Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Co jsem se tak dívala, tak všechny jsou jen do 15 kg, asi to bude znít hloupě, ale co když má dítě víc? Některý děti mají už kolem 11 kg v roce. Jak to děláte, jestli mají děti víc a ještě potřebují kočárek?
Díky za rady
. Beník má teda teď 8 kg, ale co když bude velikej (má být po kom
), tak nechci koupit golfky, ze kterých hned vyroste ![]()
On vydrží i víc, než 15 kg, neboj ![]()
prostě jsem vozila, vozila a vozila, dokud holka nezačala chodit sama. Měla jsem laciný, nic extra a vydržel, i když měla 18 kg.
Kluk má nové golfky, ale očas mu do nich holka sedne, má 22 kg a nic se nestalo ![]()
Ahoj,
ono sice rocni dite vazi 11kg, ale po roce uz tolik nepribyva a co sleduju deti kamaradek, tak 15 kg mivaji do tri let, takze to vychazi. A hmotnost muzes navysit jeste o tusim 3 kg, co muze byt v kosiku jako nakup.
Ja tohle nastesti neresim, protoze dcery jsou dost hubene a vypada to, ze 15kg bude mit tak v prvni tride…
Terik
Zebro tak já občas prostě musím naložit i Honzíka(19kg), třeba když jsme jeli na podzim z Opavy a on usnul ve vlaku. kočáru se nic nestalo. Vem si že v něm vozíš dítě, nákup, kabelku… Vydrží mnohem víc než 15kg.
Jo a co máme trojkombinaci, tak to v pohodě uveze kluky oba(pořád se chystám že to vyfotím a pořád se k tomu nemůžu dostat) a to psali nosnost 15kg i s nákupem. Oba mají dohromady cca 34kg!!
Moc díky holky, tak teď si jen vybrat z těch všech…
, ale čím víc hledám, tím víc mi připadají všechny stejný
![]()
Ahojky, já mám Espiro Magic 3… Malá mám cca 8kg a velká přes 13kg a dost často si sedne do nožiček k malý a uvezu v pohodě obě.
Radka