Golfky dovoz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
5.2.13 14:24

Golfky dovoz?

Milé maminky, potřebuji od vás radu!:-) Vím, že toto téma je tu několikrát, ale i tak zakládám nové. Přemýšlím o koupi golfek, mám 2-letou dcerku a už lítá, ale nějaké lehké golfky by se nám hodili i v létě na cestování. Koukala jsem na internet i tady na různé diskuze a našla jsme si golfky, které tady prostě u nás nemůžu nikde objevit. Mamas and papas tour buggy x Silver cross pop filigree? Má nějaká maminka tyto golfky a nebo neví nějaká maminka kde by se dali objednat i v cizině? Potom se mi ještě líbí i Cybex onyx, ale ta cena! Chtěla jsem levnější, ale žádné se mi nelíbili, tak i kdyby jste měli nějaký jiný typ budu moc ráda! Mnohokrát děkuji každé mamince za jakoukoliv radu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
5.2.13 14:28

Já mám Bugaboo Bee+ a naprostá spokojenost ;-))).. A ještě mám Nuna Pepp - lehké, skladné, hezké, dají se ovládat jednou rukou a hlavně levné! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
5.2.13 14:46

Tak zkus objednat primo na stránkach Mothercare http://www.mothercare.com/…/Search-Show?… , ti zasílají i do ČR nebo stránky Mamas&papas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.13 15:32

Já mám právě taky bugaboo bee+ :) a chtěla bych ještě úplně klasické golfky, ale taky požaduji nějakou kvalitu. Líbili se mi golfky Zopa, ale co jsme přečetla tady tak je žádná maminka moc nedoporučovala. No cena se mi u nich moc líbila, ale radši si připlatím a budu mít kvalitnější. Děkuji za příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.13 15:34

Jojo na tyhle stránky jsem koukala, ale nevím kolik mají poštovné? Já se v tom trochu nevyznám :D Koukala jsem i na ebay a amozon a tam nic. :think: Děkuji za příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
5.2.13 16:51
@NNatálie píše:
Jojo na tyhle stránky jsem koukala, ale nevím kolik mají poštovné? Já se v tom trochu nevyznám :D Koukala jsem i na ebay a amozon a tam nic. :think: Děkuji za příspěvek :palec:

Tak mothercare ma poštovné 24,95 liber + 2 libry za kazde kilo. http://www.mothercare.com/…ault,pg.html#…

Možna bych se zkusila zeptat na prodejně mothercare u nas, jestli by ti to neobjednali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.2.13 16:57

http://www.malvik.cz/…fovy-kocarek
Tady mají ty Mamas, ale pouze v jedné barvě, ale zkusila bych se zeptat zda nejde objednat i jiná.
Zopu vážně z vlastní zkušenosti nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.13 21:14

Děkuji to je dobrý nápad! Hned o víkendu tam zajedu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.13 21:15

I tobě děkuji za radu a také se zkusím zeptat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.13 21:19

Tak jsem milé maminky ještě koukala na ty golfky a vyřadila jsem silver cross.Tedy mi zůstal mamas and papas tour a onyx mam v záloze, protože ten mají u nás všude. Ještě jsem koukala na Maclaren quest, ale nejsem si jista stříškou, asi nelze nastavit a to určitě potřebuji, protože dcera nesnáší sluníčko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí