Nejlepší golfky 2014

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
14.5.14 12:12

Ahoj, řeším ten samý problém, tak jsem zvědavá na zkušenosti a typy. Já zatím vybrala Maclaren, i když jsou dost drahý, ale jezdí parádně… váhám akorát mezi dvěma typy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.5.14 20:36

Holky, ten Valco Snap, až na tu jednu jedinou vadu, že nožky má prcek dolů, můžu jen a jen doporučit. Jsem spokojená nadmíru. Perfektně se ovládá, má větší kolečka, ta roztahovací stříška a okýnko na to, abyste sledovaly, co ten cvrček dělá, jsou k nezaplacení…Je prostorný a lehoučký…
 http://www.valco.cz/kocarek-Snap-4

Příspěvek upraven 16.05.14 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.5.14 20:41

Jinak v krámě mi doporučovala paní tento, ale je dost velký (dostatečně pro dítě, nedostatečně například pro mě, když jsem chtěla ušetřit prostor v autě), řekla bych…
http://www.modrykonik.cz/…-vice-barev/
Stěžovala si jen na to, že pokud zavěsíte těžkou tašku na řídítka, že se potom stáhne i ten obal rukojeti a nelze to reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 10:02

Poradite mi nejake golfky, nevyznam sa v tom, neorientujem.
Vybrala som si Babyzen Yoyo, ale ten tu nie je nikde na vyskusanie, takze hladam nieco ine.
Potrebujem nieco skladne(povodne aby isli ako carry on do letadla),a aby boli pre dieta pohodlne.
Nejake tipy?
Sportak mam Bugaboo Cameleon, takze golfky chcem pouzivat iba ked sa budeme musiet niekam balit(malo miesta v kufru auta-vozime klec so psom).
Dakujem za napady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.6.14 11:21

Nuna, Evo Mini, MC Noa, Mark II od Maclarenu, ale nic není tak složitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 11:24
@kotyk píše:
Nuna, Evo Mini, MC Noa, Mark II od Maclarenu, ale nic není tak složitelné.

diky..a BMW od Maclarenu?
Nuna moc hrka, ta ma prekvapila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.6.14 12:12

@miisenka Jsou to golfky, takže z nich nebude úhledný kufříček jako Yoyo, ale pokud někde máš v autě kus dlouhého úzkého prostoru, tak budou v pohodě.

Všechny tyhle golfky ti budou víc nebo míň hrkat. To je prostě daň za prtikolečka.

Co Bee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.6.14 12:50

@miisenka a koukalas třeba na quinny zapp0 :?: ty jdou tuším složit hodně moc, ale jízdní vlastnosti neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 13:27
@kotyk píše:
@miisenka Jsou to golfky, takže z nich nebude úhledný kufříček jako Yoyo, ale pokud někde máš v autě kus dlouhého úzkého prostoru, tak budou v pohodě.

Všechny tyhle golfky ti budou víc nebo míň hrkat. To je prostě daň za prtikolečka.

Co Bee?

tak misto tam mame, vlezeme sa i a kleci i Bugaboo ale je to nafest..:-)
Bee nechcem, pride mi to zbytocne dalsi poradny kocar.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 13:27

@Krrysa
Diky, juknem na ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
7.6.14 13:57

@miisenka
Já mám Valco snap a naprostá spokojenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.6.14 21:31

Nerozkládá se zapp náhodou na dvě části? :think: Před 14dny jsme se vraceli z dovči a na letišti nám zlomili madlo :zed: na reklamacích sem se potkala s maminkou se zappkama a tej chudák ztratili nějakou součástku (kolečko) bez který nešli sestavit :zed: fakt jelimani, tak tahla chudák v jedný ruce holčičku a v druhý rozpadlej kočár :?. Ale jinak vypadaly, že jsou na cestování jak dělaný :pankac: Já je při výběru vyřadila kvůli vzhledu a poslední dobou jim dost přicházím na chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.6.14 22:02

Tak asi kecám, teď jsem ty zappky okukovala na youtube a jdou složit krásně do placičky :pankac: to by mě zajímalo co to měla ta pani za golfky, vypadaly skoro stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.6.14 22:04

@Blešík ty co mají otočný sezení, zapp xtra se podle rozkládá na dvě části, ty normální se skládaj vcelku..a ale jen myslím, sama je nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 22:09

Ahojky holky, mám na vás prosbu… už dva měsíce ležím v golfkách a furt se nemohu rozhodnout.

Potřebuji, aby byli lehké…skladné, bytelné…velkou stříšku a nákupní košík..polohovatelná zádíčka, větrání a aby byli pro dítě pohodlné.

Jako favority mám Valco Baby Snap 4, Cam Micro Air 2014 a Gesslein S5.

Díky mooooc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4