Nuna Pepp Luxx v zimním oblečení?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16908
2.10.15 10:49

NUNA PEPP LUXX v zimním oblečení?

Zdravím holky :-)
asi Vám to bude připadat směšné, ale nevozil někdo dítě kolem dvou let v zimě v kočárku nuna pepp luxx? jde mi to, že všude jsou fotky dětí v létě, tak mají spoustu místa, ale nikde v zimě…ráda bych viděl jak vypadá dítě kolem roku a půl až dvou let právě v nuně, tak kdyby někdo měl fotku nebo věděl, kde najdu, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
2.10.15 11:02

Na bestbuggy.co.uk je i pár zimních fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.10.15 11:04
@kotyk píše:
Na bestbuggy.co.uk je i pár zimních fotek.

ty jsem viděla, ale jde mi o hloubku kočárku, protože přeci jen kdž fouká, tak ab bylo dítě skryto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
2.10.15 11:25

Ja mam nunu Pepp Lux a rok a pul stare dite. V zime tam bude mit ten origo fusak a dal to neresim.Kdyz bude extra zima, nemam ambice ji tahat ven. A kdyz bude pocasi normalni, tak nejak moc neresim, ze by ji ofouklo.Co konkretne ti prijde jako problem? Obleces dite podle pocasi a s fusakem mu bude urcite tepleji nez dospelemu, ktery nebude kryty ani kocarkem ani fusakem nebo dekou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.15 11:37

Je to teda starší model nuny..asi rok 2011, tak nevím zda se rozměry nějak změnily..zda má syn tak 13m - bohužel mám foceno pouze takto..za tři měsíce jsem ji prodala, protože se tam nevlezl a to nebyl žádný tlustoch..

• Citovat
  • Upravit
2880
2.10.15 11:50

@smurfka kamarádka ma 2,5letou a docela velikou (16kg) a vleze se porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.10.15 11:50
@Rakosnicek1983 píše:
Ja mam nunu Pepp Lux a rok a pul stare dite. V zime tam bude mit ten origo fusak a dal to neresim.Kdyz bude extra zima, nemam ambice ji tahat ven. A kdyz bude pocasi normalni, tak nejak moc neresim, ze by ji ofouklo.Co konkretne ti prijde jako problem? Obleces dite podle pocasi a s fusakem mu bude urcite tepleji nez dospelemu, ktery nebude kryty ani kocarkem ani fusakem nebo dekou… [/citace @Rakosnicek1983

Spis mi jde o to jak v tom dite vypada aby netrcelo moc ven, protoze nuna neni moc hluboka prave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.10.15 11:53

@Rakosnicek1983
Zalezi jak se vejde. Jestli netrci hlava do boudy. Ono kazde dite se vejde do kazdeho kocarku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.15 11:53

@Hejhulka25
tak aby netrčelo ven, tak mužeš záda trochu zklopit a bude chráněná aspon na bocích..

• Citovat
  • Upravit
2880
2.10.15 12:00

@Hejhulka25 ja mam extra vysoke dite a porad se vejde, ale zase neni široká-je totiz dost hubena, takze ja letos urcite nebudu resit, ze by se tak s fusakem nevlezla, ale jak pisu, kamoska, co ma holcicku vzhledove jak ctyrletou se vleze porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.10.15 12:00

@Hejhulka25 Tož je to pojízdná židle, takže v sedě na větší dítě prostě fouká, a do lehu ho, protože je celkem úzká, už moc pohodlně nemusíš nacpat, pokud je širší. Známá má drobnou dceru a ta se tam v poho vejde podle mě i s polární výbavou a obě jsou spokojený :mrgreen: a pro našeho tlusťocha ten kočár nebyl nikdy nic extra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
2.10.15 12:13

Měla jsem starší nunu. Asi rok 2011 a fusak jsem si šila sama. Dceři bylo v té době 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.15 12:14

@Medova ta je tam taky dobře namačkana, krytí žádné..

no jo nuna je letní kočár, nebo obchodákovej..na to je fajn

• Citovat
  • Upravit
8042
2.10.15 12:20

@smurfka nějak extra namačkaná nebyla. Ona stejně nikdy v kočáru moc sedět nechtěla a když už, tak aby co nejvíc viděla ven. A krytí? Na co? Kdyby sněžilo nebo pršelo, dala bych stříšku a pláštěnku, ale takhle velký dítě bych ani víc nebalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.10.15 12:22
@Medova píše:
@smurfka nějak extra namačkaná nebyla. Ona stejně nikdy v kočáru moc sedět nechtěla a když už, tak aby co nejvíc viděla ven. A krytí? Na co? Kdyby sněžilo nebo pršelo, dala bych stříšku a pláštěnku, ale takhle velký dítě bych ani víc nebalila.

musím souhlasit se smurfkou, přijde mi, že musí čepicí narážet do stříšky zevnitř :think: a chráněná není nija, prostě boky kočárku jsou za ní…ostatní kočárky to mají jinak právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí