GOLFKY -lehké,velký košík,dobré jízdní vlastnosti.. :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
22.2.10 08:46

Keit: půjdeš tedy do těch PP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
22.2.10 17:08

Ještě si počkám na ty novinky od jané a pokud to nebude ono, tak asi jo. Ještě je neviděl manžel, tak mu ukážu Maclareny, PP Sí, novinky od jané a vybere můj technik :) Pro Sí ale mluví cena, váha, výbava i to, že už jsou nějakou dobu na trhu, přeci jen ty novinky můžou mít nějakej nešvar, kterej se teprve bude vychytávat :nevim:

Co ty máš v užším výběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.10 14:31

ahojky…hlavně u těch maclarenů..si zjisti,které jsou..měly by být stáhnuté z prodeje!!!!!!na české obchodní inspekci…velké úrazy,skřípnutí apod.u prcků…a je to drahá kárka co?měla by být kvalitní!!!a na peg peréga je také dost stížností… :mrgreen: skoro všechny vržou!!!a fest,tak štastnou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.10 14:36

ještě jsou super lehké a polohovací QUINNY SENZ  http://www.babypark.cz/image.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.2.10 18:40

ty Mclareny se stahovaly pouze v US, česká COI je nestahuje, neshledala na nich nic závadného. urazy nebyly v evropě, ale v US, a vždy, když děti nemístně asistovaly u skládání kočáru…

http://www.babypark.cz/…sti-maclaren

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinkaa
23.2.10 18:55

Vržou dle mě skoro všechny kočáry, já jsem PP stříkla teflonovým sprejem někdy v říjnu a od té doby ani nešpitnul.Ten sprej mi vydrží tak na 100 let. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4920
24.2.10 08:13

ahoj holky,
mohla bych taky poprosit o radu? :-D

Sháním golfky pro synka, mám Sporťáka Mutsy Urban Rider a jsem s ním celkem spokojená, ale je strašně těžký na cestování v MHD.
Hledám tedy golfky - lehké a snadno skladné. Pohodlné na řízení i pro dítě a co nejméně drncavé.
Budu je využívat jen mininálně tedy pokud budou levnější bude to fajn, ale nebráním se i koupi už používaných, tedy na ceně zas tak nezáleží - staré budou levnější. snad :lol:

taky by mě zajímal váš názor na to zda lepší mít jen jedno kolečko na každé straně nebo zdvojené.

Díky moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.2.10 08:41

ahojky,právě že kamarádka si je koupila zde,u nás…malý krámek :-P aprty si cvakla ona a pak i prcek,jasně že si musíš dávat pozor u každého skládání,jenže ona ho neskládala.prcek tam ruce strčil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.2.10 08:43

ahojky,všechny teda nevržou…a tak jako perega určo ne,ty poznáš na dálku,zlatá inglesina.skoro stejná,možná hezčí a takhle nevrže :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.2.10 08:48

My máme Chicco muliway. Máme je už asi rok a půl a nemůžu si je vynachválit. Jdou polohovat i do lehu, zaaretovat kolečka, aby se netočily, sundat stříška… Teď jsem někde dokonce četla, že vyhrály i v nějakém testu, jako nejlepší golfky :palec: Takže doporučuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
24.2.10 09:04

taky jsem na ně koukala když jsem viděla výsledky testu … no budu si to muset jít určitě osahat. Takhle z obýváku se nerozhodnu, ale kdybyste mi pomohly se zúžením výběru, dle vašich referencí, byla bych vám fakt vděčná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.2.10 10:51

Baboo, pokud máš mutsy UR, chicco bych nebrala… budeš hrozně zklamaná.. měla jsem ho.. nechápu, jak ten kočár mohl nějaký test vyhrát, asi hrála roli ta cena.. protože jako za tu cenu dobrý… (člověk pak nečeká tolik)..

na minimální využití, záleží jak je tvůj syn starý..
osobně se mi moc a moc osvědšila kombinace quinny speedi - quinny zapp. jelikož speedi je kočár, který prostě jako doplněk plnohodnotné golfky dle mého nepotřebuje.. o mutsině jsem si myslela to stejné..

asi bych se poohlédla po Jané energy, Inglesina Trip. pro tvůj účel se mi zdají nejlepší…
drncají každé golfky a mně přijde že stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.2.10 10:53
sweepee píše:
ještě jsou super lehké a polohovací QUINNY SENZ http://www.babypark.cz/image.php?…

a máš s nimi nějaké zkušenosti?
já jsem nadšenou obdivovatelkou quinny, :) a když se objevily tyhle, nadchly mě… čím víc je ale prohlížím, tím méně se mi zdají být pohodlné/využitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.2.10 11:05

ahojky,má je kámoška a je z nich úplně unešená!!a to měla zappa,kam se prý hrabe,tyhle opravdu složíš jednou rukou…já teda zappky jednou nesložím :dance: ale nedám na ně dopustit a senze jsem jí tlačila a je fakt ok!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
24.2.10 11:06

Díky moc Natašo … golfkami jsem opravdu nepolíbená, tedy každá rada a zkušnost dobrá…
jj, Mutsy … ufff to by bylo na dlouho. Tedy procházka super, ale když s tím někam potřebuješ dojet autem a nemáš obr kufr, nebo nedej bože zlákat někoho ať ti s tím pomůže do busu … no jo no.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí