Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro Magic@kubina01 sundat nejde, takže se dá maximálně vyčistit třeba jako čalounění nebo koberec - voda s vhodným přípravkem, kartáček a jedu… sundat se dá jen potah madla a košík ![]()
Holky, díky
nevadí že to nejde stejně si ho koupim
,sem zvyklá to drhnout na kočáru
prodala sem jedny golfky.tak si udělám radost ![]()
Ahoj ohu poprosit o změření výšky rukojeťi od země. Jsem dost vysoká, tak nevím nevím…díky.
Janííííííík výška je zhruba 100 cm od země… mně to vyhovuje, ale manžel už má potíže
![]()
Moc díky. Já mám 184 cm, tak to bude asi problém. Budu je muset asi vyřadit z výběru, chjo.
Přítel má 185cm a přijde mu to úplně v pohodě, vozí je často
My váhali mezi Euro Cart Lira 4 a Espiro Magic 4, ale Lira nám přišla nízká a to Espiro v pohodě. Jen jsem měla pocit, že mají trochu víc, kdysi jsem je měřila kamarádce a měly myslím 104 nebo dokonce 106cm. Mám je ve sklepě tak teď kouknout nemůžu, ale pokud Jana naměřila 100, tak už si to možná špatně pamatuju ![]()
Ony časem asi trošku poklesnou…mě dnes došly z obchodu nové…měřím 175cm a zdají se mi celkem vysoko. měla jsem nunu a ta byla o poznání níž, u těch jsem se hrbila ![]()
Dobrý deň, nemáte prosím niekto doma Espiro Magic 2013 v ružovej alebo fialovej farbe? V kamennom obchode ich nikde nemajú a podľa obrázka z netu sa medzi nimi neviem rozhodnúť. Ďakujem ![]()
No ja si ho koupila kdyz mel syn 2,5 roku na daleke cestovani a musim rict ze je uzasny slozeny se vejde pod nohy v aute ditete jak nic,, potom skvele odpruzeniiiiii ale fakt super,, potom je uzasne kdyz se to da do lehu kolika mista ma dite kolem sebe,, ja jsem z nem byla fakt unesena,, kamoska si ho jednou pujcila na dovolenou a rikala ze lepsi nevezla,, ja teda na druhe planuju maclaren xlr, jako sportak ale to mozna protoze tento jsem si fakt schovala syn se tam fakt krasne vlezl dlouuuho,, a nevypadal jako vosa na bombonu,, mela jsem cerveno cerny,, dnes barvy jsou uzasne,, jo a mela jsem 4 kolecka kdykoliv syn nastupoval sam kocarek se neprevracel atd,, jako za me jednicka,, jen teda merim 169 cm a v podpatkach uz to bylo nizzsi ale dalo se v pohode,, ono totiz ta rucka se trosku snizi kdyz dite lehne na spinkani a vaha cca 17 kg,, jinak asi ne,, kdyby neco ptejte se ale vas asi zajima hlavne barva a kde to koupit ze? snad vam ho nekdo v realu vyfoti a vlozi,, kocarky miluju sama bych se rada na nove barvy podivala
Dobry den maminky nevite nahodou kde bych sehnala zadni kolecko na golfky Espiro magic4? manzel mi najel omylem autem na kocar a zlomil mi kolecko
a chtela bych dal jezdit s nima jsou perfektni prosim poradte dekuju
Ahojky lib se mi tetno kocar verze 2014 s prodluzovaci boudickou ale odstrasuje me kratka operka 43cm? Nenito krazky mala ma 17m a odhadem kolem 80cm nebude ji z kocarku couhat hlavicka?
Ahojte, kupovala jsem kočárek z druhé ruky, jsem s ním spokojená, vše je super jen mi občas vrže jedno kolečko. Tak by mě zajímalo jestli se dá někde koupit náhradní.
@Terezie231 staci promazat nejlepsi je vazelina, mate asi starsi model ze
@Ajinka91 Ano je to model z roku 2012.Právě že už jsme ho zkoušeli stříknout ale ještě tedy zkusíme tu vazelínu. A pokud by to nepomohlo dá se někde koupit.