Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla bych si nechat poradit, jaké golfky doporučujete. Synovi je 10 měsíců, má 80cm a 9,5kg, je spíš hubenější a hrozný dlouhán. Potřebuju golfky do města, do MHD, s košíkem na nákup, lehčí (stávající sporťák 22kg už nezvládám tahat i s ním) příliš nedrncací a do budoucna i na druhé dítě, tak aby něco vydržely. Chtěla bych, aby mu nebyly malé až bude starší, protože bude určitě veliký a přitom věkově bude potřeba, aby občas kočárem popojel. Měla jsem problém ve sporťáku i autosedačce vajíčku s délkou popruhů, je fakt velký.
Nemáte prosím dobrý tip? Už jsem pročetla spoustu recenzí a jsem v koncích.
Cenově jsem ochotná investovat, kolik bude potřeba. Je to na dlouhou dobu a i na další dítě bude využit.
Děkuji moc předem.
Věděla jsem, že na něco zapomenu. Ještě bych velmi uvítala, kdyby se dal polohovat až do lehu ![]()
Pokud neni potreba uplny leh, tak pro starsi ditko doporucuju TFK Buggster. Vazi 6,95 kila, ma krasne odpruzeny gumovy kolecka a zvlada i lehci teren. Ja v nem obcas svezu i 103cm vysokou triletacku, takze velikej je hooodne
Nevyhoda je, ze je to trikolka (ne kazdej ji chce, ja jsem ji naopak preferovala) a pak ten leh (jde to tak napul, cca o tech 45 stupnu). Ale starsi ditko se v pohode vyspi ![]()
http://www.detskyraj.cz/…k-buggster-s
Edit - aha, tak koukam, ze pribyl pozadavek uplneho lehu, tak s tim neporadim
Příspěvek upraven 21.01.13 v 10:33
Na starší dceru jsem mněla Chicco multiway /odkaz mi nelze vložit-prý text obsahuje zakázané fráze/ využila jsem je ještě snad ve 2,5 letech když mi bylo jasné že někde nebude chtít jít pěšky
Polohovací jsou
http://www.zbozi.cz/…ce-multiway/ - tak se to podařilo, ale není to z Chiccoshopu.
Taky mám Multiway - jsou prostorný, malá měla přes deset kilo a do tramvaje jsem jí uzvedla sama.. jsou stabilní - na rukojeti věším těžké nákupy a pás je rozdělitelný, já používám jen ten kolem nožiček, malá ho kolem ramen nesnese - musela jsem jí je ustříhnout i ve sporťáku.. ![]()
@corvusenka Maclaren Techno nebo Cybex třeba Onyx. Obojí vydrží léta a bez problémů několik dětí.
Díky moc, mela jsem v planu bugster nebo chicco multiway tak jsem rada, ze oboje je na vetsi deti. Libi se mi oba moc, tak dekuju za „schvaleni“ mych vybranych favoritu ![]()
Měla jsem Multiway od Chicca. Než jsem je prodala, protože mi berany už nevyhovovaly, tak si do nich sedla skoro tříletá dcera - 100cm a zhruba 15kg a v pohodě se vešla. Dokážu si představit, že by se vešla i v zimě s fusakem. Nezdají se, ale ty golfky jsou docela velký.
Sice bych je jako kočár na denní ježdění nechtěla, mají pár much, ale to asi záleží na člověku, na co je potřebuje, kam je zvedá apod.