Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím holky ![]()
asi Vám to bude připadat směšné, ale nevozil někdo dítě kolem dvou let v zimě v kočárku nuna pepp luxx? jde mi to, že všude jsou fotky dětí v létě, tak mají spoustu místa, ale nikde v zimě…ráda bych viděl jak vypadá dítě kolem roku a půl až dvou let právě v nuně, tak kdyby někdo měl fotku nebo věděl, kde najdu, děkuju ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp Luxx Plus?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp Luxx Plus@kotyk píše:
Na bestbuggy.co.uk je i pár zimních fotek.
ty jsem viděla, ale jde mi o hloubku kočárku, protože přeci jen kdž fouká, tak ab bylo dítě skryto ![]()
Ja mam nunu Pepp Lux a rok a pul stare dite. V zime tam bude mit ten origo fusak a dal to neresim.Kdyz bude extra zima, nemam ambice ji tahat ven. A kdyz bude pocasi normalni, tak nejak moc neresim, ze by ji ofouklo.Co konkretne ti prijde jako problem? Obleces dite podle pocasi a s fusakem mu bude urcite tepleji nez dospelemu, ktery nebude kryty ani kocarkem ani fusakem nebo dekou…
Je to teda starší model nuny..asi rok 2011, tak nevím zda se rozměry nějak změnily..zda má syn tak 13m - bohužel mám foceno pouze takto..za tři měsíce jsem ji prodala, protože se tam nevlezl a to nebyl žádný tlustoch..
@smurfka kamarádka ma 2,5letou a docela velikou (16kg) a vleze se porad.
@Rakosnicek1983 píše:
Ja mam nunu Pepp Lux a rok a pul stare dite. V zime tam bude mit ten origo fusak a dal to neresim.Kdyz bude extra zima, nemam ambice ji tahat ven. A kdyz bude pocasi normalni, tak nejak moc neresim, ze by ji ofouklo.Co konkretne ti prijde jako problem? Obleces dite podle pocasi a s fusakem mu bude urcite tepleji nez dospelemu, ktery nebude kryty ani kocarkem ani fusakem nebo dekou… [/citace @Rakosnicek1983Spis mi jde o to jak v tom dite vypada aby netrcelo moc ven, protoze nuna neni moc hluboka prave.
@Rakosnicek1983
Zalezi jak se vejde. Jestli netrci hlava do boudy. Ono kazde dite se vejde do kazdeho kocarku ![]()
@Hejhulka25
tak aby netrčelo ven, tak mužeš záda trochu zklopit a bude chráněná aspon na bocích..
@Hejhulka25 ja mam extra vysoke dite a porad se vejde, ale zase neni široká-je totiz dost hubena, takze ja letos urcite nebudu resit, ze by se tak s fusakem nevlezla, ale jak pisu, kamoska, co ma holcicku vzhledove jak ctyrletou se vleze porad..
@Hejhulka25 Tož je to pojízdná židle, takže v sedě na větší dítě prostě fouká, a do lehu ho, protože je celkem úzká, už moc pohodlně nemusíš nacpat, pokud je širší. Známá má drobnou dceru a ta se tam v poho vejde podle mě i s polární výbavou a obě jsou spokojený
a pro našeho tlusťocha ten kočár nebyl nikdy nic extra ![]()
Měla jsem starší nunu. Asi rok 2011 a fusak jsem si šila sama. Dceři bylo v té době 20 měsíců.
@Medova ta je tam taky dobře namačkana, krytí žádné..
no jo nuna je letní kočár, nebo obchodákovej..na to je fajn
@smurfka nějak extra namačkaná nebyla. Ona stejně nikdy v kočáru moc sedět nechtěla a když už, tak aby co nejvíc viděla ven. A krytí? Na co? Kdyby sněžilo nebo pršelo, dala bych stříšku a pláštěnku, ale takhle velký dítě bych ani víc nebalila.
@Medova píše:
@smurfka nějak extra namačkaná nebyla. Ona stejně nikdy v kočáru moc sedět nechtěla a když už, tak aby co nejvíc viděla ven. A krytí? Na co? Kdyby sněžilo nebo pršelo, dala bych stříšku a pláštěnku, ale takhle velký dítě bych ani víc nebalila.
musím souhlasit se smurfkou, přijde mi, že musí čepicí narážet do stříšky zevnitř
a chráněná není nija, prostě boky kočárku jsou za ní…ostatní kočárky to mají jinak právě…