Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, máte je některá?
Můžete mi napsat vaše zkušenosti? Prosím klady i zápory… ![]()
Děkuji Sisi
Ahoj,
my je máme od 4/06 a spokojenost maximální:-) Oceňuju hlavně jejich bytelnost, stabilitu a ovládání. Mají super kola a skvěle se s nima jezdí. Taky velké plus, že jsme zatím bez závady, ťukám ťuky ťuk:-) Jen jsou trochu větší a těžší než jiné golfky, ale to je těma kolama, ta přední se ale dají sundat, takže do auta v pohodě. Při vstupu do mhd si ale radši říkám o pomoc, nerada bych se s nima natáhla… No a ještě jedna maličkost, mají dost dlouhej sedák, takže se skrčenýma nožkama můžeme jezdit až teď, co se prcek trochu vytáhl. Ale mají poloh. nožky, takže je měl prostě pořád v rovině, ale to mu nevadilo. Ovšem ta plus jsou pro mě důležitější:-)
Tak dobrý kup.
Petra
Ahoj,
jestli chceš, tak ti je prodám, mám je skoro nové, od 30.10. 2006 čili záruka do konce října 2008, žlutošedé, s nánožníkem, držákem na pití, pětibodový pás to má, polohovací nožky i záda.
Zuzana
Zuzi -
tak které pak pořídíš ![]()
K tématu, taky nad nimi pořád přemýšlím, už jsem se ptala i v diskuzi na jiném portálu a maminka tam s nima byla spokojena, jen prý při jízdě „rachtají“, což dle mého dělá většina golfek. Já se ještě nerozhodla, nechce se mi dávat pak kolem pětistovky za madlo (má být v prodeji prý někdy z jara), jeho absence mě na těchto golfkách nejvíce odrazuje. Nuž, neporadila jsem, ale chtěla jsem reagovat, neb už několik dnů jen koumám a projíždím net a vůbec nevím jaké vybrat.
Tak dobré pořízení.
sany
No já už asi žádné
.
Jinak nevím, co je to, že rachtají, jak to myslíš? Jako že se klepou? To se teda neklepou, jestli tyhle golfky mají nějakou velkou přednost, tak je to stabilita, sedí jako přibité a dokonce když náš mastodont
v nich dělal svůj oblíbenej kousek, že se nakláněl na stranu tak, že prakticky visel do boku, tak se ani nehly, a to má prosím pěkně 15 kilo.
A co se týče toho madla, tak bych řekla, že pro trošku větší dítě (tedy ne pro mimi) je to spíš výhoda, já totiž měla původně Inglesinu Max Evolution, což byly bezva golfky (škoda že mi je ukradli před Juklíkem
), ovšem měly madlo a dostat ho tam, zvlášť když občas jó nechtěl
, to byl nadlidskej výkon. Takže u většího dítěte tak od roka a půl bych to viděla spíš jako výhodu. když je to rozumný dítě
, tak si třeba samo nastoupí
, ne jako ten náš prdlouš, ten už kočár nechce ani vidět.
Na tu cenu (jako že jiné takhle bytelné a stabilní golfky stojí i 8000,–) jsou myslím fakt dobrý. A já je prodám ještě levnějc
.
Sany , tak to jsme na tom stejně..
Jsem denně na netu, píšu si seznam, který se rychle mění, protože sotva jsem z něčeho nadšená, tak pak mě zase něco vadí ![]()
Jinak ty Chicca jsou pěkné golfky a za fakt dobrou cenu ![]()
Sisi
A nevadí na těchhle golfáčích, že nemají přední madlo. Malej se o něj dost opírá. Taky nad nimi přemýšlím.
Ahojky, tak ještě přidám k tomu madlu. Taky jsem to tenkrát řešila, madlo jsem chtěla, ale nakonec oželela, protože jiný golfky mě prostě nebraly… A jelikož to byly prckovo první, tak mu ani madlo nechybělo a nechybí, prostě jezdí bez madla:-) A když jsme měli půjčený s madlem, tak mu to taky nevadilo, ale je fakt, že se ho ani nedržel, není prostě zvyklý…
A před tím jsem zapomněla jedno důležité plus a to je cena:-)
Tak dobrý kup ještě jednou
Petra
A Sisi máš tam sz s těma mírama:-)
Zuzi - no rachtají = dělají při jízdě kravál.
sisi - jj, já si dala teď chvilku voraz a zatím jezdíme v tom našem kombinovaném (po vesnici) a když jedu do města, tak mám obyč nepolohovací jednoduché golfky, mají malinké kolečka, takže fakt jen na přejíždění z obchodu do obchodu.
A k tomu madlu - pokud je odnímatelné (což je snad pokaždé), tak není problém s ničím (jak tu někdo zmiňoval o problému tam dítě dostat) a mé čilé dítě je na něj dost zvyklé, ikdyž už samozřejmě hlavně chodí a vézt se chce málokdy, prostě ve městě ji do těch golfáčů narvu, zadělám madýlko a hned tak mi nevyskočí, jinak bych ty nákupy měla tak na celý den - tak proto to madlo upřednostňuji (navíc jsme ho měli i na sporťáčku, který už „dodělal“ (chicco pick up starý typ), kde bylo nutností.
jo a sisinko - v mém seznamu je momentálně in Baby Dreams Twister, je taky hodně prostorný a hlavně!!!! odpružený, což mne fakt láká..... ![]()
Zdravím. Možná tu i byla řeč o mě a mém hodnocení Chicco ct 0,4 na Rodina.cz, co ? ![]()
Rachtají - prostě plast po zámkovce rachtá. A je jasné, že to nejspíš dělají všechny golfky. Nebo spíš všechny kočáry s plastovými koly. Kámoška má Gesslein Future a rachtá to také. To, že já to poznamenávám je dáno tím, že jsem zhýčkaná XAčkem s nafukovacími kolečky, které prostě nemá kde rachtat či dělat jiný zvuk.
Chicco ct0,4 je zatím super. Dokonce jsem ho včera vytahla i do „mrazu“ a protože jsem byla líná přendavat pytel Combi, tak šel malý do oteplováků. Zase jsem ale nemusela nikoho prosit o pomoc, když přijel starý trolejbus. ![]()
Já nelituji. Zatím. Ale začínám být úchylná na kočárky, tak jsem zvědavá, kdy najdu chybičku a půjdu zase dál …
Ahoj,
já mám golfky Chicco CT 0.5 a jsem s nimi nadmíru spokojená. Jsou mnohem drobnější, což byl u nás důvod, proč je pořídit- chtěli jsme odložit trojkombinační sporťák (těžký, velký) a koupit něco subtilnějšího. Chicco CT 0.4 mi přijdou moc obrovské - je to spíš sporťák než golfky… 0.5 jsou pevné, ač na první pohed nevypadají a našemu drobkovi nechybí ani přední madlo. Dají se teď v akci na netu sehnat za 1990Kč - nové.
Tak to teda nevím, ale mně nerachtají
. Jedou úplně neslyšně. Fakt. A předtím jsem měla Inglesinu Max a ty taky jezdily naprosto nehlučně. Tak nevím, kde je problém
.
Nazdárek Elfinko
Já psala, že to určo dělá většina golfek ![]()
Anonymko - já na ty chicco 0.5 dívala, ta cena je fakt víc než dobrá, ale přece jen pro větší dítko člověk podvědomě hledá prostornější kočárek. Malá má sice zatím 11kg a měří 86 cm, ale přes to léto budem určitě furt někde trajdat, tak ať se jí případný spánek líbí a neleží nepohodlně.
Zuzi, kruciš - písni mi sz za kolik bys je dala a jakou máš barevnou kombinaci, jako nezávazně,ju?!