Nejlepší golfky 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4822
1.2.13 21:52

nejlepší golfky 2013

Dobrý den,

chtěla bych poradit s výběrem golfek od zkušených maminek. Nyní mám sporťák teutonia a jsem velmi spokojená, ale s přibývajícími kily dítěte se začínám pohlížet po golfkách. Měly by být kvalitní, lehké, odpružené, dobře ovladatelné, větší nákupní koš a já nevím, na co si ještě dát pozor??? Koukala jsem na Inglesina Trip, Cybex Callisto, MacLaren. Nemusí být nejdražší, ale určo je důležitější kvalita než cena. Ale ne bugaboo bee za 16! Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
1.2.13 22:04

Mam na jaro pripravene golfky Maclaren Techno XT, ohlasy jsou na ne vyborne, tak jsem zvedava jestli budou mit uspech i u nas.
V praci jsem pouzivala taky Maclaren a uvezly i 20kilove dite, tak snad kvalitni jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.2.13 22:18

Taky mam Maclaren-quest, spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.13 22:30

Já teda byla max spokojená s babypoint mark na výběr mají několik variant ted bych brala typ q, ale měli jsme 3 pro nás bylo ideální, že je lehký a snadno složitelný košík teda nemá moc velký a budu používat i pro druhé pořád v dobrém stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
1.2.13 22:43

U nás naprostá spokojenost s Inglesina Zippy. Trip jsou tuším menší (buď kratší sedačka, nebo podnožník). Korbička krásně stíní a má navíc malou stříšku, u typu all over lze korbičku otáček po i proti směru jízdy. Jdou super odpružené. Madla jdou otočit přímo nebo kolmo a pak lze vést kočár i jednou rukou, navíc jsou o cca 10cm výsuvná do výšky, což ocenil zejm. můj vysoký chlap. A skládají se raz-dva do tzv. deštníku. :pankac:
Kamarádka má jedny od McLarena a taky si nestěžuje. Doporučuju si někam zajet na ozkoušení a dítko do toho posadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.2.13 23:16

Mám Espiro magic 4 a kromě velkého nákupního košíku jsou super. Lehké, ovládají se velmi dobře i jednou rukou, skladné, nemají rozdvojená kolečka, mají spojenou rukojeť. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.2.13 23:35

Měla jsem Maclaren XLR a opravdu ráda jsem se jich zbavila.Krom prostornosti jsem nenašla jedinou výhodu a hlavně byly strašně tvrdé na jízdu, drnkaly jak ty nejlevnější. Rukojeti nepříjemné do ruky-a to jsem velká. Fakt bych je už nechtěla.
Teď mám Inglesinu Trip, jsou to malé skladné golfky, kvalitní, jízda není o nic horší, než s Maclareny. A jsou lehké. A mám ještě Peg Perego Pliko-jsem trochu blázen s kočárky -a ty jsou luxusně pohodlné, prostorné, krásné lehce jezdí, velký koš na nákup, překlápěcí boudička-super při větru a dešti. Ale jsou větší a těžší, než Trip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.2.13 23:48

@balestra
cybex callisto můžu doporučit z vlastní zkušenosti, dvouleté. byla jsem s nimi moc spokojená, byl to přesně golfáč pro mě, žádné hrkátko, ale váha 8kg, takže žádná tíha. spojená rukojeť je super na ovládání (mám druhé dítě, takže vedení staršího za ruku..)
sedák je celkem prostorný, rozhodně pro mě, v pohodě jsem vezla i 5leté dítě - má nosnost přes 22kg, takže i 5leté dítě je pořád OK.

Ještě doporučuju podívat se na Cybex Topaz, stejný sedák, jiná kolekčka - klasická golfková, a rozpojené rukojeti sjou zase fajn z hlediska možnosti zavěšení tašek..

plus ještě jeden tip - baby jogger city mini (k dispozici jako troj nebo 4kolka). jsou to super kočárky, prostorné, lehké (7kg), super skladné (jednou rukou se složí do placky.) sama jsem měla jejich Elite (klasický sporťák) a mám summit (sporťák s obr kolama..) a jsou opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.2.13 23:59

@Nataša A co Speedi, ještě žije? :lol: Já si na zimní jízdy koupila za pětistovku Quinny Freestyle 4XL a překvapivě je to snad můj nejlepší vůz :).Je obrovsky prostorný, natáčecí náprava, ruční brzda, obří koš…Skvěle se mi s ním jezdí, úplně se těším na procházku. Je i v bezvadném stavu.Jen je teda vidět, že letošní model to fakt není ;) Quinny mě žádný nezklamal, na rozdíl od jiných značek. Zdravím a omlouvám se za vsuvku mimo golfky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.2.13 10:48

@zoretka ahoj. jj, ještě žije :) mám ho u své mámy. abych nemusela vozit kočár sem a tam. mladej tam v něm spí. prodávat ho nebudu, nechám ho tam pro ségru na stejné využití. na terén (jako ten náš terén)už to není, je už dost povolenej, a hůř se s ním jezdí. ale na to, že je mu 5,5let, z toho jezdil 3,5roku fest, a nic se na něm nepoxx, tak dobrý.. asi by chtěl přitáhnout, seřídit, ale musela bych narazit na nějaký neoriginální servis, protože ten orig. je děsně drahý a přijde mi to neúměrné jeho hodnotě :D

jinak neznám lepší kočár do terénu co do jízdních vlastností, než QS. kam se na něj BJ hrabou, fakt. jenže ty zas mají jiné věci, které taky nejsou k zahození :)

navíc, mladej je celkem velkej, a BJ je pro něj lepší..

pořád nedám dopustit na Quinny, ale ani na cybex a Babyjogger. to jsou takové moje srdcovky, osobně vyzkoušené, skvělé vlastnostmi a téměř nezničitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opmiopmi
13.2.13 01:18

Ahoj vsem, tak ja tedy golfky sludeji momentalne dost. Mam take Teutonii Be You, ale chci neco mensiho a rychleho na nastup a vystup decka. Mela jsem v umyslu, ze koupim Cybex Callisto, protoze na fotce vypadaji skvele, tezvideo nayoutube, ale v krame jsem byla zklamana.. jsou nehorazne uzke! Dcera (1,5 roku) snad nema ani centimetr po stranach..super je spojena rukojet, ale to je spis vyhoda pro me, radeji chci pohodli pro malou. To ani nevim, jak byvh tamnacpala zimni fusak. Druha volba Iglesina Trip je o nejaky kosek sirsi, ale zase celkovy pocit z neho nemam dobry. Hledala jsem tedy nejaky sirsi v sedu a nasla jsem Icoo Pluto, tak ze zajdu omrknout.

• Citovat
  • Upravit
4822
13.2.13 08:41

I coo vypadají na fotce dobře. Tak potom prosím napiš, jak se ti zdají ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opmiopmi
13.2.13 17:34

Jasne, dam vedet pristi tyden.

• Citovat
  • Upravit
anetahy
14.2.13 21:58

Zdravím všechny..tak řeším úplně stejnou věc :-) Máme Teutonii Mistral S a už se mi zdá opravdu těžká :-(
Dneska jsem viděla Inglesinu Avio a moc se nám ten kočárek líbil..krásný materiál, parádní střecha, dostačující košík, ale nějak jsem v rozpacích z toho polohování nožiček :-( Naše dcera v kočáře pořád dost spí.
Máte s tím zkušenosti? Předpokládám, že to polohování bude podobné u všech typů Inglesina.
Cybec Callisto se mi taky líbí, jen ho nemám kde okouknout..žijeme v Košicích a tady je to s dětským zbožím dost hrozný..:-(

• Citovat
  • Upravit
kahami
14.2.13 22:02

chicco multiway

Ahoj, jaké máte zkušenosti s Chicco multiway?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4