Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak jsem o víkendu koupila ty zopa fusion krásnej sporták a naše první jízda dopadla po 8 metrech konec upadlo nám kolo
takže jsme zavolali do obchodu že chcem vyměnit kočár po dlouhým rozhovoru s vedoucim nakonec pochopil že nemůžu čekat měsíc na reklamaci když nemám jinej kočár a dal mi za tu cenu jinej na výběr takže sme nakonec zůstali věrní chicco multiway nekteří říkají v čem je ten kočárek na nic třeba že není úplně polohovatelnej ale to není hlubokej kočár pro novorozenata ale golfky a mě se tam holka vejde i s fusakem a dekou a její 9 měsíců samozřejmě tam nemůžu dát madlo to dá rozum ale jakej máte názor vy na chicco multiway
![]()
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayJá Chicco měla na prvního syna a spokojenost veliká..Kdyby jsem si měla vybrat znovu tak by jsem šla zase do nich ![]()
Máme je doma a jsem s kočárem maximálně spokojená.Vysoká zádová opěrka,v autobuse se nepřevrací a kolečka snad do každé ho terénu.Takže já jsem spokojená. ![]()
Jde to. Za ty peníze, myslím dobré, nechtěla jsem do golfek moc investovat. Jezdí se s ním dobře, polohování v pohodě. Vytkla bych mu blbě ušitý nánožník - je krátký, není tam žádná rezerva, takže v zimě s dekou na sucháče sotva dosáhne. Syn má sice 14 m, ale už teď je mu krátkej a když se mrská, tak nánožník zkopne - sucháče samozřejmě tolik nedržej.
A druhá výtka - sedák mi přijde mělký, zejm. teď v zimě. Když se sklopí opěrka na nohy, tak teď když je syn nabalenej, tak mi přijde, že tam dost visí v kšírech.
udělala jsem si vychytávku stim nánožníkem aby to holka vpozdějším věku neskopávala přidělala jsem si tam poutka na cvoky abych obepnula tu trubku přidělala jsem to zdruhý strany nánožníku aby to nebylo vidět a bezva a jistí to ještě ten jejich neštastnej suchej zip kola jsou bezva takhle velký zaaretovaný projedou i sněhem a zachvilku už bude snad teplo a bez sněhu
Holky, také přidávám maximální spokojenost a ráda je doporučuji dál,náš mladej také zjistil, že ten nánožník jde skopnout takže jsem také přemýšlela nad jiným zapínáním, tak děkuji za tip
![]()
Spokojenost,využívali jsme na pžesuny do města apod.
Lehké,dobře se složí,nikdy se nic nerozbilo ani nepokazilo.
Velká spokojenost za pár peněz a hezká výbava. Jen to rozhodně nejsou golfky do malého auta kvůli skládání na dlouho:-(
Mám půjčený od sestry kočárek chicco multiway a chci jej vyprat a nevím jak z toho dostat ven polštářek neboli opěrku hlavy, rozepnu suchý zip uprostřed to chápu ale po kraji jsou očka kde vedou šrsky a ty jikde nemají samostatná konec abych to měla kde provlíknout vudím to rak že celý oíčár hodím do vsny a děj se vůle božíí. Rady pište na meil *** @ seznam.cz děkuji