Syn 10 měsíců 80 cm, 9,5 kg - vhodné golfky?

63
21.1.13 10:23

Syn 10 měsíců 80cm 9,5kg vhodné golfky?

Ahoj holky,
chtěla bych si nechat poradit, jaké golfky doporučujete. Synovi je 10 měsíců, má 80cm a 9,5kg, je spíš hubenější a hrozný dlouhán. Potřebuju golfky do města, do MHD, s košíkem na nákup, lehčí (stávající sporťák 22kg už nezvládám tahat i s ním) příliš nedrncací a do budoucna i na druhé dítě, tak aby něco vydržely. Chtěla bych, aby mu nebyly malé až bude starší, protože bude určitě veliký a přitom věkově bude potřeba, aby občas kočárem popojel. Měla jsem problém ve sporťáku i autosedačce vajíčku s délkou popruhů, je fakt velký.
Nemáte prosím dobrý tip? Už jsem pročetla spoustu recenzí a jsem v koncích.
Cenově jsem ochotná investovat, kolik bude potřeba. Je to na dlouhou dobu a i na další dítě bude využit.
Děkuji moc předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
21.1.13 10:26

Polohovací ideálně až do lehu

Věděla jsem, že na něco zapomenu. Ještě bych velmi uvítala, kdyby se dal polohovat až do lehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.1.13 10:29

Pokud neni potreba uplny leh, tak pro starsi ditko doporucuju TFK Buggster. Vazi 6,95 kila, ma krasne odpruzeny gumovy kolecka a zvlada i lehci teren. Ja v nem obcas svezu i 103cm vysokou triletacku, takze velikej je hooodne ;) Nevyhoda je, ze je to trikolka (ne kazdej ji chce, ja jsem ji naopak preferovala) a pak ten leh (jde to tak napul, cca o tech 45 stupnu). Ale starsi ditko se v pohode vyspi ;)
 http://www.detskyraj.cz/…k-buggster-s

Edit - aha, tak koukam, ze pribyl pozadavek uplneho lehu, tak s tim neporadim

Příspěvek upraven 21.01.13 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
21.1.13 10:31

Na starší dceru jsem mněla Chicco multiway /odkaz mi nelze vložit-prý text obsahuje zakázané fráze/ využila jsem je ještě snad ve 2,5 letech když mi bylo jasné že někde nebude chtít jít pěšky :D Polohovací jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
21.1.13 10:40

http://www.zbozi.cz/…ce-multiway/ - tak se to podařilo, ale není to z Chiccoshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.13 11:03

Taky mám Multiway - jsou prostorný, malá měla přes deset kilo a do tramvaje jsem jí uzvedla sama.. jsou stabilní - na rukojeti věším těžké nákupy a pás je rozdělitelný, já používám jen ten kolem nožiček, malá ho kolem ramen nesnese - musela jsem jí je ustříhnout i ve sporťáku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.1.13 11:11

@corvusenka Maclaren Techno nebo Cybex třeba Onyx. Obojí vydrží léta a bez problémů několik dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.1.13 12:48

Díky moc, mela jsem v planu bugster nebo chicco multiway tak jsem rada, ze oboje je na vetsi deti. Libi se mi oba moc, tak dekuju za „schvaleni“ mych vybranych favoritu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
21.1.13 13:03

Měla jsem Multiway od Chicca. Než jsem je prodala, protože mi berany už nevyhovovaly, tak si do nich sedla skoro tříletá dcera - 100cm a zhruba 15kg a v pohodě se vešla. Dokážu si představit, že by se vešla i v zimě s fusakem. Nezdají se, ale ty golfky jsou docela velký. ;) Sice bych je jako kočár na denní ježdění nechtěla, mají pár much, ale to asi záleží na člověku, na co je potřebuje, kam je zvedá apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí