Nuna Pepp 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1740
30.1.13 10:41

Nuna pepp 2013

Chtěla bych se zeptat zda už je někdo má a jaké vylepšení je zde oproti modelu 2012, nějak tomu nerozumim - na netu vidím model deluxe vydávaný za 2013, je to tedy jeden a ten samý model? Zase mi příjde divné že by s novým modelem vyjeli už v lednu. Prosím o radu, protože si nechci kupovat předražené golfky, ale chci aby něco vydrželi. Můj sportovní kočárek je přímo obrovský a potřebuji něco kompaktního, co bych mohla vzít i na procházku do parku, kam chodím hodně často.
Děkuji za jakékoliv rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cvrčínek
30.1.13 11:07

Ahoj Stepanko, my jsme kupovali pred Vanocemi kocarek Nuna Pepp deluxe 2012 a kdyz se koukam na ruzne internetove stranky, tak zjistuju, ze nekdo ten samy kocarek ve stejnem odstinu prezentuje jako kolekci 2012,a jiny server jako model roku 2013. Deluxe oproti obyc. kocarku ma tu vymozenost, ze ma polohovaci nozicky, coz jsem uvitala, kdyz miminko spinka, aby bylo ve vodorovne poloze. Za me urcite doporucuju!!! :))

• Citovat
  • Upravit
5515
30.1.13 11:13

Taky mam nunu deluxe a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
30.1.13 11:25

A jak zvládá jízdu v náročnějším terénu? Nejsem zrovna obchoďákový typ a ráda bych jezdila v přírodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 11:31

Ahoj, taky mám deluxe, jsem s ním velice spokojená, ale já ho mám právě pořád v autě, na nákupy a krátké procházky. Do terénu moc není, třeba v centru Prahy docela drnčí na kočičích hlavách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
30.1.13 11:35

Je pravda, ze do lesa a do prirody celkove je praktictejsi kocarek, co ma nafukovaci kola, aby nedrncel. My zvladame oboji, jak polni cestu, tak chodniky :)

• Citovat
  • Upravit
5277
30.1.13 11:36
@štěpánka11 píše:
A jak zvládá jízdu v náročnějším terénu? Nejsem zrovna obchoďákový typ a ráda bych jezdila v přírodě :)

Nuna zvládne i lesní cesty - brali jsme ji loni do lesa na houby…je to sice poněkud těžší cestování ale projede i horší terén - i když bys to do nuny neřekla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
30.1.13 13:54

Děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4773
29.3.13 20:03

Ahoj holky, koupily jsme Nuna Pepp deluxe 2013 a jdu si pro radu :-D Co se dělá s těma páskama na suchý zip, kterýma je ten kočár zapnutý jako složený? To tam jen tak vlají nebo se někam zapínají? Z návodu jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.3.13 20:08

Já mám sice 2011, ale ty pásky budou stejné,..prostě je jakoby ohnu a zapnu zpátky na ten sucháč. Tak pak nikde nevlají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4773
29.3.13 20:10

@lyrica jo, to jsem taky udělala, jen jsem přemýšlela jestli někam „nepatří“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.3.13 20:11

@luciemal abych řekla pravdu, nějak mě to nenapadlo koumat, dělám to od začátku takhle :D Tak třeba někdo napíše něco jiného, ale pochybuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.4.13 10:44

Dobrý den, mohu se zeptat na radu ohledně řady Pepp, která nemá polohování nožiček? zvažuji koupi, potřebuji ho pouze na nákupy a na dovolenou. Vím, že mi v něm malá i usne, tak se bojím těch spuštěných nožiček..Ale cena je mnohem lepší…tak nevím…udělám velkou chybu když koupím bez polohování nož.? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
10.4.13 15:05
@Agasinka píše:
Dobrý den, mohu se zeptat na radu ohledně řady Pepp, která nemá polohování nožiček? zvažuji koupi, potřebuji ho pouze na nákupy a na dovolenou. Vím, že mi v něm malá i usne, tak se bojím těch spuštěných nožiček..Ale cena je mnohem lepší…tak nevím…udělám velkou chybu když koupím bez polohování nož.? Děkuji

Verze „deluxe“ má polohování nožiček…já ho zrovna včera objednala a za mě určo s polohováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.4.13 15:55

Děkuji za radu. je to fakt, že spaní by bylo nepřirozené. Ovšem ta cena je horší. teď mají v delfínkovi akci za tu jednodušší verzi 3999,– což je krásné. Mohu se zeptat, kde jste si nunu objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí