Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poraďte jaký kočárek vybrat, syn má teď dva roky takže chci prodat milovaný X-lander a vyzkoušet něco lehkého. Golfáček by měl být lehký abych ho v pohodě zvedla i se synem, měl by si tam i dobře odpočinout, jsem už šílená čtu miliony recenzí. Jsem nadšená ze CYBEX RUBY a TOPAZ, ale u ruby ty kolečka malinkaté má někdo odskoušené? a je bez madla dá se dokoupit? Dále jsem našla ferrara coto baby, ale nemám možnost vyzkoušet a mám strach objednávat něco naslepo ![]()
Mám Cybex Topaz a jsem nadšená. Má vyšší deklarovanou nosnost než ostatní golfky. Malý má už v roce 11 kg. Jsou mimořádně vkusné a jízdní vlastnosti super. Pořizovací cena je vyšší; mají šroubovaná kolečka (tedy je předpoklad, že vydrží víc). Levnější modely mají kolečka nýtovaná.
@kasmi26 Ja jsem nadsena z nasich golfek TFK dot 2012, jsou lehke, polohovatelne, siroke docela malej tam ma dost mista, uz se tesim na jaro-leto az budeme s nema moci vyjet ven..Maji velkou boudu, ktera je na zip a po rozepnuti je bouda vetsi jeste o neco.Zkus si ho najit a uvidis sama. Je teda trosku drazssi ale stoji za to. ![]()
Mohu Ti doporučit Lira 4,výborný lehký kočárek, jeho cena se pohybuje kolem 2 500kč, měla jsem ho a byla jsem nadšená. Pak jsem se ale zamilovala do Valco Baby ion, výborný kočár
Nedám na něj dopustit, jeho cena se pohybuje ale kolem 6000tis.
Já bych právě brala i něco z druhé ruky, počítám, že jenom na tento rok ve třech letech už jsem nevozila ani dceru předtím, tak bych spíše něco do 3000kč. Nemáte někdo zkušenost s těma coto baby kočárama? ![]()
@kasmi26
Zkušenost mám s Coto baby Torino, vyzkoušela jsem ho na krámě a velké zklamání, kočárek byl hrozně nestabilní a pořád se mi skládala rukojeť
Raději jsem tenkrát koupila Liru 4,vypadá podobně, jen nemá spojené madlo a je mnohem víc stabilní a je za příjemnou cenu. Plus má výhodu polohování nohou ![]()
Děkuji to už je druhá stížnost na tuhle značku, takže nekompromisně vyškrtávám ze seznamu.co peg perego pliko mini? ted prodává paní vzhledově moc pěkný.
Velmi lehký je Lira 4, mám ho a jsem spokojená po všech stránkách.
Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Ferrara coto baby? Malej je 14 měsícu, už běhá, ale chěla bych golfky na jaro-léto. Tak jestli se v nich malá i vyspí. Děkuji ![]()
@kasmi26 asi už jsi vybrala, ale já mám cybex ruby a jsem nadšená, právě od těch 2let je super, má jen 5kg, ale pozor, je to taková lupka, nemá polohování, jen odpočinkovou polohu. kolečka jsou malá, ale jezdí se sním dobře. ono záleží jak moc a na co člověk kočár potřebuje. já ho vozím stabilně v autě a používám ho v praze.