Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dneska byla na návštěvě kámoška s MacLaren Technoxt a měla problém s terénem, který já s Teutonií jsem projela bez sebemenšího problému. Takže zklamání.
Ahoj holky.. po veskerem srovnavani - kvalita, vaha, cena, prostornost a i vzhled jsem nakonec vybrala Inglesina Trip
barva vyhrala Lampone http://www.malvik.cz/…na-Trip-2013 .. golfky jsou uzasny a moc dobre se ridi, prodavam tedy ihned Teutonii Be You, ktera je tedy taky super, ale precijen tezka a uz me to nebavi.
Inglesina sice nema spojenou rukojet, ale vubec mi to nevadi, i jednou rukou se ridi moc dobre. Krasne udrzi tasku zavesenou i s kabelkou
a ta vaha je opravdu malinkata, tak ze uz zadna pomoc pri nastupovani do tramvaje
ted kocarek pekne zvladneme bez pomoci ![]()
Kámoška mi nabízí inglesina zipy. myslíte, že je velký rozdíl mezi trip a zipy???
No Zippy je spis uz skoro sportak, ma dokonce skoro 12 kg a neni tak skladby jako Trip.
Mám Espiro magic a neměnila bych jsou naprosto super! Lehké, skladné, ovladatelné, pérují, polohovací…mám možnost srovnání s Cam Portofino a Quinny Zapp (nepolohovací) a obou jsem se zbavila, naprosto nesrovnatelné!!
@zoretka píše:
Měla jsem Maclaren XLR a opravdu ráda jsem se jich zbavila.Krom prostornosti jsem nenašla jedinou výhodu a hlavně byly strašně tvrdé na jízdu, drnkaly jak ty nejlevnější. Rukojeti nepříjemné do ruky-a to jsem velká. Fakt bych je už nechtěla.
Teď mám Inglesinu Trip, jsou to malé skladné golfky, kvalitní, jízda není o nic horší, než s Maclareny. A jsou lehké. A mám ještě Peg Perego Pliko-jsem trochu blázen s kočárky -a ty jsou luxusně pohodlné, prostorné, krásné lehce jezdí, velký koš na nákup, překlápěcí boudička-super při větru a dešti. Ale jsou větší a těžší, než Trip.
Narazila jsem na tuto diskusi při hledání dobrých golfek. Kdybys náhodou ještě nějaký z tvých mnoha kočárků prodávala, tak nějaký ráda od tebe koupím. Ukradli nám kočárek v domě, tak sháním nějaký z druhé ruky, aby mě případná další ztráta tak nebolela
budu pokukovat po inglesině trip, nebo peg perego pliko mini ![]()