Golfky Espiro Active

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.7.10 22:16

GOLFKY ESPIRO ACTIVE

ahoj holky,
nemate nekdo skusenost s golfkami espiro active? videla jsem je jenom na koupalisti, v obchode na vyzkouseni zatim ne, ale moc se mi libili. Nevite, ci jsou prostorne, ci je dostatocne polohovani, co vaha… diky moc vsem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mirísek 56
7.8.10 22:28

Ahoj, tyto golfky máme. Kupovali jsme je hlavně proto, že u nich šlo krásně sklopit opěrku zad, že dítě skoro leželo. To byla asi jediná výhoda. Jinak se s nima - pokud na nich sedí dítě - špatně najíždí na obrubník a vůbec se s nima špatně jezdí. Navíc se nám úplně sjeli venkovní zadní kolečka, je ovšem pravda, že ho používám i na přepravu nákupů. Další nevýhodu vidím v tom, že se musí oddělat madlo, pokud ho chcete složit a dítě se tam s madlem dává také poměrně těžko. Kdybych měla znovu volit, tak tento typ kočárku už ne. S pozdravem Mirka.

• Citovat
  • Upravit
941
10.8.10 21:50

Ahojky Mirisek,

dakujem, tak to teda do nich urcite nepojdeme. Netusila som, ze je to tak problematicky kocar. Dakujem. eri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirísek 56
10.8.10 22:42

Ahoj, jsem ráda, že jsi dala na moji radu a doufám, že budeš mít štastnější volbu než já a s kočárkem budeš spokojená. Třeba je ten náš nějaký zmetek, ale mám s ním takovouhle zkušenost. Měj se a šťastnou volbu. Mir.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4