Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, tyto golfky máme. Kupovali jsme je hlavně proto, že u nich šlo krásně sklopit opěrku zad, že dítě skoro leželo. To byla asi jediná výhoda. Jinak se s nima - pokud na nich sedí dítě - špatně najíždí na obrubník a vůbec se s nima špatně jezdí. Navíc se nám úplně sjeli venkovní zadní kolečka, je ovšem pravda, že ho používám i na přepravu nákupů. Další nevýhodu vidím v tom, že se musí oddělat madlo, pokud ho chcete složit a dítě se tam s madlem dává také poměrně těžko. Kdybych měla znovu volit, tak tento typ kočárku už ne. S pozdravem Mirka.
Ahojky Mirisek,
dakujem, tak to teda do nich urcite nepojdeme. Netusila som, ze je to tak problematicky kocar. Dakujem. eri
Ahoj, jsem ráda, že jsi dala na moji radu a doufám, že budeš mít štastnější volbu než já a s kočárkem budeš spokojená. Třeba je ten náš nějaký zmetek, ale mám s ním takovouhle zkušenost. Měj se a šťastnou volbu. Mir.
ahoj holky,
nemate nekdo skusenost s golfkami espiro active? videla jsem je jenom na koupalisti, v obchode na vyzkouseni zatim ne, ale moc se mi libili. Nevite, ci jsou prostorne, ci je dostatocne polohovani, co vaha… diky moc vsem.