Nuna Pepp Deluxe, nebo Britax B-Agile?

80
22.1.13 13:46

Nuna pepp deluxe nebo Britax b-agile?

Ahoj všem, potřebuji trochu poradit, už jsem z toho jelen. Do nejužšího výběru se mi dostaly tyto dva a já se nemohu rozhodnout. Mám několik kritérií - jako spojená rukojeť, polohování do lehu a 4 kolečka (nejlépe jednoduchá). Každý má svá pro a proti - vím, že ideál neexistuje. Nuna deluxe má polohování i nožiček, polohovací rukojeť, ale zase nemá madlo, má dvojitá kolečka a u nás přichází v úvahu ta černá, což mi na léto nepřijde zrovna ideál. Britax je červený :oops:, nemá polohování nožiček, rukojeti, a přijdemi celkově takový robustnější, ale zase má madlo a jednoduchá kolečka. Potřebuji jen lehký kočár na rychlé přesuny, nechávám si na zimu a do terénu Jané Slalom. A teď babo raď :-) Samozřejmě se na ně půjdu podívat do krámu, ale třeba některá co je má, trochu poradí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2312
22.1.13 13:57

Máme Nunu - ne Deluxe, ale normální - bez polohování nožiček. To mi nechybí, stejně jako madlo. Nuna má skvělý systém na připoutání dítěte, madlo není potřeba. Malý má Nunu moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
22.1.13 13:59

@Lucciia mám britax -černý ;) kupovaný v březnu (asi) a už je trochu vyšisovaná barva…
Jelikož jsem první kočár - z druhé ruky rozbila :roll:, a dceři v té době nebyl ani rok, rozhodli jsme se, že koupíme něco nového, v čem ještě bude moct spát…
Netušila jsem, že koupí tohoto kočárku dcera začala radši spát v postýlce :mrgreen:
Nevím, možná to byla jen náhoda, ale takto jsem se konečně zbavila uspávání v kočárku ;)

Britax je docela dobrej, ale zlatá trojkombinace..
Pokud bych měla starší dítě, tak koupím nějaké levné golfky a na Britax se vykašlu..
Problémem jsou hlavně kolečka…ani ne po týdnu už nebylo poznat, že je kočár nový (teď prý, na žádost spotřebitelů, by měl výrobce umožnit koupi i jiných koleček, dokonce je v prodeji čtyřkolka do terénu 8o ale to nás se už netýká)
Vadí mi na něm i polohování zad pomocí pásků (naštěstí to nemusím často používat)
No a pokud je dítě trochu těžší, tak ta manipulace není nejsnažší :roll: )dcera má 14.5kg a je to fuška)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.1.13 14:15

Kamoska si koupila nunu deluxe a je nadsena..supr lehkej a skladnej a krasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.1.13 14:17

Mám Nunu, ještě tu bez polohování nožiček, šedou. Červená taky existuje, ale asi máš nějaký důvod, proč můžete mít jen černou? Já mám černý sporťák Musty UR a nikdy jsem s tím neměla sebemenší problém.
Jinak k Nuně - madlo mi nechybí, mám dokoupené nějaké z MMB, ale stejně ho v podstatě nepoužívám, na podzim bylo dobré, že mi přidržovalo polorozepnutý fusak nebo deku, jinak je k ničemu :think: Jinak jsem s ní naprosto spokojená, projede v podstatě všude (teda kromě ve sněhu :? ), je lehká, do MHD v pohodě, řídím jednou rukou, dobře se do ní dítěti leze, dobře se připoutává… Jediné, co je trochu „vada“, celkem ztuha se odbržďuje, ale zvládám to i bosa, zas takové peklo to není, jen to fakt chce zabrat a občas to tak cvakne, že se lidi v MHD ohlížejí, co komu upadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.1.13 14:17

Popravdě, Nuna mi leží v hlavě už několik měsíců. A jak začali dělat Deluxe s polohováním nožiček, byla jsem nadšená. Aničce je 13 měsíců a chci ho na jaro, léto, až bude běhat, jen na přesun na hřiště, pár stanic busem k babičce… Jak jsem psala, velký kočár si určitě nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.1.13 14:20

Bumbinko, ona ta deluxe je jen černá, růžová a modrá. no a já jsem samozřejmě chtěla pro holčičku červený, ale to je ta poslední věc, co řeším. teď máme taky černý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
22.1.13 14:23

Taky se řadím mezi vlastníky nuny bez polohování, mám barvu wineberry. Jezdí se s ní moc hezky, lehce a pohodlně. Madlo jsem si koupila na mmb u jedné paní, šije ze šusťáku a pevného vnitřku uni madla ( má taky nunu ), tak jsem si ho u ní koupila ale skoro ho nepoužívám, jak psala @bumbinka

Jezdila jsem s ní loni v prvním sněhu, i po smrazkách na vesnici a v pohodě. Zvládla i cestování lesem na houby :jazyk:

Lehko se skládá, to je taky +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.1.13 14:31

@Lucciia Mám B-Agile 4. Zvládá i trošku sněhu (pražskou zimu ;) ). Kolečka vypadaj jako u každého kočárku s gumovou směsí :nevim: Prostě jakmile jednou projedeš zimním štěrkem, už jako nové vypadat nebudou. Pásky jsou o zvyk a používám ho docela často. Vozím v něm na střídačku dvě různě staré děti a jedno ještě nesedí. Polohování nožiček nám nijak nechybí, madlo by nám chybělo hodně. Proti Pepíkovi je širší, ale zároveň lehčí ;). Na druhou stranu, pokud budeš jezdit autem, je Pepík ve složeném stavu skladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.1.13 14:39

@Libza i takovou cestu zvládne jo? Super! Tak myslím, že mám vybráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.1.13 15:19

@Lucciia Jdi se na něj raději podívat. On je to hezký golfáček, ale mimo plusů má i mínusy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.1.13 15:26

@kotyk Jasan, určitě zajdu, sice jsem se na něj už v krámě dívala, ale nezkoušela. O mínusech vím, bohužel ideál prostě neexistuje. Přští měsíc mám narozky a dostanu ho jako dárek, už aby to bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.1.13 19:36

@Lucciia :D Máš chtít zlato a démanty a né kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.1.13 21:37

@kotyk Z těch bych neměla takovou radost, jako z toho kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.1.13 00:13
@Lucciia píše:
@Libza i takovou cestu zvládne jo? Super! Tak myslím, že mám vybráno :-)

Opravdu projede víc, než se zdá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4