Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme je a jsou skvělý, dobře se skládají a jsou ideální na léto, protože mají hodně dlouhou stříšku a částečně síťovaná záda. Dá se k nim dokoupit i fusak a rukávníky, takže v něm ani v zimě není dítěti zima.
@krakatice Dekuji za reakci:) Je ted moznost je koupit za vyhodnejsi cenu a my mame Kiddy i autosedacky a to jsme naprosto spokojeni.
@Lucie.P84 Já jsem loni koupila Kiddy Phoenixfix a na základě kvality zpracování jsem pak koupila i ty golfky, které mě rozhodně nezklamaly. Letos jsem dokonce koupila i vajíčko od Kiddy - Evolution Pro 2 a oproti původní sedačce od Peg Perego je to neskutečný skok ve kvalitě.
@krakatice Ještě se zeptám - má gumová kolečka? Já mám Cybex Topaz po první dceři, ta v něm byla asi 5 x a chci ho vyměnit i kvůli kolečkům. Na stránkách pinkorblue se teď ty golfky Kiddy dají koupit za 3980 kč.
Má je gumový nenafukovací, není to takovej ten „plast“, co se hned sjede, ale co si budem povídat, stejně to drncá, nafukovací kolečka jsou lepší. Jo a taky jsem to kupovala na pinkorblue
za stejnou cenu
akorát před rokem