Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat zda už je někdo má a jaké vylepšení je zde oproti modelu 2012, nějak tomu nerozumim - na netu vidím model deluxe vydávaný za 2013, je to tedy jeden a ten samý model? Zase mi příjde divné že by s novým modelem vyjeli už v lednu. Prosím o radu, protože si nechci kupovat předražené golfky, ale chci aby něco vydrželi. Můj sportovní kočárek je přímo obrovský a potřebuji něco kompaktního, co bych mohla vzít i na procházku do parku, kam chodím hodně často.
Děkuji za jakékoliv rady ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAhoj Stepanko, my jsme kupovali pred Vanocemi kocarek Nuna Pepp deluxe 2012 a kdyz se koukam na ruzne internetove stranky, tak zjistuju, ze nekdo ten samy kocarek ve stejnem odstinu prezentuje jako kolekci 2012,a jiny server jako model roku 2013. Deluxe oproti obyc. kocarku ma tu vymozenost, ze ma polohovaci nozicky, coz jsem uvitala, kdyz miminko spinka, aby bylo ve vodorovne poloze. Za me urcite doporucuju!!! ![]()
A jak zvládá jízdu v náročnějším terénu? Nejsem zrovna obchoďákový typ a ráda bych jezdila v přírodě ![]()
Ahoj, taky mám deluxe, jsem s ním velice spokojená, ale já ho mám právě pořád v autě, na nákupy a krátké procházky. Do terénu moc není, třeba v centru Prahy docela drnčí na kočičích hlavách…
Je pravda, ze do lesa a do prirody celkove je praktictejsi kocarek, co ma nafukovaci kola, aby nedrncel. My zvladame oboji, jak polni cestu, tak chodniky ![]()
@štěpánka11 píše:
A jak zvládá jízdu v náročnějším terénu? Nejsem zrovna obchoďákový typ a ráda bych jezdila v přírodě
Nuna zvládne i lesní cesty - brali jsme ji loni do lesa na houby…je to sice poněkud těžší cestování ale projede i horší terén - i když bys to do nuny neřekla ![]()
Ahoj holky, koupily jsme Nuna Pepp deluxe 2013 a jdu si pro radu
Co se dělá s těma páskama na suchý zip, kterýma je ten kočár zapnutý jako složený? To tam jen tak vlají nebo se někam zapínají? Z návodu jsem to nepochopila ![]()
Já mám sice 2011, ale ty pásky budou stejné,..prostě je jakoby ohnu a zapnu zpátky na ten sucháč. Tak pak nikde nevlají ![]()
@lyrica jo, to jsem taky udělala, jen jsem přemýšlela jestli někam „nepatří“ ![]()
@luciemal abych řekla pravdu, nějak mě to nenapadlo koumat, dělám to od začátku takhle
Tak třeba někdo napíše něco jiného, ale pochybuju ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat na radu ohledně řady Pepp, která nemá polohování nožiček? zvažuji koupi, potřebuji ho pouze na nákupy a na dovolenou. Vím, že mi v něm malá i usne, tak se bojím těch spuštěných nožiček..Ale cena je mnohem lepší…tak nevím…udělám velkou chybu když koupím bez polohování nož.? Děkuji
@Agasinka píše:
Dobrý den, mohu se zeptat na radu ohledně řady Pepp, která nemá polohování nožiček? zvažuji koupi, potřebuji ho pouze na nákupy a na dovolenou. Vím, že mi v něm malá i usne, tak se bojím těch spuštěných nožiček..Ale cena je mnohem lepší…tak nevím…udělám velkou chybu když koupím bez polohování nož.? Děkuji
Verze „deluxe“ má polohování nožiček…já ho zrovna včera objednala a za mě určo s polohováním.
Děkuji za radu. je to fakt, že spaní by bylo nepřirozené. Ovšem ta cena je horší. teď mají v delfínkovi akci za tu jednodušší verzi 3999,– což je krásné. Mohu se zeptat, kde jste si nunu objednala?