Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicTaké uvažuji o koupi espira, akorát mi přijdou trošku fórový ty kolečka… jak jste s nima spokojené? ![]()
@štěpánka11 kolečka jsou v pohodě, je fajn, že nejsou dvojitý.
@jana kocmanova tady je odkaz na diskuzi, mrkni
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/?…
Uvažuji také o Espiru magic 4, akorát mě zaráží, že na každém webu jsou jiné rozměry a váha kočárku. Co by mě tedy zajímalo je, kdo už tento kočárek má, zda se tam vejde i větší dítě, syn má rok a už měří přes 85cm, tak aby nám i chvilku vydržely.
http://espiro.eu/…tske-kocarky, magic,127 tady by měli být přesné údaje ![]()
Tak to se také připojuji, já tohle moc neřešila, předpokládala jsem, že když je to golfáč, že do těch 3 let dítěte v pohodě vydrží, to by byl jinak problém
. Děkuji za info i pro mě ![]()
Dobry den, ja se rozmyslim mezi espiro magic nebo euro cart lira, jsou si hodne podobne. Chtela bych vedet kolik uvezou, cetla jsem ze az 20 kg to je dobre na tak mali kocar a pak by me zajimalo jestli casem neklesne konstrukce jak je do L a pak jeste me zajima jak vyjede patnik kdyz to nadzvednu na zadni? nebo kocar musim prenest? Moc dekuji za odpoved
Jarca11 já tento kočárek po rozhodování se nakonec koupila a můžu vřele doporučit, jsem s ním max. spokojená. Co se týče hmotnosti 20 kg to zkušenost nemám (dcera má 20 měsíců a má 12 kg) ale rozhodně kočárek vydrží do 3-4 let dítěte kdy je potřeba ho ještě občas využívat, potom už stejně dítě kočár nepotřebuje a ujde vše samo… rozhodně je bezproblémově ovladatelný (i jednou rukou), patník vyjede také úplně v klidu, je vhodný i do lehkého terénu (samozřejmě se s ním nedá díky malým kolečkám jezdit po velkých kamenitých cestách nebo lesních a horských terénech, ale to se myslím ani od golfáče neočekává, na to je potom určitě lepší sporťák). Já ho kupovala kvůli dobré ovladatelnosti, otoč. kolečkám a skladnosti do auta. Dobře vymyšlená je i spojená rukojeť. Podle mě je to dobrá volba golfáče, u rodičů máme už od loňska golfky Chicco Multiway a to je úplná katastrofa, s Espirem se nemůže srovnat, je horko těžko ovladatelný, je problém se s ním vytočit i v obchodě. Za mne určitě Espiru za jedna ![]()
@Jarca11 obrubník se vyjede v pohodě ![]()
já dala těmto golfkám celkem zabrat, bydlíme na kraji vesnice a je tu spíš horší terén - polní cesta, louka, les, všechno to kočárek zvládl, protáhli jsme ho i na dovolené pískem na pláži, zvládl v podstatě všechno
nedávno jsem ho čistila a ukládala pro další a vypadá v pořádku i při bližším pohledu ![]()
jediné mínus bych viděla v krátké zádové opěrce - když tam dcera ve 2,5 letech náhodou usnula, tak už jí v poloze vleže koukala hlava ven ![]()
Co se týče té zádové opěrky, tak to je pravda, kolem toho 2. roku už dítko z kočárku „vykukuje“ ven, ale to asi i u každého jiného golfáčku, myslím, že jako nouzovka i na krátké vyspání v kočárku u větších dětí v pohodě postačí.
My máme v horším terénu problém, na kamenitých cestách už se nadřu, proto bereme s sebou na dovolenou do hor raději sporťák, abychom projeli opravdu vše
. Ale jinak je to opravdu dobrý kočárek, manžel raději jezdí se sporťákem, ale pro mě je Espiro lehčí a pohodlnější ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat majitelek espira zda se dá potah sundat a vyprat. nikde to nemůžu najít
díky
Já je mám, ale zatím jsem to nepotřebovala, tak nevím. Máme je ve sklepě, tak až je odpoledne vytáhnu ven tak na to můžu kouknout nebo do návodu, pokud někdo neporadí dřív. Já tam mám pratelnou vložku a i ten povrch kočárku je dobře omyvatelný, tak to asi nikdy nebudu potřebovat prát.
Nejsem si jistá, myslím, že spíš ne, ale já to zatím taky nepotřebovala… když se nám kočárek umaže, vezmu kartáček a vodu s přípravkem a prostě ho celý na zahradě vykartáčuju a nechám uschnout, myslím, že to stačí a kočárek je zase jako nový ![]()
Jj, já to právě tak i plánuji koupit starší a uvidíme, moc děkuji za rady od zkušených maminek, které tento kočárek mají, snad budeme také spokojení