Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poraďte mi, prosím, ohledně golfek od PP. Nejvíc se mně líbí Sí completo (denim).Máte, jste spokojené, nebo naopak nejste a doporučíte jiné? Koukala jsem, že nemají ta dvojitá kolečka-znamená to nějakou nevýhodu? Děkuji za rady ![]()
Díky za tip, nevypadají špatně. Uvažuji o Bugaboo bee plus, ale tady bych ušetřila spoustu penízků. Jsem zvědavá na příspěvky.
Tohle téma se mi zrovna hodí ![]()
Najde se tu nějaká maminka, co má golfky Peg Pérego Pliko P3? Jestli ano, jak jste s tímhle kočárkem spokojené? Jaké má výhody - nevýhody? Strašně nad tímto kočárkem uvažuji, tak bych byla ráda za jakoukoliv inf. Děkuji ![]()
Já mám Pliko P3. Těžko říct, nemám moc s čím srovnat. Jsou takové robustnější, zvládnou celkem i menší terén, jsem spokojená. Používám je ale jen když jedu někam autem (výlet do zoo, nákupy), jinak sporťák. Zkoušela jsem v obchodě kdysi i Cybex Topaz, ten se mi zdál lepší, ale chtěla jsem Peg Perego, pač na to připnu vajíčko.
Nevýhoda je určitě vyvážení, špatně se najíždí nahoru na obrubník (Cybex je lepší), výhoda je stupátko pro starší dítě, to fakt funguje. A další výhoda je podle mě poměrně pevný sedák. Taky nosnost nemá myslím nic moc, ale já mám dítě drobka, tak je mi to jedno.
@daphnne ahoj já mám PEG-PEREGO Pliko P3 Compact Complet.
jsou dobře kryté, když venku fičí, stříška se dá dát hodně dopředu, hlavně, když je dítě v sedu dáš střechu když chcěš úplně přes dítě
jde na něj korbička navetta i vajíčko
zvládne docela i terén a zase tak moc nehrká
má velký spodní koš a dobře se do něj dostává
zadní stupátko uveze i mého 28kg syna a nepřevrátí to kočárek (je mu 9 a vezme bráchu, rozjede kočárek a pak naskočí na stupátko a drandí
). žádná šunka, fakt kvalita, nikde nic nepadá, vše pasuje
já dokoupila vypolstrovanou podložku emitex a mládě má pohodlí i v létě
lehký, žádný miniprcek jako quinny, ale jeden z menších v téhle velikosti a komfortu
jde celý vyprat
dítě se poutá pásy, které jdou dobře nastavit a jdou použít třeba jen boční a mezinožní a přesto se zapnou a drží
když už jedeš jen jednou rukou, tak jestli to držátko co nedržíš, nebo co divně drká, tak to dělá takový zvláštní rachot
nánožník by mohl jít víc k dítěti pod bradičku, takhle končí v pase a když dítě lehne je fakt jen na spodek nohou
nesložíš jednou rukou (skládání jde ale dobře)
když chci vyjet na obrubník, musím pomoct tím, že šlápnu na stupátko vzadu a jako ho nakloním, jinak bych kolikrát nevyjela
nemá mezi nožkama a madlem vpředu pás, takže dítě pokud není připásáno pásy, tak může projet dopředu
Já jsem spokojena, vejdeme se tam i se zimním pytlem. Zpracování je fakt kvalitní.
Mrkni na youtube, tam je video o tomhle kočárku. Já přemýšlím, že ho prodám a koupím jiný, lehčí do auta na léto
.
Příspěvek upraven 20.01.14 v 10:00
@daphnne To nevím. Uneslo to (chvíli) i šestiletou neteř
. Moje dcera má 11 kg a tam nemám strach.
Já taky ještě dodám, že mi to vyvážení nevadí, taky šlapu na to stupátko. Ale moc nejezdím ve městě, v Praze bych možná mluvila jinak. A mám starší kočár, po jednom dítěti a vypadá jak nový.
My jsme měli Peg Perego Sí a musím říct, že jsem s tím jezdila hrozně ráda, oproti sporťáku to byla úleva v manipulaci i ježdění. Jsou krásně lehoučký a jednoduchý kola jsou opravdu výhoda v ovládání. Jsou i dostatečně velký, syn byl vždycky hodně vysoký a tady se krásně vešel i vleže. Dají se dát na úplné ležení, takže na spaní je to ideální. Stříška má vepředu takovou síťku, co brání proti sluníčku a navíc se stříška dá jakoby překlopit dopředu, takže to je potom úplná ochrana proti slunci nebo čemukoli. Je krásně lehký, skládá se jednoduše, prostě jsem na něm nenašla chybu. Teď ho prodávám (černý).
Holky, jeste mi reknete, jaky jsou vyhody-nevyhody tech zdvojenych kolecek?
@daphnne asi lepší stabilita nebo nevim, to mně nikdy nenapadlo ![]()
@daphnne Víc vydrží v terénu? Jednoducha budou určitě lehčí (do MHD, auta).
@daphnne
Na staršího syna jsem mela p3 a za mme tedy ne..špatne se ovládali, blbe se mi najizdelo na obrubník, košík dole se rychle provesil a tim pádem prosoupal…malej tam zase na druhou stranu mel místo.
A co třeba pp book?? Ten se ti nelíbi?
@Janka 4
Mam bee plus sice hodně penízku..ale je to nas poslední kočárek a nelituji…naopak ![]()