GOLFKY -lehké,velký košík,dobré jízdní vlastnosti.. :-)

8647
9.10.09 19:21

GOLFKY -lehké,velký košík,dobré jízdní vlastnosti.. :-)

Začínám se poohlížet po golfkách. Vzhledem k tomu,že mám ted Slaloma,a jsem s ním spokojená,jen mi občas ve městě přijde moc veliký,nechtěla bych golfáče žádné velké monstrum,spíš lehčí jednodušší,ale zase ne plivátko,se kterým nepůjde vůbec jezdit…

Zatím se mi líbí celkem Inglesina Trip, Maclaren Mode,Casualplay Downtovn, a katalagu jsem viděla Britax Nexus (nevím cenu..)

Je tu někdo kdo má s těmito golfáčemi zkušenost? Přpípadně mi doporučil něco jiného? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.10.09 20:21

Ahoj,tak ti nejdrive gratuluji k Elisce-mam take Elisku a narozenou uplne v ten samy den jako ta vase…To je nahoda.Jinak z kocarku doporucuji Jane Carrery,super golface jen tak do mesta,na cesty a jsou hodne lehke a skladne…Tak se mej hezky a dobre vyberte!! Ila

• Citovat
  • Upravit
1268
9.10.09 20:25

Ahoj,ja vrelo doporučujem Buggy Fit 3wheels od fy Moon,dá sa aj varianta so 4 kolieskami.
Je maximálne lahký,skladný pritom pohodlný a lahko sa ovláda,unesie dieťa aj milón tašiek s „potrebnosťami“ ako sú hračky,náhradné oblečenie ale aj kolobežka :-).
Vozila som v ňom aj 3mes miminko aj moju už 4 ročnú slečnu.
Dobre sa jej v ňom spinká a chráni aj pred vetrom a dažďom.
Mala som aj Chicco CT4,tiež dobrý ale nie až tak pohodlný pre dieťa.
Bývame v meste,zvládol každý terén aj trávu v parku :-). Želám šťastnú ruku pri výbere :-). S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.10.09 21:20

Tyhle se mi líběj asi nejvíc,ale nikde jsem je mezi lidma vůbec neviděla… :?
 http://www.babypark.cz/…est-mod-2008#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
9.10.09 21:36

Ty Maclaren Quest Mod mam ja, mam je sotva mesic a jezdim s nima hlavne do centra Prahy (jezdim MHD), jinak tady u nas na Hajich stale pouzivam sportak Mutsy Urban Rider.
S golfkama jsem spokojena, mym hlavnim kriteriem byla vaha a jsou fakt lehoucky, ale par much samozrejme taky maji - maji docela maly kosik a docela blbe se do nej leze, ty kolecka jsou docela maly a v terenu to proste drnca a hrka, ale nemam zkusenost s jinyma golfkama, je pravdepodobny, ze tohle je u gofek proste normalni. Kamaradka ma teda Maclaren Techno XT a ty maji kolecka vetsi, takze ten jizdni komfot je preci jen vyssi, ale zase maji asi o 2kg vic.
Jak uz jsem psala, mym hlavnim pozadavkem byla nizka hmotnost, takze ta sla na ukor jinych veci.
Ale celkove jsem spokojena a Rozarka je z nich uplne nadsena, jakmile je vidi, tak do nich leze :)
ale nevim jestli pro takhle maly dite jsou uplne pohodlny - nejdou uplne do lehu a ta operka na nohy taky nic moc, pokud nema Rozarka nohy skrceny, tak ji z toho visi
takze jsem moc neporadila, co? :)
tak at dobre vyberes :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.10.09 05:10

No já bych na zimu golfky nepořizovala. A jestli máš Jané slalom, tak u něj zůstaň, je super, lituju, že jsem ho prodala.
Maclaren jsou dobrý golfky, ale spíš pro větší děti. Já bych je pro takhle malé mimi nekupovala. Ale to jen můj soukromý názor …
Co jsme vyzkoušely, tak nejvíc mohu doporučit PP Pliko, ale radši jsem řídila Jané carrera se spojenou rukojetí.

• Citovat
  • Upravit
4921
10.10.09 18:40

Nedám dopustit na inglesinu espresso, golfky s berany se špatně ovládají jednou rukou, takže jsem potřebovala spojenou rukojeť. Měla jsem na staršího synka i na mladšího Jané slalom, ten jsem prodala po zimě začátkem března krátce po jeho 1.narozeninách a jezdím s ním jako s jediným kočárkem. Ovládá se dobře, má prostorný košík, nánožník v ceně, jde do lehu. Jediná nevýhoda jsou nepolohocí nožky, ale to nám nikdy nevadilo, protože jednak v kočárku od roka věku téměř nespí a když ano, tak to ničemu nevadilo. Tady na fotce zrovna spí.
 http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_5604.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.10.09 08:24

Ahoj, já bych si brala něco jednak se spojenou rukojetí a pak hlavně s pevnými zády, což ten mclaren není. Tvoje holčička je ještě docela malá. Pevná záda mají golfky, které se skládají dolů a ne k sobě. Ta inglesina vypadá dobře, ale nejen že nejde úplný leh ale ani sed, takže za ty peníze nic moc, madlo není otevírací a sedák se polohuje pomocí šňůrek, kamarádka, která ho má 3 roky, tak už jí to tam zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.10.09 15:39

Já budu kupovat golfky nejdřív na jaře,zimu ještě bude určitě ve sportáku :) .Takže už jí pak bude přes rok. Ale už prostě sonduju a hledám :)
Děkuju,za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.10.09 18:42

ahoj,

Jako doplněk ke sporťáku určitě doporučuju něco jednoduššího, a pokud ti nevadí u golfek klasika, tak ingl. espresso nebo pegperego aria jsou celkem podobné, stejně tak neonato piuma nebo cam portofino. nemají polohování nožiček, mají obr koše. ještě chicco simplicity je podobné, ale asi těžší..

ingl trip taky není špatná volba, skládá se do deštníku, kamarádka s nimi nastupuje do busu složenýma. jsou docela hodně do lehu. akorát ten koš zasnic moc…
jané energy taky nejosu špatné, jsou opravdu lehoučké, ale opět ten košík. oba dva se prodávají bez madla a jiného příslušenství…

rozhodně nemůžu doporučit zappí kopie babypoint, zopa, espiro, moon, snad kromě espira nemají pevná záda. skládání je sice úžo, ale podle posledních recenzí maminek mají tendenci nějak povolit a madla kočárku pak klesou hodně nízko… navíc jejich košík je síš výsměch, na zappíkovi mám větší…

carrery jsou už hodně velké, stejně jako pliko nebo zippky spíše místo posrťáku než jako doplněk k. zvlášť, když má někdo lehoučký jané nebo podobné…

tak dobře vyber!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.10.09 18:58

ja doporucujem peg perego Sí completo..... :!
vybrala som si ho preto lebo nema zdvojene kolieska..
je lahky......
ma velky kosik......
je polohovatelny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.10.09 20:48

Martino SK a můžu se zeptat jestli jdou polohovat nožky a jak je dlouhé lůžko u toho peg perega sí a jestli se dobře ovládá jednou rukou,třeba když prší a vezeš ho jednou rukou.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.10.09 17:57

Peg Perego Si mam taky v uzsim vyberu pac se mi puvodne vybrane Energy nevejdou do kufru druheho maleho auta a preci jen kdyz uz chci golfky, tak at jsou skladne.

Martino jses s nima spokojena? Mne se totiz libi moc a pripadaji mi i dostatecne velke.

Jinak Inglesinu Espresso jsem mela na prvni dceru a jako mestsky kocarek byl bezva - lehky a velky kosik. Madlo je teda oteviratelne a velmi dobre se s nim manipuluje.

• Citovat
  • Upravit
8647
11.1.10 13:54

Natašo: co říkáš na novinku od Jané - Next? ty seš přes golfky odbornice,zajímá mě tvůj názor.Docela ráda bych k roku nějak golfky už pořídila.v nákupu se sportákem,který má ted ještě nánožníka fusak je to doela o nervy…
 http://www.malvik.cz/…golfove-hole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.1.10 13:58

Befano, ty jsou teda nadherne. Presne muj vkus, mohly by byt sice lehci, ale ta cena - SÍčka uz jsou na muj financni limit a tohle je jeste vic…

No teda ale navnadila si mne… :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí