Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte lidičky, uvažuji o koupi tohodle kočárku. Mám už sice Maxi-Cosi Mura 4, super kočár, ale dost těžký. Jestli s Maxi-Cosi City CX někdo máte nějaké zkušenosti, napište, prosím, jaké. Moc moc děkuji ![]()
Mne se libily uz na prvni dceru, ale odradilo mne, ze za ty penize nejsou extra ci skoro vubec vybavene a navic na golfky mi prisly i zbytecne tezke.
Urcite se daji pohledat lehci a lepe vybavene golfky. No i kdyz v porovnani s Murou budou lehke jakekoliv…
Ale vzhledove se mi teda libi moc. ![]()
A nelíbil by se ti quinny senzz?? ![]()
néé, obecně maxi cosi a quinny miluju, ale tyhle golfky se jim dle mého moc nepovedly… ![]()
stejně jako Hanka bych taky řekla, že jsou lepší kočárky… uvažovala jsem o něm jako o podvozku pro sedačku, když jsem vybírala něco kompatibilního s maxi cosi sedačkou. nakonec jsem vybrala zappa a jsem max. spokojená..
není to podle mého golfáč pro malé děti do roka, není na takové to časté používání jako golfky typu pliko. ale pro mého 2 letého kluka je od jeho 18m nejmilejší způsob dopravy, miluje ho, sám si ho vybere, sedne si, veze se.
mám ho 2 roky, z druhé ruky, je stále super. je velký, takže uveze i děti trochu větší…
máš nějaké požadavky na golfky, - kromě vzhledu?
(líbí se mi mraky dalších kočárků, tak třeba by se ti nějaký líbil taky … ![]()
Ahojky, já vlastně „zatím“ žádné požadavky neměla. Jen se mi prostě zalíbily na první pohled a tak jsem si řekla, proč ne? Ale teď, když na ně neslyším žádné extra chvály, tak od toho upouštím
Asi zkusím Chicco multiway, v testu dopadly celkem dobře. Ale stejně koupi golfek nechám až na jaro, v té Muře je maličký alespoň tak pěkně schovaný
Moc děkuji za Vaše názory ![]()
v tom případě bych spíš zkusila kouknout na Graco Mojo. přišel mi super. multiway jsem sama měla dva měsíce…
nic extra to není, a ten výsledek testu teda nechápu… btw, lehký taky není, bych řekla, že jako city..
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.malvik.cz/…ojo-Completo