Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppHolky, je nuna vhodná i pro vysoké rodiče? My měli u prvního dítka quinny zapp a ten je nízký, při delší procházce nás bolely záda ![]()
@hanitscha Ahojky, já si myslím, že je, má nastavitelnou rukojeť, což je super, ale nejlepší bude, když si ji zajedeš vyzkoušet do obchodu, mají je všude ![]()
Já měla u prvního Chipolio Omnia VIP - styl Quinny Zapp a mažel s tím nechtěl jezdit, kopal se do noh
Nunu vozí rád ![]()
Ahojky
my jsme ted koupili tento kočárek ale nový s madlem a po vyzkoušení mohu jen Doporučit.
výhody
Lehkost,
skládaní a rozkládaní Složí se jako kniha
sluneční clona
madlo u novějšího modelu
kvalitní materiál
krásné madlo velmi příjemné na dotyk
Krásná velká kolečka
Nevýhody
nelze polohovat rukojet pouze výškově nastavovat.
malý nákupní košík
trochu složitější zapinání popruhu, ale naopak až se to naučí tak výborně se rozepínají a dítě jednoduše vyndáte.
výběr pouze ze tři barev hnědá, růžová, boruvková
Zkratka mohu kočárek jen doporučit
Ahoj tak mi máme tento také, ten tmavě fialoví a jsem z něj nadšená
, menší košík mi nevadí bez problému si dám na rukojeť tažku kterou mam přes rameno. počítejte s tím, že když lehký a pěkně skladný kočárek- někde něco ubrat musí. Manžel má 185cm a bez problému vozí a pokud někdy zakopne o brzdu, kočár je tak lehký, že veze jednou rukou a jde vedle něj
Malé je 22m 13kg a krásně v něm spinká na to je super ta clona proti sluníčku a polohování nožiček. No abych to schrnula pokud máte mimi co nespí nebo má zvyklé mít nožky dolu, stačí NUNA PEPP PLUS, pokud je mimčo větší a chcete více investovat NUNA LUXX má delší zádové opěrdlo, polohování nožiček a větší kolečka a dítě sedí víš na skladování je asi jen o 8cm delší a 3cm vyšší. No a my máme luxx plus Ten má navíc madlo a clonu na slunce. My ho koupili jen pro to, že plánujem druhé, které pujde do Nuny hned jak bude sedět
AŤ SI VYBERETE JAKÝKOLI TIP S NUNA, UDĚLÁTE JEN A JEN DOBŘE JE TO NÁŠ DRUHEJ MILÁČEK A URČITĚ NEJSME JIDINÝ ![]()
No také Máme právě ten Nuna Pep Luxx Plux s tou clonou.
je opravdu suprová. ![]()
A s kočárkem jsme naprosto spokojení,
byli jsme ted zajit do lesa a zvládl to bravurně i přes kameny…
Skládání u kočárku je uplně FANTASTICKE…!!!
@Rikard procitam diskuse o tomto kocarku. Mohla bych vas poprosit o realnou fotku Nuna Pep Luxx Plus moc dekuji
@Mejbelína
když zadáte do vyhledávání např do goodlu celý název tak vam vyjednou barvy a celý kočárek