminku/miminkům, údajně. Ale v neposlední řadě a především manželovi ![]()
@Blešík Kouknu na něj Četla jsem na Peg Perego dobré recenze, ale bála jsem se váhy, asi jsem koukala na jiný typ. Díky!
@RebeLinsidE jj, dělaj ještě jen pliko a to je těžší, pliko mini má jen 5,7kg. DOkupovala jsem teda madlo, protože naše dítě bez madla ani ránu, tak hádám že bude mít k těm 6kilům. I jako těhotná se ho nebojím zvednout i s dítětem ![]()
@Blešík no já z toho mám právě strach, zatím jsem na začátku, ale dítě zvedám pořád a ze sporťáku už mě teď bolí břicho. Koukala jsem na video na netu, vypadá fakt moc dobře. A to madlo se dobře nandává/odendává?
@RebeLinsidE na dvakrát se zespodu zmáčkne čudlík a ono vyjede. Původně jsem myslela, že ho budu muset při každém skládání sundávat a nakonec to nedělám, je hodně měkký a složí se i s kočárem. Asi mu to nedělá úplně dobře, ale je to pohodlný. Skládání je hodně rychlý, to baví i chlapa. Na tom videu je to hezky vidět. Jen bych řekla, že to není pro úplně vysoký rodiče. Mám 177cm a klidně bych snesla o chlup vyšší madla, ale zvládá s nimi jezdit i chlap co má o 10čísel víc, tak si asi jen trochu vymýšlím ![]()
Já si koupila jané nomad, váhou je pod spoustou golfek, prostorem je mnohem, předčí…
@Krrysa Díky. Já už mám Jané sporťák, Slalom Pro. A jsem s ním moc spokojená. Tak to je také dobrý tip.
Holky já se snad nerozhodnu. Chtělo by to krám, kde je mají všechny vystavené, chjo..
@Krrysa jo, ale ten už je dražší, to mi doma neprojde. Vypadá moc taky moc dobře.
Ahoj. Letos jsem si kupovala golfky chicco multiway Evo, a jsem max. spokojená! Hlavně jsou to golfky co zvládaj terén a taky co zvládnou celoroční období ;-D. Mají velkou stříšku, polohování zádíček, jsou prostorné a velmi pohodlné, uvezou těžké nákupy a taky jsou odpružené. Golfky jsem vybírala strašně dlouho, až mi šla hlava kolem. Nakonec jsem zvolila ty to. Teď bych žádný jiný nechtěla, jsou opravdu super.
Tady je hezky vidět, jak prostě nejsou univerzální golfky pro všechny a každá jsme měla jiné požadavky. Mě třeba vůbec netankovalo pohodlí kluka, je mu rok a půl, chci aby chodil a golfky měli být jen na nejnutnější rychlý přesuny a polední spaní když nejde jinak. Stejně je věčně tahám prázdný. Zato důležité pro mě bylo aby byli co nejmenší, po složení co nejskladnější, nezabírali místo, byli lehký, velká stříška. Možná zbytečně jsem bazírovala na polohovacích nožkách, kluk má dlouhý nohy a stejně mu čuměli ze všech golfek co jsme zkoušeli a ve finále mu nevadí i když je má volně dolů, stejně se tam zpravidla skulí na bok do klubíčka. A popravdě nezanedbatelný požadavek byl aby se mi líbily, i když trochu trapný požadavek, ale nerada bych den co den koukala na něco co se mi nelíbí.
Takže zakladatelko, urči si požadavky přes které nejede vlak a ono se to penzum smrskne
![]()
…jééééééééééééééééjdanánky
![]()
Já chci něco jako Ferrari za cenu Fabie ![]()
Lehké, dobře složitelné, pohodlné, prostorné, polohovatelné, takové, co se za týden nerozpadnou…
Zpátky na zem…
Díky všem! ![]()