Dobré golfky - Espiro Magic 4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7932
15.6.13 11:52

@kubina01 sundat nejde, takže se dá maximálně vyčistit třeba jako čalounění nebo koberec - voda s vhodným přípravkem, kartáček a jedu… sundat se dá jen potah madla a košík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.6.13 14:34

Holky, díky :kytka: nevadí že to nejde stejně si ho koupim :mrgreen:,sem zvyklá to drhnout na kočáru :lol: prodala sem jedny golfky.tak si udělám radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
16.6.13 22:04

Délka rukojeťi.

Ahoj ohu poprosit o změření výšky rukojeťi od země. Jsem dost vysoká, tak nevím nevím…díky.

• Citovat
  • Upravit
jana kocmanova
16.6.13 23:13

Janííííííík výška je zhruba 100 cm od země… mně to vyhovuje, ale manžel už má potíže :-) :D

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
17.6.13 07:20

Moc díky. Já mám 184 cm, tak to bude asi problém. Budu je muset asi vyřadit z výběru, chjo.

• Citovat
  • Upravit
8086
18.6.13 21:45

Přítel má 185cm a přijde mu to úplně v pohodě, vozí je často :nevim: My váhali mezi Euro Cart Lira 4 a Espiro Magic 4, ale Lira nám přišla nízká a to Espiro v pohodě. Jen jsem měla pocit, že mají trochu víc, kdysi jsem je měřila kamarádce a měly myslím 104 nebo dokonce 106cm. Mám je ve sklepě tak teď kouknout nemůžu, ale pokud Jana naměřila 100, tak už si to možná špatně pamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zarife
13.7.13 02:05

Ony časem asi trošku poklesnou…mě dnes došly z obchodu nové…měřím 175cm a zdají se mi celkem vysoko. měla jsem nunu a ta byla o poznání níž, u těch jsem se hrbila 8o

• Citovat
  • Upravit
185
5.10.13 00:02

Holky, můžu se zeptat na rozměry sedáku a váhu kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 10:43

Dobrý deň, nemáte prosím niekto doma Espiro Magic 2013 v ružovej alebo fialovej farbe? V kamennom obchode ich nikde nemajú a podľa obrázka z netu sa medzi nimi neviem rozhodnúť. Ďakujem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.2.14 11:13

No ja si ho koupila kdyz mel syn 2,5 roku na daleke cestovani a musim rict ze je uzasny slozeny se vejde pod nohy v aute ditete jak nic,, potom skvele odpruzeniiiiii ale fakt super,, potom je uzasne kdyz se to da do lehu kolika mista ma dite kolem sebe,, ja jsem z nem byla fakt unesena,, kamoska si ho jednou pujcila na dovolenou a rikala ze lepsi nevezla,, ja teda na druhe planuju maclaren xlr, jako sportak ale to mozna protoze tento jsem si fakt schovala syn se tam fakt krasne vlezl dlouuuho,, a nevypadal jako vosa na bombonu,, mela jsem cerveno cerny,, dnes barvy jsou uzasne,, jo a mela jsem 4 kolecka kdykoliv syn nastupoval sam kocarek se neprevracel atd,, jako za me jednicka,, jen teda merim 169 cm a v podpatkach uz to bylo nizzsi ale dalo se v pohode,, ono totiz ta rucka se trosku snizi kdyz dite lehne na spinkani a vaha cca 17 kg,, jinak asi ne,, kdyby neco ptejte se ale vas asi zajima hlavne barva a kde to koupit ze? snad vam ho nekdo v realu vyfoti a vlozi,, kocarky miluju sama bych se rada na nove barvy podivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.14 15:29

Dobry den maminky nevite nahodou kde bych sehnala zadni kolecko na golfky Espiro magic4? manzel mi najel omylem autem na kocar a zlomil mi kolecko :( a chtela bych dal jezdit s nima jsou perfektni prosim poradte dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.6.14 10:09

Ahojky lib se mi tetno kocar verze 2014 s prodluzovaci boudickou ale odstrasuje me kratka operka 43cm? Nenito krazky mala ma 17m a odhadem kolem 80cm nebude ji z kocarku couhat hlavicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.6.14 09:44

Ahojte, kupovala jsem kočárek z druhé ruky, jsem s ním spokojená, vše je super jen mi občas vrže jedno kolečko. Tak by mě zajímalo jestli se dá někde koupit náhradní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.14 10:17

@Terezie231 staci promazat nejlepsi je vazelina, mate asi starsi model ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.6.14 11:17

@Ajinka91 Ano je to model z roku 2012.Právě že už jsme ho zkoušeli stříknout ale ještě tedy zkusíme tu vazelínu. A pokud by to nepomohlo dá se někde koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí