Golfky Caretero Monaco

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.4.13 08:38

Golfky Caretero Monaco

Ahoj maminy. Chci se zeptat, jestli máte některá z vás nějaké zkušenosti s golfkami Caretero Monaco. Moc se mi líbí, ale nikde jsem na ně nenašla žádné recenze nebo názory, tak prosím vás o pomoc. Líbí se mi, že má odpružená všechna čtyři kola, má spojenou rukojeť a je i lehký jen 8 kg (jestli to tak tedy doopravdy je). Předem děkuji za vaše názory a zkušenosti. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
8.4.13 08:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetinka1987
25.4.13 11:33

caretero monaco

Nekupovat!!! já z něhobyla nadšená když jsem ho viděla n ainternetu tak jsem si ho koupila a za dva dny jsem ho raději prodala. ano, sice váží 8 kilo ale je malinkej a při chůzi se kope do brzdy takže se i špatně vozí, doporučuji kočárek zopa fusion, je suprovej, lépe se vozí bez kopání do brzdy:-) a i má více příslušenství než caretero monaco

• Citovat
  • Upravit
716
25.5.13 06:56

Tak teď jste mě zklamaly taky holky… já mám Monaco taky už vyhlídnutý a teď to tu čtu achjooo… na Zopu Fusion jsem se taky koukala, ale ta cena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetinka1987
25.5.13 11:24

caretero monaco

I te zopa fusion se dá sehnat za 1000.- já sem snim nadmíru spokojená, caretero monaco mám v prodeji, používala jsem ho jeden den:-)

• Citovat
  • Upravit
2
30.3.14 15:42

Caratero Monaco 2014

Koukám, že přízpěvěk je sice starý rok, ale reagovat musím.
Koupila jsem si Caretero Monaco 2014. A jsem s ním velmi spokojená, sice by se samozřejmě pár chyb našlo (jiná kolečka by byli lepší), dodávka s deštníkem apod. Ale jinak je skvělý - lehký, snadno se složí, potah je vypratelný, odkládací pultíky i košík. Ale pokud budete jezdit po asfaltě, tak není problém.
Do „terénu“ bych ho asi nevzala. Záleží jen na Vás, jakým stylem ho budete využívat a skrz to se pro něj rozhodnout nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
3.4.14 22:09
@Maclin píše:
Koukám, že přízpěvěk je sice starý rok, ale reagovat musím.
Koupila jsem si Caretero Monaco 2014. A jsem s ním velmi spokojená, sice by se samozřejmě pár chyb našlo (jiná kolečka by byli lepší), dodávka s deštníkem apod. Ale jinak je skvělý - lehký, snadno se složí, potah je vypratelný, odkládací pultíky i košík. Ale pokud budete jezdit po asfaltě, tak není problém.
Do „terénu“ bych ho asi nevzala. Záleží jen na Vás, jakým stylem ho budete využívat a skrz to se pro něj rozhodnout nebo ne.

Jsem rada, ze to tady pises. Ja ho mam prave taky vyhlidnuty. Syn mel caretero spacer (byla jsem spokojena moc, ale spatne se ridi jednou rukou, proto chci radeji monaco), navic je modry, tak pro holku budu chtit novy, ale zase ne moc drahy a monaco se mi moc libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
10.4.14 14:23

Tyhle golfky se hezky se vozí jednou rukou a mají parádní jednoduché skládání jednou rukou… Znám několik majitelek tohoto kočárku a moc si ho chválí. A hlavně o nic nikde nezakopavají a to jsou různě vysoké. Na netu jsem je našla za příjemných 1900 Kč ;-) Jo, a málem bych zapoměla… jdou do úplného lehu. Takže si dítě může i hezky schrupnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
24.4.14 20:43

Měla bych dotaz tech které mají tyto golfky jestli používáte slunečník nebo nějakou sluneční clonu? Nevím co zvolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
24.4.14 22:14

@Veveruska87 clonu. Slunečník se všelijak na kočárku vrtí a to já nemám ráda. Ale já ani jedno naštěstí používat nemusím protože mám XXL stříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.6.14 11:31

@JayLee tak přesně mezi těmito jsem se taky rozhodovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.6.14 11:44

@JayLee jj caretero a zatím jsem spokojená máme ho cca měsíc a půl a používáme víc jak sporťák ale já nejsem moc náročná takže neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.6.14 11:59

@JayLee já to taky řešila pročítala recenze a trvalo skoro 2 měsíce než jsem se rozhodla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.6.14 18:08

@JayLee já jsem hrozně nerozhodná a to jsem říkala že je to jen kočárek ke sporťáku že golfky moc používat moc nebudeme tak že je to jedno ale stejně jsem to strašně řešila a nakonec teď golfky využívám nejvíc a jsme spokojená. Ale ten kdo má caretero a je spokojený bude vychvalovat ten a kdo má jiný golfky a je s nimi spokojený bude vychvalovat jen ty. Nejlepší vyrazit do větší prodejny ošahat ozkoušet a pak vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.6.14 16:18

Tyhle golfky má několik mých kamarádek…už jsem to tu psala ;) a dobrý. Všechny jsou spokojené :) tenhle se mi líbí http://www.e-batole.cz/…ack/d-70368/ myslím, že se nebude ani tolik špinit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí