Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicJá tyhle golfky mám a jsem spokojená - dobře se ovládají, jsou skladné a vydržely i naši polní cestu, bahno, kamení, trávu i pláž na dovolené
nepoužívám je denně, ale zase když je vytáhneme, tak je nešetříme
nevržou, nehrkají, stále se dobře ovládají…
mají teda jednu nevýhodu - opěrka zad není příliš vysoká, takže někde kolem 2,5 roku už při položení dceři „koukala“ hlava ven… při sezení to bylo OK, ale když tam náhodou usnula, tak prostě hlava čouhala, no
a teda dcera není žádný velký čahoun, je taková průměrná ![]()
záleží na tom, jak ty golfky chceš používat, protože my jsme je cca od roku a půl měli jako jediný kočár (sporťák jsme měli půjčený a museli jsme ho vrátit)…
Děkuji za odpověď, já jsem právě přemýšlela, že pokud bychom s ním byli spokojení, po čase bych sporťák prodala, mně jde hlavně o to, aby byl skladný do mého malého auta a taky opravdu dobře ovladatelný ![]()
Všechny Tvé požadavky splňuje. Mají obrovský plus, že jsou i takové hezky houpavé, takže i na nerovný terén jsou pohodlné. Ovládají se hezky, skladné jsou taky. Jediná nevýhoda, že na to ležení to po tom druhém roce fakt už moc není, ale ty větší prckové v kočáře už stejně moc nenaspí a jako nouzovka to jde. Já je za sebe doporučuji.
Ja je okukovala, hodne mi vadilo, ze mely nozky polohovatelne paskem, ktery si pripinal k madlu…coz je v pripade ze do kocarku planujes casem i fusak naprd ![]()
@alchien to jo, to je nepraktické, ale zase je pravda, že ty větší děti už v kočárku tolik nespí a nohy mají stejně většinou spuštěné… takže pak tam ten fusak může v klidu být
fakt záleží na tom, jak člověk hodlá ten kočárek používat, pokud jako „spací vůz“, tak to pak vadí, no ![]()
@alchien jo, to polohování zrovna extra vyřešený nemají, ale pro větší dítě je to dostačující
@jana kocmanova já jsem s nimi maximálně spokojená. Skvěle se ovládají, jsou prostorné, lehce se skládají a do malého auta se vejdou v pohodě. Jen nejsou určeny pro větší lidi. Já jsem prcek, tak s tím problém nemám, ale chlap měří jen 174 cm a nerad je vozí, protože jsou nízké a jeho z nich bolí záda.
Ja mam tyhle golfky od zari a jsem spokojena, lehke, skladne, dobre ovladatelne (hodne casto ridim jen jednou rukou a nemam s tim problem).
To polohovani nozicek sice neni nic moc, ale my uz to moc nepotrebujeme. Ted v zime se tam maly (18m) v pohode vejde i ve fusaku. Zatim jsme bez problemu projeli vsechny tereny vcetne polnich cest, akorat v hlubokych zavejich se koleckum moc nechtelo jet
Do kosiku se toho vejde vic, nez by se na prvni pohled zdalo, akorat pri sklopeni operky se do nej neda dostat, ale nas maly v kocarku spi uz malokdy, tak to pro me neni zadny zasadni nedostatek.
Takze kdyz to shrnu, tak urcite nelituju, ze jsem si poridila zrovna tyhle golfky ![]()
Taky máme tyto golfky a jsem spokojená. Jsou pěkně odpružené a dobře se s nima jezdí i po dlažebních kostkách. Jsou dobře ovladatelné, skladné. S tim spaním jsme to taky moc neřešili, dcera už v nich moc nespávala, a když, tak se to taky dalo. Takže za mě určitě ano.
Holky, super, děkuji za Vaše reakce, jen se ještě optám, dcera bude mít v březnu rok a půl, do teď jsme používali sporťák a golfáč máme jen u rodičů, má smysl tento ještě v roce a půl kupovat? Myslím, že tak do 3 let kočár, alespoň z části využiji, je to tak? Děkuji ![]()
Používáme od roka jako jediný kočár a jsem naprosto spokojená, o dovolené zvládal terén i les a rozhodně není zničený. Krásně pruží/houpe/ tak se v něm malému i hezky usínalo. Ten pásek na polohování nožiček mi nikdy nevadil. Skladný, lehoučký, kkoupila bych si ho znova.
Laknelka děkuji
. Kočárek budeme chtít určitě brát sebou i na letní dovolenou (Šumava nebo Jizerky), tak snad by byl vhodný. Co se týče spaní, přes zimu mi dcera spává doma, ale v létě když jezdíme pryč (dovolená, výlety), tak samozřejmě zabere a chci aby se prospala právě i v kočárku.
@jana kocmanova v létě je to v pohodě, to klidně ty nožičky zvedneš, horší je to v zimě s fusakem, protože to držátko je vlastně v prostředku madla a překáží to tomu fusaku, ale já si s jarním poradila, ale zimní by už se nevytvaroval. Jinak My kupovali v roce a 3měsících, odjezdili celé léto a na jaře ho plánuju zase vyndat, takže neboj, že by jste nevyužili. Nebo kup starší a když Ti nebude vyhovovat, tak s minimální ztrátou prodáš dál.
@tweetydee píše:
@alchien jo, to polohování zrovna extra vyřešený nemají, ale pro větší dítě je to dostačující
tak pro vetsi jo, ja ho obhlizela kdyz mela mala necely rok, takze pro me to bylo celkem dulezite:) ale ted bych to neresila, navic mame fusak s oddelenyma nozkama, takze problem by byl vyresen ![]()
Zdravím, vím, že těchto témat je tu už víc, ale zkusím ještě jednou. Prosím o radu, zda mi někdo doporučíte golfový kočárek zn. Espiro magic 4? Co se tak koukám po receních a zkušenostech ostatních maminek, zdá se mi být dobrý a vzhledově se mi líbí. Moje požadavky určitě jsou: musí být dobře ovladatený (u rodičů máme Chicco Multiway a to je katastrofa), skladný (mám menší auto - Opel Corsa), aby zvládl alespoň lehčí terén - polní cesty, kamínky, kostky ve městě, možnost polohování sedačky, aby byl trošku prostorný, dcera bude mít rok a půl, určitě se mi zdá dobrá spojená rukojeť. Můžete mi prosím tento kočárek zhodnotit, třeba i srovnat s Chiccem Multiway, protože ten je pro mě opravdu šílený - díky ovladatelnosti. Děkuji za Vaše zkušenosti a omlouvám se, že jsem založila další podobné téma
Jana