Golfky Milly mally joker

38
20.1.14 21:04

golfky milly mally joker

Máte někdo zkušenosti s tímto golfáčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
20.1.14 21:36

Já ano. Milly mally mám a spokojená. Je poděděn po dvou dětech, náš lump je v tom třetí dítko a kočár nevrže, jezdí jak má, přejel Adrsšpašské skály. Na zimu jsem si do něj ušila podložku, protože se tam malej ve fusaku nevleze, tak aby mu od zad a zadku nebylo zima a jezdím s ním raději než se sporťákem, protože gofky mají lepší střechu - ochrana před větrem. Takže za mě palec nahoru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.1.14 21:39

Jo a ještě, madlo se hůře sundává. Chce to cvik a hrubou sílu. Toť asi tak jediný mínus. Aaaaa ještě jedno mě napadlo. Když je dítě v lehu, tak se nedostaneš do košíku, ale to bude asi zřejmě u všech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.1.14 21:54

Díky moc za odpověď, mám ještě pár otázek, četla jsem ještě nějaké recenze a psala tam paní, že jí z toho dítě sjíždí jakoby dolů, že je ten sedák krátkej. a je tam polohování nohou? pak taky psala, že jak má dítě 16kg, tak už si ten kočár jede kam chce, je to pravda? a kolečka jsou gumový nafukovací nebo pogumovaný? promiňte, že se tak vyptávám, ale jste jediný člověk co se oznal, že ho má, už jsem to zkoušela dříve, tak chci zjistit co nejvíc info. a složit do toho deštníku jde snadno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.1.14 17:36

No já nevím, ale mě dítě nikam nesjíždí, nebo aspoň tedy zatím. Polohování nohou tam je. Náš mladej má teprve 13 kg, ale nezdá se mi, že by kočár nedržel stopu. Tak to nemohu posoudit. A kolečka jsou plastová a pogumovaný, řekla bych. Nafukovací rozhodně nejsou. A tím že jsou plastový a šrouby tam jsou zalisovaný, tak je to blbý kvůli případnýmuu promazání, ale přes ložiska se dá. A složit jde perfektně a ještě lépe se rozkládá. Skládám pořád, jezdíme hodně autem. Jen je tam ta nevíhoda s madlem, při každým složení se musí oddělat. Ale já oddělávám jen jednu stranu, ono se to do auta vleze i tak :-D Jestli se pro něj rozhodneš, tak by mě pak zajímalo, jak budeš spokojená. Já jiný golfáč neměla, tak nemám ani s jiným srovnání :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.3.14 17:23

Zdravím vás. hlásím, že kočárek mám od včerejška doma. zatím se jeví v pohodě, akorát ten sedák se mi fakt zdá docela krátký. každopádně dnes jsem s ním poprvé vyjela ven a neuvěřitelně vržou všechny kolečka. šíleně to píská, že se zamnou každej otáčel a nedalo se to poslouchat. přitom jsem se dívala a vazelínou to natřený je, tak nevím, jestli to mám znovu nějak promazat. celkově jsou ty kolečka celý uvolněný a mezi těma závitama lítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.1.15 20:24

Golfky

Ahojky, máte někdo zkušenosti konkrétně s tímto golfovým kočárkem? a jaké? http://kocarky.heureka.cz/…ialovy-2014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí